Много горещо! Андреа показа уникално тяло във фото сесия, която ще ви остави без дъх! Снимките са СКАНДАЛНИ

https://hotarena.net/laifstail/mnogo-goreshto-andrea-pokaza-unikalno-tialo-vav-foto-sesiia-koiato-shte-vi-ostavi-bez-dah-snimkite-sa-skandalni HotArena.net
Много горещо! Андреа показа уникално тяло във фото сесия, която ще ви остави без дъх! Снимките са СКАНДАЛНИ
Фолк дивата Андреа засне убийствена фото сесия само дни, след като мъжът на живота й Кубрат Пулев размаза Дерек Чисора и завоюва отново европейската титла в свръх тежка категория в бокса.

Явно победата на Кобрата се е отразила добре на най-сексапилната певица, която споделя, че изпитва страх и ужас щом любимият й е на терена.

Фолк звездата е провокативно съблазнителна на снимките без да прекрачва тънката граница между еротиката и пошлото. Красавицата демонстрира перфектна форма, която със сигурност ще остави не само мъжката половина от феновете й без дъх. Скандалната изпълнителка със сигурност ще разбуни духовете с новите си снимки, на които е по-гореща от всякога. Стилист на сесията е Ива Атанасова.


Според запознати съвсем скоро Кубрат и Андреа ще се отдадат на заслужена екзотична почивка.

22 Коментара

"най-сексапилната певица".. хахаха

преди 7 години

мноооооого фотошоп, силикон и мнооого пластове грим... Какво да ни изуми. Знаем колко е дебела на живо.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Андреа и сексапил,не ставайте смешни!Нима никой не я е виждал на живо,и нямаме представа ,що за фигура има!Пълничка ,несъразмерна,мнооого грим и пластве съсипана от третиране коса!Познайте на какво прилича........... Да живее фотошопа в живота на известните ни миски,певачки и.........други.....

Коментирай

ф

преди 7 години

На мен мен ми харесва фотосесията. Какви са тези развлечени черни воали на толкова много нива, като черната вдовица паяк. Това да не са били пробните снимки от фотосесията или са снимали само 4-5 и тези са трите най-малко лоши снимки? Тялото е под някакъв много странен ъгъл на всичките, жилите на врата изскочили, горната част на тялото изнесена напред и изглежда много несъразмерно.... А и изобщо тези сесии, и особено когато са толкова банални, за какво ги снимат вече не знам. Виждали сме я вече как ли не. Не мога да коментирам за на живо как е, защото не съм я виждала.

Коментирай

ivailo

преди 7 години

da jiveee fotoshopa ahhaha.najivo e neuznavaema.trutlesta ,podpuhnala i kusokraka .

Коментирай

Мартин

преди 7 години

Когато участваше в танцувалното шоу я видяхме каква мечешка фигура има. Не ни заблуждавайте с фотошоп!

Коментирай

mimi

преди 7 години

Zashto gi pravat tezi fotosesii neznam kato gi vijdame po uchastiq nqmat nishto obshto sas snimkite

Коментирай

Защо се самозалъгваш?

преди 7 години

Вече използва толкова фотошоп, че дори открояващите черти в лицето й се заличават до толкова, че не можеш да я разпознаеш веднага. Може би има някакви комплекси, но няма как да не се появява никъде и да пуска само фотошопирани кадри да се въртят и по участията й. Не е дебела, просто доста позастаряла изглежда на живо.

Коментирай

мнение

преди 7 години

С фототоп е лесно .. Андреа си е едричка и няма смисъл да лъже ссъ обработвани снимки .. Иначе е перверзна муцуна ,според мен

Коментирай

И баба може така

преди 7 години

Тя "тънката граница между еротиката и пошлото" отдавна я е прекрачила, защото си изглежда като треторазрядна порноактриса. По-интересния момент е, че всяка буца може да ви покаже уникално тяло, че и глава във фотосесия. На живо ко прайм? Бау?

Коментирай

Мария

преди 7 години

То цялата й кариера се гради врху фотошоп и плейбек. Това е всеизвестно

Коментирай

geri

преди 7 години

abe kvi sa teq smeshni komentari na kompleksari . kolko puk da e debel na jivo lele... zlobata shte vi razqde vas ... emi kato ne mojete da izglezdate tolkova dobre ne zavijdaite be hora . a puk kato se dranite ne q gledaite .

Коментирай

анонимен

преди 7 години

всеки,който я гледа по телевизията иска меко казано да я чука...По фотосесийте прави муцуни тип ''патешки''.А на живо си е дебела точно !!! Тя поне дарба да има да пее,ами то...на мен лично ми е ОТВРАТИТЕЛНА !!!

Коментирай

преди 7 години

Az ne iskam da q chukam, mnogoznaiko! Govori za sebe si! Chikio dolna, kak shte iskash da chukash taq svinia????

Коментирай

Kolko si tupa Gero

преди 7 години

Ne e debela - OGROMNA E! Ima dvoina gusha i tlust zadnik, Gergano! Ne mi probutvai tupite si razsujdenia, ovco! Ti ako zavijdash si e tvoia grija! Nqma nachin da zavijdam na tova tulovishte mazno!

Коментирай

Zvezdelin iliev

преди 7 години

Номер 1

Коментирай

villi

преди 7 години

Zahto before this is a Andrea nqmam prosto mi Mimi hahah

Коментирай

Василена

преди 7 години

Андреа, ако не в друго, то поне е добра във фотосесиите, защото 99% от съдържанието на снимката е фотошоп. И не мога да разбера защо се прави неузнаваема и си филтрира снимките по 10 пъти като хората от участията й не са слепи!!! Тя си е дебела на живо, и който е посещавал нейно участие го вижда. Затова винаги е с къси поли, които са с висока талия и чорапи до над колената, за да изглежда визуално по-слаба, но всъщност си е доста едра. Снимките й от профила нямат абсолютно нищо общо със снимките и по страниците на клубовете, в които има участия! И тук не става въпрос за злоба или нещо подобно, а за факти! Всеки може да провери.

Коментирай

АЗ :)

преди 7 години

Ужас! Дори без да се вглеждам за дефекти ги намирам. На втората снимка дясната й ръка (повдигнатата) е неестествено дебела. Лявата страна на носа й е доста по-голяма от дясната (нейно ляво). А като гледам у ухото й е почти на изчезване. Талията няма смисъл да я коментирам, толкова тънка сякаш може да я обхване само с ръцете си. Всъщност на живо ще и трябват поне 3-4 ръце, за да я обхване. Срам. Хората очи ли нямат или какво? НИЩО ОБЩО с реалността. И все пак за тези от вас, които са имали късмета да не я видят на живо да чукнат в чичко гугъл "Андреа фотошоп" и да излязт от илюзията, в която се намират.

Коментирай

Радостин

преди 7 години

Единствено жалкари помяри друго не вижам тук :) Ето къде се събрала цялата утайка на България :) Можете да плуете колкото си искате :) Но тя си остава със славата , парите , обувките , феновете :) Айде духайте го :) Редактори къде сте бе??

Коментирай

преди 7 години

Да "плуеме"??? Наистина, РЕДАКТОРИ, КЪДЕ СТЕ??? Ахахахаххаа Духай ти, ще си останеш неграмотна и куха! Тъпа и ограничена, за теб явно парите и обувките са най-важни;))))) Смешка

Коментирай

Звезделина

преди 7 години

Ти вместо да обсъждаш "утайката на България", която видимо е в пъти по-грамотна от теб се научи да правиш разлика между "плуене" (каквото и да значи това) и трезва оценка. Защото човек с трезва оценка няма как да каже нещо смислено за тая грешка на фотошопа, която няма никаква връзка с реалния свят. Изглежда, че само за такива плоски мозъци като теб са важни парите и обувките. Бездарната порнозвезда Андреа е кълбо от комплекси и хиперобработените й снимки го доказват. Остави редакторите, първо си намери очилата, щото явно си сляпа.

Коментирай

diana

преди 7 години

v Holandija ja smjata za boluk

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.