Много горещо! Алисия показа новия си бюст подарък от плейбой № 1 на България Бирмата (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/mnogo-goreshto-alisiia-pokaza-noviia-si-biust-podarak-ot-pleiboi-1-na-balgariia-birmata HotArena.net
Много горещо! Алисия показа новия си бюст подарък от плейбой № 1 на България Бирмата (Фото)
Читателска новина


Откакто Алисия получи  от Георги Станоев - Бирмата като подарък новите си цици не спира да им се радва и да ги показва при всеки повод, видя HotArena. Наблюдателен читател ни изпрати снимка от участие на певицата, на която тя щедро е изкарала на показ силиконовите си прелести.

„През много малко време докато Алисия пееше на сцената гърдите й оставаха в сутиена. Певицата взриви мъжката част от публиката, която едва ли обръщаше внимание на песните, а жадно зяпаше гордостта на изпълнителката“, пише ни читателят.

Припомняме, че силиконовия си бюст Алисия получи от Жоро Станоев по време на почивката им в Тайланд. От там тя се върна с нов силикон и сияеща от щастие. 

След тази придобивка Алисия не пропуска участие, на което да го показва, а нейна запазена марка стана да пее по сутиен на всяко участие, както е и в този случай.

Освен силиконовите цици Бирмата не спира да отрупва красивата си приятелка с подаръци.

„ То не беше часовник за 14 бона, не бяха ботушки, почивки, парцел за къща и какво ли не“, шушукат завистниците.

Едно е сигурно -  Алисия е на на седмото небе от щастие и всеки мил жест на Бирмата я прави щастлива, а тя не пропуска да сподели радостта си всеки път, когато има възможност.

18 Коментара

da

преди 8 години

КЛОЗЕТ КЛОЗЕТ КАРАДЖОВСКИ КОЛКО СИ ЖАЛКА

Коментирай

eli

преди 8 години

e nali bqha razdeleni haide uto4nete se

Коментирай

Силви

преди 8 години

Само едно не мога да разбера... Защо ходи с ботуши на участие като е 30 градуса вече.. Това не се отнася само за нея. Нелепо е, пролет е вече.

Коментирай

1

преди 8 години

Дългите ботуши са част от облеклото на всяка проститутка хахахах Бирмата да и купи сандалки.

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Колкото и да ги надува тия жалки цици, те ще изсъхнат след 10 години, ама фейса и винаги ще е сбръчкан. Спешна нужда от ремонт! Бирма, плийз!

Коментирай

лъжа

преди 8 години

Пак лъжи. За разлика от жрицата бивша съпруга на Божинов която разчита на това което и подхвърля след като и би шута то Алисия разполага достатъчно сама за да си купи ;).

Коментирай

!?

преди 8 години

Малко сметки....ако не е някоя гнусна и невярна статия за Валери Божинов, то ще е някоя фантадмагория за Алисия, ако не ще е поредната поръчкова срещу Преслава или Галена, а пък ако не главна героиня ще бъде Моника Валериева. Толкова сте елементарни, чак прозрачни, кой ли ви чете помиите лъжливи.

Коментирай

fanfan

преди 8 години

Щом е на седмото небе от щастие, защо е постоянно с тази кисела физиономия на вечно незадоволена жена?

Коментирай

g93

преди 8 години

Ама как се е ояла леля ви не е истина. В тялото е заприличала на наденица. Какви са тия бричове, какъв е тоя пърдялник дето е отпрала, какви са тези сланинести ръце? Явно когато фотошопът липсва картинката съвсем не е лицеприятна.

Коментирай

lelei

преди 8 години

macka SUPER

Коментирай

яка мадама

преди 8 години

Много яка! Алисия определено цъфти кой ли е истиндкия виновник ????? А хотарена нали все много сте информирани, горките нали Клозетка Лозанова е в основата тук та и затова все последни научавате истината. Когато имаш птиче мозък не е трудно човек да се гъргари, айде ама само за вад да е с Бирмата хохо хаха.

Коментирай

nody

преди 8 години

Ама вижте го този палячо бе, моля ви се. С тази мрежеста прозрачна рокля като Глория през 90-те. И с тези бежови велурени ботуши. Асе, Асе и ти там някъде си останал, в 90-те или 80-те. Събуди се жено, 21-ви век сме!!! Ама спешно моля, някой на тази жена да и даде най-после огледало!

Коментирай

f

преди 8 години

Прилича ми на коплекс на жена, която се чувства застаряваща и гледа да компенсира и да отвлече вниманието от бръчките и повяхващото лице с огромно виме. Толкова е пошло, вулгарно, грубо и несъразмерно да изглеждаш така. Рано й е още да се комплексира на тема възраст според мен, но все пак тя си знае по-добре как се чувства в среда, в която си изкарва прехраната общо взето с тяло и външен вид. А и нали трябва да привлича нови спонсори.. Абе щом се харесва!..

Коментирай

f

преди 8 години

Първо, статията е за Алисия - никъде не се споменава тук Николета, така че моля фенчетата й отивайте да си кибичите под статиите за нея. То вече сте толкова обсебени от нея, че я разпростряхте из целия сайт и никой не може да изкаже вече мнение за нещо, без веднага да го обвържете по някакъв начин с Николета, която реално няма нищо общо никъде тук. И второ - не съществува такова животно като "достатъчно пари", особено ако си певица в България, където няма концерти, не се продават албуми и общо взето се изкарват пари само от участия. Тук много пъти сме коментирали какви са разходите на една певица за клипове, бензин, музика, дрехи и ежедневни грим, маникюр и прическа, така че мислех, че отдавна не са останали неразбрали, които да не знаят, че това си е едно скъпо хоби, което НЕ НОСИ пари почти на никого, но е едно хоби, в което трябва да се наливат пари. Наистина някои хора изобщо не мислите като пишете.

Коментирай

f

преди 8 години

Завистта те гони, та те заслепява чак.

Коментирай

mimi

преди 8 години

Горката щастието на една жана коята държи и уважава сама себе си не трябва да зависи от един мъж,и още повече от този.Иначе и двамата са ми безразлични празни души. м

Коментирай

преди 8 години

Алисия всеки месец сменя силикона с иновативни безоперационни методи-щракваш с пръсти, и готово.

Коментирай

запознат

преди 8 години

Сега и прави подаръци и я глези след време ще започне да и казва как да се облича с кого да излиза,на кой да. се обажда и т.н.И когато му омръзне ще я зареже с огромен скандал е гати щтастието.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.