Митко Пайнера би шута и на любимката си Галена? Звездата аут от най-важните концерти на фирмата за 2015 г.!

7257
02 Ноември 2015, 14:08


И на най-лансираните фолк певици у нас, макар по-рядко от отритнатите, се случва да се превръщат в жертви на продуцентите си. Галена коли и беси във фирма „Пайнер“, въпреки че няма нищо общо с ръководните позиции в чалга империята, но пък няма да може да присъства и да звездее на най-бляскавите събития на ТВ „Планета“, узна HotArena.

 

Не защото се е скарала с шефа си и я е уволнил, а защото е поела други работни ангажименти много по-рано, които не може да отложи и заради които инж. Димитров няма намерение да мести дати, само защото Галка ще отсъства, защото липсата й също ще е оценена във валута, която ще влезе в неговия джоб.

 

Певачката ще изпусне двата големи концерта в Русе и в „Арена Армеец“ в София. Тогава тя ще бъде на турне в Америка, което е уговорено рано-рано, пише „България Днес“.

 

Това е причината Галка да не фигурира като име в плакатите, които рекламират събитията. Иначе се тиражираше клюката, че след Андреа, брюнетката е поредната напуснала фирма „Пайнер“.

 

HotArena първа разкри, че фурията по-скоро ще е последната останала в компанията, тъй като зад нея стои влиятелен човек, който й гарантира по-дълъг престой от стандартния - на върховете на лекия жанр.

 

Но колко големи са „големите концерти на „Планета“ и „Пайнер“, когато най-именитата сред представителките на лекия жанр във фабриката за пеещи силиконки ще отсъства?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петко
преди 2 години
0
Бил и шута ,пък тя в Америка ..... Идиоти Галето май позавидя на Андреа та и тя да се впише като шутирана .И това ще стане скоро
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
TRUE !!! :D
преди 2 години
-8
Е не моля да бъдете сигурни, че още много време ще бъде във фирмата. И тя ще си тръгне. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D Галена не си знае границите и Митко такива не понася !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сияна
преди 2 години
-3
Много ясно, че ще предпочете да ходи на турне в Америка, отколкото да е на 2 концерта на Планета, на които присъства всяка година. В Америка билитите са от 50 евро нагоре. Жената ще си вземе бая пари оттам, вместо да влага излишни средства за концертите. А това с влиятелният мъж ме разби :D :D :D Галена е над 8 години с Галин и това е показателно. Двамата печелят яко парички всяка година, обичат си и е абсурдно да твърдите, че зад нея стои друг влиятел мъж. Направо е смешно. Само вижте колко и е хонорара за участие и по колко участия прави на месец. 20 участия по 3-4 бона на 1 участие най-малко ( защото дава и процент на продуцента) -това означава, че печели между 60 000-80 000 хиляди на месец. А тя е имала и месеци, в които има над 25 участия- почти всеки ден. Отделно модната и марка, която като гледам върви много добре- и оттам певече доста. Жената на месец сигурно изкарва 100 000. На 3 медеца като прави проекти, които ся доста скъпи, но да кажем да около 70 000-80 000 единият, то..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петко
преди 2 години
0
И като сложиш по някоя вечеря с дебел беловлас чичко - Ето ти ги
FEN NA POPFOLKA
преди 2 години
-15
галена не може да пее на живо , тя е фалшива и грачи грозно , слава богу че няма да я има на концерта на 1 ви декември
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сияна
преди 2 години
-13
Да да грачи като майка ти. Ако нямаше талант няма как да бъде харесаня от музиканти и Димитров по време, в което неможещи певици не се взимаха. Тя е зяпочнала от ресторантите, а там не си ли талантлив, то нямаш шанс. Галена не е отишла като Андреа (например) в компанията с готова песен и клип, платени от родителите и и да подпише наготово без дори да е учила през живота си пеене. Галена е талантлива певица, която е канена и в Гласът на България да пее с една финалистка, а там неталантливите не ги канят. Самият Adrian Sina от Akcent каза, че я е чул на едно участия и я е харесал като глас. Самият Слави Трифонов я е карал да пее в студиото си и е бил изумен от таланта и и не на последно място ТЯ Е УЧИЛА НАРОДНО ПЕЕНЕ И ГО Е ЗАВЪРШИЛА в училище, в коета не може да вземат нелатлива певица.
Петко
преди 2 години
0
И въпреки това на живо пее фалшиво
да си дойдем на думата
преди 2 години
-5
Ами както зад гърба на Галка , както ти я наричаш простакесо, стой влиятелен човек, така и зад гърба на твоята колежка НИКОЛЕТКА стой влиятелен медиен бос. Публична тайна е кой я уреди в телевизията и защо все още е там една неграмотна, необразована без всякаква култура и поведение проститутка. А, колкото до кадърност между двете всеизвестно е какво може Галена и какво Николета. Хайде спри се , простакесо с възвеличаването на една МУтреса и бъди обективен, грамотен драскач, поне не издавай личните си пристрастия. Ставаш банална! Грозно и непрофесионално е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 2 години
-3
Пише се стоИ,ане стоЙ....!!!!!
kaka Nadka
преди 2 години
0
Galena se [mugna pri Dogan rezani pishki dyrpa


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени