Митко Павлов пропя

1046
27 Май 2017, 10:28


Имаме удоволствието да ви представим парчето „I Feel Alright” - най-новия продукт на успешния тандем Русинофф-Павлофф, който през последните години се доказа като утвърдена марка на българския и международен пазари. Гаранция за качеството на продукцията са и множеството партньорства по времето на Прехода, както и отзивите от звукозаписни студия в САЩ, ЮАР, ОАЕ, Кувейт и други.


Песента е плод на усилен 3-годишен труд в колаборация с международно признати експерти в областта на съвременната медицина, вече има три титли от канадския „Екс Фактор“ и множество отзиви от японския и шведски пазари.


„I Feel Alright” е една композиция за човешкото в човека, утвърждаваща свободата на мисленето, духа и личността като такава. От Световната здравна организация обявиха, че след слушането на тази песен човек разбира каква е неговата роля в света, открива смисъла за себе си и животът му тръгва по различен начин. Парчето е пускано в откриващите семинари на Панджахван Йога мастър клас, в лагер Пандахвути в Североизточен Пенджап и отзивите на всички курсисти са одухотворяващи.


„I Feel Alright” е песен, вдъхновена от глобализацията на този свят, в който човек за човека е вълк. Тя търси доброто и невидимото за окото, но видимото за душата.


В прикачения файл снимка няма, защото изпълнителите работят само с Антон Корбин, но той в момента се занимава с клип на „Ю Ту4 и е възпрепятстван. Ще се включи в проекта на по-късен етап. Относно клипа – той също е възпрепятстван, защото точно сега е на премиера в Кан, но след завръщането си ще бъде показан пред българска публика. Дотогава се насладете на аудиото на парчето и се успокойте.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени