Митко Пайнера бесен на Преслава заради Дубай, привиква я за обяснения (Ще има ли санкции?)

9467
02 Март 2017, 10:03


Митко Пайнера е набрал много на Преслава заради своеволията й, научи HotArena.


Златната кокошка на компанията си позволи нещо невиждано досега сред звездите от нейния ранг. Преслава забегна за Дубай заедно със сестра си и майка и остана там цяла седмица. Преди това изнесе няколко успешни концерта зад граница. А дългото й за бранша отсъствие от клубната сцена буквално е вбесило продуцента й.


Откакто Галена е в отпуск по майчинство, Преслава е основният източник на разходи за димитровградската империя. Случвало се е на месец да има по 25 участия и това определено й изцежда силите. А сега е най-силният сезон за изпълнителите, защото всички дискотеки се пръскат по шефовете и се надпреварват коя звезда да си откраднат. Принципно певиците си позволяват да се поглезят с почивка след края на ударния летен сезон.


Но Преси отново показа характер и постави пред свършен факт Пайнера. Той определено не би й дал разрешение за подобна отпуска по това време на годината. Но тя е категорична, че си я е заслужила и няма как да й тропне с крак. Не на същото мнение са нейните колеги. Те смятат, че още със завръщането си, певицата ще бъде привикана в офиса на Димитров, за да дава обяснения за своеволията.


Днес Преслава излиза за първо участие след като добре си почина и хвърли маса пари за глезотии. Сега ще трябва да си навакса пропуснатите хонорари от поне 3-4 участия за изминалата седмица. Санкции надали ще има, но определено я чака по-натоварен график.


За разлика от изпълнителката на "Водка с утеха", колежката й Райна получи позволение да я хване липсата за цели два месеца. Пилето благодари публично на продуцента си, че й е дал възможността да изкара толкова мнгоо време в Куба. Основната й идея уж била да учи испански, но май повечето време се е забавлявала, вместо да заляга над учебниците, пише "България днес".


Райна обаче не е толкова ценна и доходоносна на инж. Димитров и е преглътнал доста лесно липсата й. Тя също се завръща днес на клубната сцена и всички очакват да видят дали отново се е върнала към ориенталските ритми или продължава бавно, но сигурно да погребва кариерата си с доста неуспешните си експерименти.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
Преди 1 година
-7
Тая Преслава сигурно вече залязва....Всяка статия за нея.2j57hc
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени