Митко Пайнера с тяло убиец на 62 (Вижте колко е атлетичен)

5157
30 Август 2014, 16:00


Въпреки своите 62 години, Митко Пайнера далеч не е за изхвърляне, видя HotArena.net.

 

Продуцент №1 в шашка с тяло убиец, благодарение на манията си по фитнеса.

 

Тя започва преди около 4 години. С първите признаци на остаряването босът на „Пайнер“ решил да превърне тялото си в атлетична жива статуя на средновековен скулптор. „В крайна сметка успя!“, цъкат с език дългогодишни спортисти. Инж. Димитров ползвал и хранителни добавки, но не взимал никакви забранени вещества. Пайнера тренирал във фитнеса 5 пъти седмично, а освен това всеки ден плувал по 20 минути. Внимателно подбирал и храната си, а закон за него било да не се храни след 19 часа. Спрял твърдия алкохол и си позволявал най-много по чаша-две вино, пише Всеки ден.

 

Заради атлетичната си фигура чалга босът се превърнал в неустоим обект на желания от страна на доста по-млади девойки. Дори певиците на „Пайнер“ не спирали да му правят комплименти, че е секси, които той посрещал с деликатна усмивка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 3 години
0
Химията да му е дерта на тоа, щот ше е чудно дали моа да дига перископо след таквоз зобане. Па нека си изглежда кък ще. Ония жрици, дет му снасат, че му пускат да ги шиба ако ще и като прасунгера на онаа "златната" му певачка да замяза. Щот ако не пускат нема леб, нема кръчми, нема чака-рака и богати балъци с желание да им се опразнат джобовете, а ше маат у лозето и кукуруза на село, щот следващата генерация от малолетни кандидат-чалгареси напиня да влезне у Фирмата, па ако ще и да е с гъза нагоре:). Тоа и визулано почва да прилича на Хю Хефнър, само дето парцалесите му са супер прости и еФтини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 3 години
-4
Kато човек, занимаващ се с фитнес, мога да ви уверя, че на тази възраст такова тяло не се прави без забранени вещества. Ако цял живот е бил активен спортист и т.н. да, но ей така изведнъж за 4 години - айде айде, не падаме от Марс....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 3 години
-2
Много секс прави.Докъто ги изреди остава само по ребра.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени