Мистерия! Какво става с Ники Михайлов? Заряза жените, дискотеките, скандалите и изцепките! Добре ли е? (Отговорите ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/misteriia-kakvo-stava-s-niki-mihailov-zariaza-jenite-diskotekite-skandalite-i-izcepkite-dobre-li-e HotArena.net
Мистерия! Какво става с Ники Михайлов? Заряза жените, дискотеките, скандалите и изцепките! Добре ли е? (Отговорите ТУК)

Откакто Ники Михайлов навлезе и в света на бизнеса – като собственик на модния бранд DIESEL за България, той е станал коренно различен човек.

 

Вманиачаването му на тема работа и без никакви глупости е толкова силно, че докато си беше дошъл в България за мача на националния отбор с Беларус, Ники или беше в тренировъчната база на отбора в кв. Бояна или в магазина си. Тук е мястото да припомним, че папараците на HotArena уловиха вратаря след последното му кацане на летище София. Вместо да се прибере първо до вкъщи или пък да се види с приятели, Михайлов най-напред се запъти към магазина си в мол Serdika, за да инспектира своя бизнес отблизо.

 

Тогава впечатление направи и фактът, че при огледа на търговския си обект футболистът не бе придружен от женска компания.

 

Няма как да не изтъкнем и това, че повече от половин година насам около името на Ники цари пълна скука и светско затъмнение. Спортистът не провокира нищо жълто около себе си – нито се е похвалил с ново гадже, нито пък със снимки от кръчми. Една свястна интрига няма около него, което е меко казано – нетипично за особата му. В миналото това момче не спираше да влиза и излиза публично от скандални ситуации.

 

HotArena научи, че причината за тази неактивност на Ники е, че той изцяло се е отдал на по-тих начин на живот и се е концентрирал върху бизнеса си, което съвсем очаквано води до преустановяване на показността.

 

През 2017 година Михайлов имал амбицията да отвори още бутици на марката и в други търговски центрове и градове.

 

 

13 Коментара

ха-ха

преди 7 години

Ами разкара противната Алисия,върна си Николета от Валери,какво му трябва повече-Николай е с любовта на живота си и е спокоен,скоро и бебе ще има!

Коментирай

xa axaxaxax

преди 7 години

ми скъса джоба, боклука му с боклук, и златотърсачките вече не връзват - шанс

Коментирай

истина

преди 7 години

Скъсал джоба?Ти ,сериозно ли?Дай, Боже ,Всекиму, такъв Скъсан джоб!

Коментирай

Gaby 87

преди 7 години

Niki Mihaylov naistina si otiva nai-mnogo s Nikoleta tq e mlada krasiva super moderna i sa mnogo sladki dvamata.ALISIA MU BESHE KATO MAIKA DO NEGO

Коментирай

Hotlaina

преди 7 години

Ne mojete veche da sipete lainata vyrhu nego i se pritesnihte dali e dobre....sys sigurnost e dobre. Edin chovek po malko v maloumniq vi sait. I bez tova se mychite ot pile mlqko da napravite s glupavite vi senzacii i shturotii. Idioti

Коментирай

Мдаааа

преди 7 години

Откакто Алисия го заряза не е бил или поне не е афиширал публично връзка с нито една жена. То си е ясно като бял ден че не може да я прежали ;).

Коментирай

ДА АМА НЕ

преди 7 години

Или може би му е писнало да афишира връзките си. Асуната малко ли го снима в клиповете на тъпите си лигави песни. Иска спокойствие човека.

Коментирай

e , kak? xa xa

преди 7 години

За какво са му жени, той си поръча проститутки , плаща си им и чао бамбина - сори! Последната му издънка с проститутката Николета и обувката и с шипове компрометира името му и той си взе поука. Чука и бяга човека. Повече от ясно е, че сериозна жена като фолк певицата не намира и затова и не афишира.... какво да афишира? Една проститутка - Николета Лозанова, оборотната на националния отбор и всички поръчали я в чужбина и цяла България чичковци, дядовци и мазни мастити с отворени дебели портфейли няма как да стане нещо там. А тя бая си помечта ха ха ха Измамената камила, както винаги! Шибат я в гъза и къш мършо долна и мръсна. До там! Така ще кяфа, като глуха кучка докато се скапе без мъж- нещастница! Господ има много да си и връща на тази долна пачавра и то е налице животът й. Само на повикване. Семейство и мъж - йок!

Коментирай

точно

преди 7 години

Откакто се разделиха с певицата жена не може да му пасне. Май има нещо вярно, че не може да я прежали. Тя много държи на връзките си и е много добра домакиня. Сериозна и успяла в професията си жена. Образована! Ще има доста да търси, докато отново намери някоя да го търпи. Не малко, а много трудно ще му е с този характер. На приказки е велик, на дела е кръгла нула.

Коментирай

ама ти наистина ли?

преди 7 години

Млада ? 30 годишна, парясана с дете.Красива? Алисия към днешна дата изглежда мнооого по-добре от нея. Модерна? Това ,че ходи вечно гола до пъпа с изкуствените цици от вън не значи, че е модерна. Много жени имат възможността да си купуват дрехи дори на Версаче, но не парадират с нищо и не е необходимо. А, не мислиш ли, че мъжете търсят съпруги и свестни жени, а не проститутки изебали цяла Европа на повикване? Как дори можеш да си помислиш, че Михайлов ще се върже с тази пропаднала жена? Той може да ходи, но в семейството си и съпруга проститутка няма да заведе. Бъди сигурна в това! По-добре сам, отколкото с парцал, като Николета. С какво да привлече един мъж. Всяка жена има влагалище и не по-лошо от това на една преупотребена проститутка . Не мислиш ли? Нито образование, нито професия, една спечена и спаружена стафида. Изглеждаща ужасно в действителност. Няма прости мъже!

Коментирай

ха ха ха ха хааааааааааааааа

преди 7 години

смени си дилъра

Коментирай

до "ДА АМА НЕ"

преди 7 години

Имаш няква сериозна диагноза, която отнема способността за трезва преценка + бъркане на личности. Описанието ти важи 1:1 за Николета, не за Алисия. На "Асуна" можеш само да я коментираш като мишка и да й дишаш прахта, смотаняче нали знаеш? Тази, която се скапва без мъж и ползва профилите си като пазар на собствената си плът и отчаяно си търси мъж, който да я издържа е Свирколета! Тя е тъжна, самотна, злобна, комплексирана и отчаяна и затова се размотава по целия свят, за да заработва като проститутка! Как имаш очи да коментираш? Не се ли усещаш, че се излагаш? Или то анонимно най-лесно? Ти малоумна ли си, сляпа ли си, на Марс ли живееш? Алисия никога не е казвала, че "иска сестричка за Валери" докато другата, която никой не я иска го направи! Алисия няма нужда от внимание, показвайки си цялата анатомия, защото КЛАСНА ЖЕНА КАТО НЕЯ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ да мине и без това. Хайде сега ходи да си измиеш чиниите, анонимна паплач

Коментирай

xaxaxaxa

преди 7 години

Ники Михайлов се късаше да побликува снимки с Алисия и картинки с послания пак за нея, къде Алисия се побъркала да го снима в клипове, майко шизофреници. Използвайте презервативи бе хора, никой не е длъжен да ви търпи недоразуменията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.