Много гнусно! Райна се подиграва на Емилия: Недоспала и лошо гримирана! Пилето на фолка нападна дори и ДЕЦАТА й! (Снимки на резила й)

https://hotarena.net/pod-pricel/mnogo-gnusno-raina-se-podigrava-na-emiliia-nedospala-i-losho-grimirana-pileto-na-folka-napadna-dori-i-decata-i HotArena.net
Много гнусно! Райна се подиграва на Емилия: Недоспала и лошо гримирана! Пилето на фолка нападна дори и ДЕЦАТА й! (Снимки на резила й)
Псевдо гримьорът на няколко залязващи чалгаджийки Бони, сред които и Райна реши да се гаври с фолк звездата Емилия, която бе гост в снощния епизод на „Папараци“, видя HotArena.

Малко след края на интервюто, което Емилия даде за „Папараци“ и в което сподели голямото си щастие от раждането на второто си дете, Бони пусна статус, който бе насочен към Емилия: „Недоспана и лошо гримирана“. Малко след това се включи и Райна, която „припява“ на Бони. Странно е, че Райна се подиграва на майчинството, сякаш за нея това е някакъв резил или нещо, което тя не иска да се случи в живота й.

Гримьорът пише: „Страх ме е ако хвана“, а Райна весело подхваща: „ Поне около Коледа избягвай!“, след което следва предложение от Бони: Айде да си направим с теб едно дете“, на което Райна отговаря: \"Ми аз не искам деца нещо“. (Целия чат вижте в галерия).

Дали Райна не иска деца или просто няма кой да й ги направи е друг въпрос. Отдавна край нея няма мъж, което поражда едни други съмнения, но това е отделна тема. Не е изключено злобното избухване от страна на бившата държанка на Коцето да е породено от завист към успехите на Емилия. Жена с кариера, мъж, две деца. Какво повече може да иска човек от живота?

За Райна вече никой не говори, малко хора се сещат, че тя всъщност е певица, а младите фенове на попфолка дори не я познават и не са чували за нея. Понякога потъналата в прах и забрава чалгарка се появява с сутрешните блокове, където запълва няколко минути да говори за кучета и котки.

По принцип е трудно на хора с комплекси да се зарадват на чуждото щастие. Емилия излъчваше спокойствие и увереност в интервюто, в което разголи душата си пред Кристина Патрашкова. „Винаги с Коко сме искали още едно дете. С раждането на малката се чувствам много по-спокойна, пораснала и осъзната. Чудех се как мога да обичам още едно същество толкова силно, колкото Иван, но се оказа, че е възможно в мига, в който я видях“, развълнувано сподели Емилия. За певицата любовта към децата е най-силното чувство, което не може да се сравни с нищо друго.

Звездата разкри, че скоро ще се върне на сцената, за да участва в концерта на „Планета“ в „Арена Армеец“.

28 Коментара

Ххх

преди 7 години

Тая гнусна свиня Райна да се погледне,че няма нищо на лице залязваща кариера,един мъж не може да задържи до себе си камо ли деца да и направи...Не да казва,че не иска деца,а да си каже истината,че няма кой да и ги направи..35 годишна жена,а се държи като махленска селянка...Грима на Вмилия колко бил зле...Да се погледне първо себе си..с тоя дирник и високо самочувствие,което има без никакво елементарно държание.Маниери и обноски на селяндрка

Коментирай

Рая

преди 7 години

Харесвах я някога, но в последно време ми е направо противна. Всеки човек има върхове и спадове, но не се сещам за друга певица да напада колегите си с такава злоба. Целият свят й е крив, че от години няма хит и никой не я отразява. Дива селяндурка отвсякъде. Пука й на Емилия на шишарката за мнението на Райна, тя си има семейството, феновете, хитовете.

Коментирай

5757

преди 7 години

Райна нищо не казва за грима на Емилия.Води разговор с Бони.И сигурно не иска деца от него,затова така се е изказала.Вижда се,че разговорът е шеговит.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Макеееее,маке!!Д а ти даде БОГ и на теб,да си недоспала защото имаш малко бебе и няма как да си поспиваш до обяд! Едно на ръка е,че Емилия,можеше наистина да се погрижи повечко за външният си вид,а не да изглежда така кофти!Какво като има бебче,това не я оправдава да е неглиже!ХИЛЯДИ МАЙКИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ПАРКОВЕТЕ С МАЛКИТЕ СИ,НО СА ПРЕКРАСНИ,СВЕЖИ И ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ!ЕВАЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ!!

Коментирай

Гърл

преди 7 години

Вижте грима отива и си го сваля или си го измива.Може да не е била с перфектен външен вид,но сравнение с Райна и дума не може да става.Райна в няколко риалити формата я гледахме-тя е като хваната от гората,глезла и лигла...В Биг брадър,ако си спомняте се разрева,че няма шоколад..Това да се подиграваш и да злобееш на хора,които имат нормален начин на живот и семейство е много долно...Защо не се кротне и спре да се предлага с нейната приятелка Велина в чужбина на заможни господа...а си хване някой с който да си създаде семейство...

Коментирай

Izabel

преди 7 години

Abe staroto, debelogazo i zabraveno Rende go razbiram - zlobee,che tq izglejda 100 pati po zle ot jena rodila 2 deca i otdavna e zalqzla i bezinteresna- zlobata i e qsna,NOOO na boni ne my pravi chest che tolkova godini my e plashtala Emiliq i e imal hlqb na masata blagodarenie na neq!!!!Vse po nisko pada boni, i vse po malko klientki my ostavat zaradi gadnoto i licemerno povedenie koeto demonstrira, dano se osaznae, che v skoro vreme samo laeneto vav facebook shte my ostane,klientkite masovo go ignorirat!! :D :D :D

Коментирай

.......

преди 7 години

ей тези макета много злобни бе и в ферната се вижда сега някоя си Юлиана ужас чудиме се от къде ни идва злобата ми там явно е извора

Коментирай

hmmm

преди 7 години

Абсолютно никъде не видях Райна да споменава Емилия....никъде. Тогава какво да ви коментирам съчинението, или може би споменавайки Райна, ще ви прочетат статията. А Райна знае как да си живее, хич не я мислете.

Коментирай

Ggg

преди 7 години

Знаела как да си живее Райна....Тя проституира в чужбина ..Може да си мечтае да има живота на Емилия и семейство и кариера.Горката вече е позабравена тотално и иска да напомни за себе си на гърба на другите

Коментирай

Кочерински

преди 7 години

Македонското пиле,започна да се проскубва,както е тръгнало,може и да не остане перушина върху животното.Злоба,завист,двуличие,това оформя характера на пилето с македонски корен. Коцето ще има трето дете,а пилето хвърчи в облаците и от време на време каца върху някой богат дънер.

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

raina...koia be6e ia.....oba4e..wzema otno6enie....be ti semeistwo ima6 li....deca ima6 li....mag ima6 li...4e si tragnala da razsagdawa6....emilia...e maika...sapryga...profesionalist...wsi4ki ia znaem...a raina....predi godini...i to pokrai koceto....

Коментирай

Veni

преди 7 години

Като гледах Емилия тя наистина изглежда недоспала и уморена от много време като цяло не изглежда никак добре ! И двете са ми меко казано неприятни но Райна си е права всеки може да си изказва мнението !!!

Коментирай

ъ

преди 7 години

Защото май си е нейна работа какво ще прави. Че е лигла, лигла е.

Коментирай

МИШО

преди 7 години

ТАЯ РАЙНА ЩЕ СИ ОСТАНЕ СЪС ЗЛОБАТА!СТАНАЛА МИ НА СУМАТИ ГОДИНИ, А НЯМА СЕМЕЙСТВО И ДЕЧИЦА.. А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ХИТОВЕ! (хитове не е ясно дали въобще някога е имала де). НЕКА СИ ЗЛОБЕЕ ЧРЕЗ НЕТА, ТЯ ЕМИЛИЯ ЩЕ СИ ГЛЕДА КАРИЕРАТА И ДЕЧИЦАТА И ИЗОБЩО НЯМА ДА И ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ! ДОКАТО РАЙНА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ БЪДЕ СТАРАТА МОМА БЕЗ УСПЕХИ. Той Коцето с ум я е зарязал ..

Коментирай

мнение

преди 7 години

Райна преди ми беше симпатична, обаче откакто се разделиха с Коцето ми изглежда много мърлява и неподдържана... лично мнение.. За хитове да не говорим. Всеки има право на мнение, но да злобееш - това е съвсем друго. Има разлика.. Емилия си е топ - съпруга, майка, земен човек, истински професионалист. Страхотна е! Райна да се замисли малко над тези си изцепки, публична личност е все пак..

Коментирай

iva

преди 7 години

Райнето е жалко,злобно старо моме...няма кой да я търпи и се подиграва на другите,а 100% се чувства зле сама...най-много да се окаже че Коко я е праснал и нея и после е останала с пръст в уста!!!

Коментирай

ж5

преди 7 години

Абе какви са тези коментари от вас? Че и от "жени"? Как можете да обиждате друга жена като вас, че била "стара мома"? На неженен мъж така ли се подигравате, че бил "стар ерген"? Емилия била съпруга и майка. И какво като е? Всички жени сме съпруги и майки. Райна не е поискала, не е станала и тя съпруга и майка. Голямата работа пък сякаш! Или само защото е нещо, което сме свикнали хората да правят винаги и до определена възраст, трябва да нападаме сега злостно всеки, който маааалко се отличава от клишето и си е подредил живота по друг начин или просто му се е стекъл по друг начин. Тя си знае защо няма, тя си знае дали чувства, че й е дошъл момента. Какви са тия коментари за "сума ти години".. Не я знам на колко е точно, ама май е в началото на 30, или към средата, а говорите сякаш е на 100 години. Щеше да е за съжаление ако вече беше стара и самотна, но като я гледам, хич не й е зле - пътува, среща се с хора, вижда света... Всички жени можем да сме "майки и съпруги", но не всяка, която е избрала да е майка и съпруга е имала възможност да живее така и може би ако имаха, много от тези прехвалени от вас "майки и съпруги" щяха да изберат другата опция. Но са избрали опция "майка и съпруга" точно защото не са имали какво чак толкова друго да направят с живота си. Това са нормални неща от живота, не всекиго правят щастлив и да живее с усещане за пълнота и осъщественост, така че няма какво толкова да придавате такъв ореол вече на всяка "майка и съпруга", само защото и вие самите сте такива и вече дай да величаем, сякаш е кой знае какво. Къде-къде по-бъгави от Райна са се задомили, така че щом не го е направила, явно просто не е пожелала досега, ако толкова й беше зор.

Коментирай

ж5

преди 7 години

избрала да е майка и съпруга е имала възможност да живее така и може би ако имаха, много от тези прехвалени от вас "майки и съпруги" щяха да изберат другата опция. Но са избрали опция "майка и съпруга" точно защото не са имали какво чак толкова друго да направят с живота си и са почувствали натиск от обществото, че щом са на 30, вече са на "сума ти години" и дори да имат пред себе си много други опции, задължително трябва да изберат точно тази! Да си майка и съпруга не е непременно панацея за всичко, а нещо нормално и не всяка жена правят да живее с усещане за пълнота и осъщественост, така че няма какво толкова да придавате такъв ореол вече на всяка "майка и съпруга", само защото и вие самите сте такива и вече дай да величаем, сякаш е кой знае какво и сякаш всички жени непременно и само към това трябва да се стремят. Къде-къде по-бъгави от Райна са се задомили, така че щом не го е направила, явно просто не е пожелала досега, ако толкова й беше зор.

Коментирай

ж5

преди 7 години

Аз не видях да коментира Емилия.

Коментирай

...

преди 7 години

Абе хора, не четете само заглавията и веднага да напишете коментар...Райна никъде не говори за Емилия, а вие къде видяхте връзката??? Ако намерите нещо в статията, моля цитирайте...

Коментирай

Западнали лайнари!

преди 7 години

Хотарена, тъпи парчета, тия които им се връзват и се изказват кофти наравно с тях още по-тъпи парчета. Кои бяха Хотлайна, че да се мазнят на амортизирани плеймейтки и всичко живо, което им бутне 50 лв. Нещастници. Райна била залязваща чалгаджийка, Бони бил псевдогримьор, Райна се подигравала с деца. Вие освен тъпи парчета, сте и адски малоумни, неадекватни и отчаяни за малко внимание на читатели към Хотарена. Щом обожествявате псевдомодели и самите вие сте псевдожурналист, въпреки че сте на светлинни години от журналистиката, смятай колко е компетентно мнението ви. Такава липса на капка професионализъм и злобни статии и определения можем да прочетем само тук.

Коментирай

.... Ваня

преди 7 години

Злобни, олигофренясали писачи от Хотарена държанки сте само и единствено вие, че си изхранвате децата от лизане на чужди гъзове и продаване на вашите собствени! Жал ми е за вас, не само в работата, най-вероятно и в живота сте нищожни мишки. Райна държанка на Коцето - ВИЦА НА СЕЗОНА! Палячовци!!!! Именно заради Райна, Константин се присъедини към Пайнер, та цъфна и върза и самата ТЯ ГО ЗАРЯЗА, заради това, че не иска да е държанка и половинка на женкар и наркоман! Държанка е Надето, която е на светлинни години от Райна, която винаги е била себе си и независимо дали кариерата й не е толкова актуална, момичето е решило да влага пари в образование и екскурзии по света, а не като днешните кифли от "хайлайфа". Не знам що всеки път си губя времето, може би щото ми е кеф да се гавря с глупавите ви "персони" да е к*р да ви го набия, ама то акъл.

Коментирай

Doktora

преди 7 години

И какво лошо са казали ..?? Пълна измишльотина ...!! Жалка статийка !

Коментирай

....

преди 7 години

Спрете да печелите пари на чужд гръб! Пишете глупости, за да ви се четата статиите, а не осъзнавате как може да нараните човек с всички тези глупости. Къде в този "разговор" виждате споменаването на Емилия? Къде виждате Райна да кълне някого? И вие печелите пари като черните хората! Дано ви е сладък хляба, който си купувате с тези пари.

Коментирай

...

преди 7 години

Ето и прословутият статус: scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15218422_10154778694313493_465300128_n.jpg?oh=8d3685fa8f0e81c01fabba1ec54664d9&oe=58373498 Идва трудната част - къде точно се говори за Емилия. Ако бях на мястото на Райна щях да ви съдя за клевета, очернен имидж и измислици.

Коментирай

kristina

преди 7 години

Emilia e sushtata zlobarka, ne se zablujdavaite, i naistina izglejda mnogo zle

Коментирай

..

преди 7 години

Съжалявам само, че си направих труда да отворя тази гнисна статия!!! Вие нормални ли сте бе??? Алооо, псевдо репортерите и жалките редактори на този пошъл сай, пили ли сте си "анти-кокорина", ако не сте, горещо Ви го препоръчвам!!! Чули, недочули, а се изказвате неподготвени!!! В кой век живеете??? В света има толкова много примери, за успели жени, които нямат деца, че и мъже дори!!! Това ли ви е критерия, за да наречете Райна "застаряла" "стара мома" и какви ли не грозни епитети :д Жалки сте и ми е бедна фантазията, какви ли мижитурки стоят зад тази пошла и грозна фентъзи история. Защо се опитвате да създавате конфликти ??? Райнето е щастлива с живота, които води...пътува, чете, опознава, мисли ... неща, с които малко хора могат да се похвалят!!! Вие от къде на къде сте обедени и твърдите, че тя е сама и едва ли не озлобена и нещастна... това, че не е скандална и комерсиална, както и че не вади на показ личният си живот прави ли я сама (самотна) ??? Триста пъти предпочитам живот, като нейният от колкото да попадна в стереотипа за отчаяна съпруга ... Нямам нищо против Емилия, но можеше да изчака още преди да се качи отново на сцената ... Това е, всеки си има цел и приоритети !!!

Коментирай

..

преди 7 години

Съжалявам само, че си направих труда да отворя тази гнисна статия!!! Вие нормални ли сте бе??? Алооо, псевдо репортерите и жалките редактори на този пошъл сай, пили ли сте си "анти-кокорина", ако не сте, горещо Ви го препоръчвам!!! Чули, недочули, а се изказвате неподготвени!!! В кой век живеете??? В света има толкова много примери, за успели жени, които нямат деца, че и мъже дори!!! Това ли ви е критерия, за да наречете Райна "застаряла" "стара мома" и какви ли не грозни епитети :д Жалки сте и ми е бедна фантазията, какви ли мижитурки стоят зад тази пошла и грозна фентъзи история. Защо се опитвате да създавате конфликти ??? Райнето е щастлива с живота, които води...пътува, чете, опознава, мисли ... неща, с които малко хора могат да се похвалят!!! Вие от къде на къде сте обедени и твърдите, че тя е сама и едва ли не озлобена и нещастна... това, че не е скандална и комерсиална, както и че не вади на показ личният си живот прави ли я сама (самотна) ??? Триста пъти предпочитам живот, като нейният от колкото да попадна в стереотипа за отчаяна съпруга ... Нямам нищо против Емилия, но можеше да изчака още преди да се качи отново на сцената ... Това е, всеки си има цел и приоритети !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.