Миска води Тръмп в България

1575
20 Декември 2016, 12:00Българска кралица на красотата е на път да доведе Доналд Тръмп в България. 24-годишната Венета Кръстева е все по-близка с новоизбрания президент, научи HotArena.


Единствената моделка, която носи титлите Мис Вселена България 2013 и Мис Свят България, подари на американския президент картина, нарисувана от Ставри Калинов. Тя дори го е поканила да дойде в България, а той й е обещал.

Красавицата, която преди три години бе повече от месец в компанията на Тръмп и се класира в първата шестица на „Мис Вселена”, преди ден се върна от Щатите. Там се проведе поредния конкурс за най-красива жена в света, пише "България днес".


Имам честта да познавам г-н Тръмп. Преди три години бях на конкурса „Мис Вселена” и прекарах повече от 30 дни в Москва с него. Той е невероятно харизматичен човек. Иска да „преобърне” САЩ, като наложи нов световен ред.


Когато се запознахме, общувахме много на различни теми. Дори ми спомена, че смята да продаде конкурса „Мис Вселена”, защото иска да влезе в политиката”, каза още Венета.


Тръмп й е обещал, че след като приключи кандидатпрезидентската му кампания, ще дойде да види България, за която е чувал много хубави неща.
 
Визитата обаче тепърва ще се уточнява, защото президентът на САЩ, не може просто да дойде в страната за приятелска среща.


Това ме накара да му донеса нещо от България и Ставри Калинов нарисува прекрасна картина за него”, обясни Вени.


Венета е била в САЩ покрай конкурса мис Свят, на който българката Галина Михайлова не успя да се класира. Въпреки това, нашето момиче е на мнение, че представителката на България се е представила достойно.


След дни Венета ще навърши 25 години на бурен международен рожден ден. Освен най-близките си хора, Кръстева е поканила и голямата си любов—гръцкия доктор Костас Устабасидис.


Венета е завършила икономика на туризма, но в момента учи медицина в София. Красавицата е лична приятелка на Стивън Тайлър от „Аеросмит” и на куп световни популярни личности.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
? ??
Преди 1 година
-1
Как така се е класирала в Топ 6 на Мис Вселена? Проверете в гугъл, изобщо не е истина. Тя не се класира никъде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени