Мистерията разгадана! Ето каква роля е имала захарта във виденията на Ванга

2844
29 Януари 2013, 17:18


Защо Ванга искаше всеки неин посетител да носи със себе си захар? Дълго време окултисти и специалисти, изучаващи паранормалните явления, не можеха да си обяснят как е действала захарта върху способностите на пророчицата. Е, мистерията най-сетне е разгадана, и то по научен път, узна HotArena.net.

 

Оказва се, че Ванга е имала способността да вижда паметта на кристалните решетки на захарта. Тези решетки пазят в себе си информация, подобно на човешките клетки, или на кластерите - паметта водата, за които отскоро е много модерно да се говори.

 

Научното разкритие бе направено в книгата „Тайната на Ванга“, където медицински специалисти и учени излагат своите теории относно способностите на Ванга. Изданието се радва на огромен интерес и е едно от най-търсените именно заради разкритията, които се правят в него. От издателството и тази година планира да преиздаде „Тайната на Ванга“, твърди Светослав Кантарджиев, който е шеф на „Ню Медиа Груп“. Читателите на книгата не са само любителите на окултните науки или последователи на Ванга, но и обикновени хора, които вярват в пророчицата и предсказанията й.

 

„Захарта не е била само посредник на Ванга към отвъдното. Според народните поверия с нея се гонят злите сили. Неслучайно преди време бяхме засипали улиците на Несебър със захар – за да премахнем прокобата, която 15 тегнеше над града“, разказва баба Недялка от курортния град. Тя също е сред многобройните фенове на „Тайната на Ванга“, но има своя версия по темата.

 

А според окултист захарта при ясновидците винаги е играела ролята на кристална топка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tania
преди 5 години
-1
gluposti!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени