Митьо Крика заработва като пазач и учител в английско училище

1740
16 Септември 2016, 14:04


След като напусна България и се устрои в Лондон Димитър Ходжев, известен като Митьо Крика работил като мияч на коли, после с душевно болни хора, бил е в спортни лагери, после като частен фитнес инструктор на баровци, научи HotArena. 

В момента е охрана и работи като учител по физкултура в лондонско училище.
Рядко има свободно време затова сутрин прави кардио на работното си място през голямото междучасие. След училище понякога води тренировки с учениците си.

Той не спира да се забавлява въпреки многото работа като се включва в различни риалити формати. Последно е решил да участва в „Go For It“, защото му допаднала концепцията, която е подобна на рекордите на Гинес. Предизвикал истински фурор, след участието му заваляли покани и за други предавания.

Сега се подготвя за силово състезателно шоу, което ще се проведе през август 2017-а. „Между другото аз вече бях в Английските Таланти, в Българските Таланти и съм единствения човек, който е бил на два последователни таланта в две страни“, зави Крика. Въпреки, че много хора го познават като силов атлет, от години той се занимава и с карате.

Митьо разказва, че в Лондон е открил любовта. Дамата на сърцето му се казва Камелия и са заедно още с пристигането му в Англия. Въпреки това още не се е развел с бившата си съпруга Нина-Никол, но разводът му е в процес и се очаква да приключи скоро, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени