„Миската беглец” искала да спечели заради... КУЧЕТАТА

2180
05 Май 2012, 11:50


 

Бездомните кучета са били цел Номер 1 на втората подгласничка на Мис България 2012 Паула Коленцова. 18-годишната пловдивчанка не успя да спечели първото място в конкурса и малко след церемонията се изпари.

 

 

Изчезването й предизвика най-различни коментари и слухове, жълти медии започнаха да я спрягат за стриптийзьорка. А тя – мечтаела за приют за кучета.

 

 

Паула Коленцова разкри пред „24 часа” истината за спонтанното си изчезване. Миската е крайно разочарована, че короната й се изплъзнала, и решава да замине за Истанбул, където ще кандидатства за Американския колеж.

 

 

„Много ми се искаше да открия приют за бездомни кучета в Пловдив, ако стана Мис България. Защото става въпрос за много пари. И трябва да се свържеш с доста големи компании, за да се получи”, споделя Паула Коленцова.

 

 

Тя не крие, че първата кауза, с която е щяла да се заеме като Мис България, е именно изграждането на SOSселище за безстопанствени животни.

 

 

Красавицата се амбицирала още повече след последните инциденти с улични кучета и общественото недоволство срещу тях. Според нея хората предизвикват злобата у четириногите.

 

 

Освен с приюти за бездомни кучета, Паула Коленцова иска да се занимава и с деца в нужда.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени