Митко Динев НАПУСНА Емануела? Певицата рони сълзи в мрежата! (Вижте какво му каза)

https://hotarena.net/laifstail/mitko-dinev-napusna-emanuela-pevicata-roni-salzi-v-mrejata HotArena.net
Митко Динев НАПУСНА Емануела? Певицата рони сълзи в мрежата! (Вижте какво му каза)

Димитър Динев напусна Емануела, твърдят близки до фолк певицата.

 

Изпълнителката с изумрудените очи също подсказа за края във Фейсбук профила си, където пуска тъжни постове, видя HotArena.

 

„Емануела е много силна жена, но този път е съсипана. Митко я остави с дете на ръце да се оправя сама, повлиян от родителите си, мъчно ми е за нея“, разкрива нейна колежка от фолк средите.

 

Според запознати всичко се случило съвсем наскоро, дни преди орисването на Димитър-младши. Още тогава приятелките й усетили, че нещо не е наред – Емануела била тъжна, очите й били подпухнали и едва успявала да се усмихне.

 

Близки до певицата твърдят, че милионерският син сам си тръгнал от дома й, подкокоросан от баща си Динко Динев.

 

„Този, който те обича… никога няма да те напусна, дори и да има хиляди причини да го направи, той няма да се откаже от теб! Той ще намери поне една причина, за да остане“, написа в социалния си профил Емануела - думи без съмнение, насочени към Митко Динев.

 

И добави: „Винаги има още една любов, една нова сила. След всеки край има ново начало“.

 

Припомняме, че преди повече от месец Емануела роди наследник на клана Диневи – малкия Димитър. Певицата завъртя любов миналата пролет със сина на Динко Динев и въпреки несъгласието на фамилията, двамата заживяха заедно.

5 Коментара

екмекзис пехливан

преди 9 години

курвите не трябва да се развъждат!

Коментирай

azz

преди 9 години

То не бяха сватби, то не бяха бебета... Ами да мисли малко преди да ги прави тия неща! Никой няма да я взима сериозно , при положение , че е готова да се омъжва по 100 пъти и да ражда, все едно е крава за разплод! Не става така...

Коментирай

1234

преди 9 години

Ако беше друга жена - да бих й съчувствал. да изпаднеш в такова положение не е леко. Но тази тук е една златотърсачка, натегачка, интересуваща се само от парите. Хвана го милионерското хлапе, но не го измисли добре, защото Диневи не са прости. Затова грам жал няма към тази. 2 деца от различни мъже, неуспешен едномесечен брак, преди това годеж с невръстния син на шефа си. Замислете се какъв човек е за да й се случи всичко това! Защо на мен и на вас не се случват подобни неща.

Коментирай

pencho pipera

преди 9 години

така е мойто момиче като търсиш паричките,ще те поебат и ще те наритат като им омръзнеш.с пари се купуват играчки а те омръзват,как една не намери любовта в някое момче от средната класа с работно време ,непарадиращо с парите на тате,не ММА боец или от крими хрониките?така ще е мили златотърсачки един ще те ритне друг ще те поеме за месец два преди да ти тегли шута,и така докато не минеш 40г,тогава не знам ............ между другото за Динев фемили само позитиви аз ги знам като честни и почтени хора !

Коментирай

хаха

преди 9 години

Да. В България нали всички богаташи са все "честни и почтени"... И особено почтен и честен ще да си, като си направил 6 деца на четири различни жени. Изобщо пропаднала работа. Търкулнало се гърнето.... Проститутката меркантилна се намерила с измамници и мошеници от висок клас, че се взели... Подобните се надушват. Динко Динев и той само по разни момичета на годините на дъщерите си ходи и то все знатни златотърсачки. За какво си говорим тогава? Ама нали в Бълг. всеки гледа да се подмаже на успелите и все се прави, че се връзва на образа, който градят за пред хората. То пък един образ... Подкрепям коментара на 1234 на 100%!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.