Много неприятно! Биляна един месец на антибиотик след първата нощ с Божинов (Валери потънал в земята от срам, но пак нагло излъгал )

https://hotarena.net/laifstail/mnogo-nepriiatno-biliana-edin-mesec-na-antibiotik-sled-parvata-nosht-s-bojinov HotArena.net
Много неприятно! Биляна един месец на антибиотик след първата нощ с Божинов (Валери потънал в земята от срам, но пак нагло излъгал )
Валери Божинов заживя със своето ново гадже Биляна. Красавицата се пренесе в апартамента на футболиста в Белград научи HotArena.

Преди обаче да започне тази семейна идилия Божинов здраво се изложил пред сръбската си изгора, като и лепнал вагинални гъбички. И то веднага след първата им любовна нощ.

Паникьосаната Биляна споделила ужаса си с Валери, който потънал в земята от срам, но  типично в негов стил й обяснил, че това не може да е от него, а вероятно някой друг й е закачил заразата. Последвал един мъчителен месец, в който с помощта на антибиотик 39-годишната Биляна се отървала от ужасния „подарък“. 

Вероятно новата на мистър „малко коте“ не знае, че той и преди сееше гъби наляво и дясно. Не една и две столични бръмчалки бяха пропищели, че след бурни нощи с нападателя на сръбския гранд Партизан са се сдобили с гъбички и неистов сърбеж. Явно Валери не се е вслушал в съвета на лекаря да не прекалява със секса за една нощ.

Едва ли това ще е първото разочарование, което Биляна Дол ще понесе от новия си любовник. Тя не познава номерата му и двамата го раздават влюбени и прекарват почти цялото денонощие заедно. Единственото време, когато са разделени, е по време на мач или тренировка. Веднага след последния съдийски сигнал на всяка среща Биляна чинно чака Валери пред сектора със съблекалните на футболистите. Понякога дори тя го кара към тяхното любовно гнездо или из някой от луксозните белградски ресторанти, пише „България Днес“.

29 Коментара

Стела

преди 7 години

А Злоболета Лъжанова дреме като пуйка сама и се чуди с кого да излъже, че има връзка, докато всичко живо бяга като дявол от тамян от нея. Така е, Злоболето, недоволни клиенти разказват, че си като умряла риба в леглото, та затова спряха и да те поръчват.

Коментирай

hahah

преди 7 години

Николето, спри се бе, смешна си вече!

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

Невежата Клозетка и още по–невежата й ПР-ка. Предлагам, те да си лекуват микотичните заболявания с антибиотик, че и да го гълтат като бонбони един месец. Успех, кухи лейки!

Коментирай

ана

преди 7 години

Еййй,направо счупихте простотията.Tази интимна работа откъде я разбрахте,да не говорим,че дори да е истина,то се случва на всеки втори човек!!!!

Коментирай

ех

преди 7 години

Ау, Божинов си личи че е влюбен в тази жена, физиономията винаги издава, най-вече усмивката. Толкова са естествени на снимката, личи си че не е пеавена за да бъде задължително, даже обезателно във фейсбук, а си е направена за тях си. Май си намери майстора Валерко, дано с тази жена е нсистина щастлив. Котарачетата са само за раьнообразие из интернет ги има бол, но стойностните жени са за постоянно..с нея стаеаш, с ня лягаш. Нали Николета Лозанова се бапъва да обяснява как нямат развод и бля- бля а той човека заспива и се събужда с друга щото е много женен хаха. Та същата Лозанова именно това я спуква от злоба че друга вече кара влака.

Коментирай

Трол

преди 7 години

Е,те тия вагинално гъби са му от Николта Лозанова!!Нали затова се разведе Валери с нея.Явно тая Николета му е натресла некви мутирали вагинални гъби и той не може да се оттърве милия.Тц тц тц.....тая ква съпруга му беше....горкия.Добре,че се усети и и би шута!! А иначе съм чувала от над 15 човека,че Николета Лозанова е с много лоша,даже никаква лична хигиена.Дано не е така,че......все пак е жена

Коментирай

123

преди 7 години

И тая със сбръчканата гуша и грозните джуки не ще издържи много. Друг е въпросът, че не само тя.

Коментирай

Мария

преди 7 години

ТАЗИ ЖЕНА НА КОЛКО НАД 40 ГОД Е?

Коментирай

Силвия

преди 7 години

Едва ли ще изтърпи дълго и тая безработна лелка да се влачи навсякъде с него. Повечето пишещи тук я възхваляват, защото не харесват Лозановата, а особена разлика между двете няма

Коментирай

Ужас

преди 7 години

На снимката са като майка и син, а уж изглеждала на 20.

Коментирай

пренесъл и срамотиите от лозанова

преди 7 години

Как може да сте толкова злобни..къде я видяхте тази набръчкана гуша, как пък ли не изглеждали като майка и син. Тази жена изглежда толкова свежо, чаровна е и красива. Дори самият Божинов постоянно го отбелязва в интервюта че има много красива приятелка и не само това че с нея се чувстава спокоен....това е нужно на един мъж, а не жена с притенжии за нещо а всъщност е едно голямо нищо, жена която се обезобразява с интервенции и прилича на травестит, не жена която го трови с капризите си и го цеди нон стоп, не жена която е глупава и постоянно го вкарва в интриги........спокойствието за един мъж е най важно за да просъществува една връзка..... това обаче никога не сме чули да казва за Николета Лозанова. За нея само разказваше как искал да я оправи , в кой полет го направили и така нататъка,все несериозно неща. Обаче тая мацка кефи, има самочувствие и не се занимава кой какво казала или написал.....както Алисия хаха. Дерзай Николетке....ти си в минало бешело за този човек и каквато и помиярска статия да напишеш е просто без значение ;).

Коментирай

пренесъл и срамотиите от лозанова..2

преди 7 години

Та ти си в минало бешело за този човек и каквато и помиярска статия да напишеш е просто без значение ;).

Коментирай

bbb

преди 7 години

Николета я е яд, че я замениха за по-стара от нея.Нали непрекъснато набиваше, като се хвана с Божинов как тя е млада, а Алисия стара.Сега пак "стари" жени я изкарват извън равновесие, защото не може да разбере, че не годините или външният вид са определящи дали някой ще е с теб, а дали този човек се чувства добре с теб.А тя с ръсенето на този огън и жупел продължава да доказва , че като човек не струва и сама се закопава все повече към дъното.Да ходи да се търкаля в джипа си от този мъж дето сефа плюе и да си прави селфита с надеждата, че някой -Плейн, Григор или Роналдо ще и забележи "невероятната" красота , ще се хване с нея и тя ще натрие носа на всички.А нормално мислещите хора гледаме сеира на пластмасовата силиконка станала нарицателно за липса на каквито и да е душевни ценности и ум.Пък тя това което казваме така или иначе няма да го разбера, за нея е все едно на китайски.Но всеки има право да живее както намери за добре.

Коментирай

Ай

преди 7 години

Интересно кой натресе на Божинов пичите въшки. Да позная ли? И защо всички клиенти на магистралката се оплакват,че ги е сполетяло същото.

Коментирай

pppp

преди 7 години

Кошерът нa Николетa, е пълен с всички познaти до този момент венерически болести.Но едвa ли все пaк Вaлерко, продължaвa дa опрaшвa Николетa, зa дa имa възможност, дa рaзнaся вирусчетaтa и гъбичките й и по други държaви.Грозевa, дa не си му ги лепнaлa ти? Дa не би Вaлери дa ви е опрaвил в комплект с Николетa? Тaзи нейстовa злобa не е нормaлнa, зa хорa претендирaщи дa сa журнaлисти.Журнaлистите не трябвa ли дa сa безпристрaстни? Или който плaщa той поръчвa музикaтa?

Коментирай

също съм stela

преди 7 години

Поръчват я,но я поръчват такива с много неприятни фетиши.Както вече е известно 1-н от тях е златния дъжд който тя с удоволствие поема.Има и други доста неприятни неща,но тя си знае."Милата" си е на същото ниво на което беше и преди "престижния" конкурс.С тази разлика,че сега благодарение на тоя Жмулю малко и се вдигна цената.Не знам как се понася и как целува детето си с тази уста.На мен само от мисълта ми се повръща.

Коментирай

Ева

преди 7 години

ТАЯ БАХТИ И АМОРТИЗИРАНАТА КУРВЕТИНА!

Коментирай

Нели

преди 7 години

Алисия и Николета са като Мис свят пред това маймуноподобно лелче, а е факт, че в Сърбия си я знаят като Биляница общата.

Коментирай

???

преди 7 години

Нали уж беше голямата красавица тая като кон е.

Коментирай

Trol

преди 7 години

Като тебе!

Коментирай

Polly (ne Genova)

преди 7 години

kakvo se chudish- Valeri takiva si gi haresva- lesni i maimunesti. Kakvo ochakvash ot bezumno tap i glupav chovek- jena na nivoto na Gigi Hadid ili Irina Shayk?

Коментирай

Лилия

преди 7 години

На лелката агнешко й се прияло, хвърли детето и се лепна като гербова марка. Кой знай колко ще я изтърпи да се мъкне като залепена за него.

Коментирай

да

преди 7 години

Абе по-симпатична ми е от Курволета.То май всяка жена е по-симпатична от нея. :))))

Коментирай

gnus

преди 7 години

Тая сама ли си разказва за болестотворната слива? Мис Плеймет от преди 10 години и се мисли за млада и красива след 500 пластики, повдигания на задник, операции на уши и т.н. Тя след всичкия този тунинг и макиаж прилича на плашило, та преди това просто положението е плачевно

Коментирай

квак-квак жаби

преди 7 години

За един влюбен мъж жената до него е най красива. А между двете дами няма нищо общо. Новата му има блага физиономия, много е чаровна и има красиви черти, секси е спор няма...както и самият той каза има красива и добра жена до себе си, бившата му има доста вулгарна физиономия, изкуствена е и доста злобна. Колкото и да плюете по въпросната Биляна за Божинов грозна няма да стане ;). Между другото са красива двойка, а годините...ами те без значение.

Коментирай

опа...

преди 7 години

Браво, Мърши се е възпалила много яко, щом пуска такива гнусни статийки! Немой така, бе жена, ставаш за смях на всички с тази безлимитна злоба дето те яде отвътре! Как я получихте тази интимна информация, бе, Арената, на вас ли намериха точно да я съобщят Божинов и Билянчето?!!!!Че вие слагате в малкия си джоб ЦРУ и ФБР взети заедно! Е, затова ви обичам аз и ви чета в захлас, такава фантазия имате, на световно ниво! Хайде, Мърши е за психиатър, това е неоспорим факт и вече е ясно и за най- ''хот'' феновете й, ами вие, що се излагате така за жълти стотинки,а?

Коментирай

prekrasna dvoika sa

преди 7 години

Strahotni

Коментирай

сладки са

преди 7 години

На Валери му трябваше точно една зряла и дорасла жена, която не мисли само къде да отиде за да се снима, какъв парцал да облече или по цял ден да мисли кой какво ще каже за нея. Щом каза че Биляна е много красива но и че му е спокойно с нея мога да си представя що за " прекрасен" живот е имал с късокраката Лозанова.

Коментирай

Loty

преди 7 години

Еми след Курволета Лозанова обикновено на мъжете им прокапват пишките. Преди години в една аптека пред мен едно момиче си пазаруваше антибиотик и мехлем за гъбички.Беше се маскирала с шапка и огромни очила.Гласът и ми се стори познат, но в първия момент не можах да се сетя коя е.След подробно обяснение, как се взема антибиотика и на колко часа се слагат глобулите, момичето се обърна и беше Куролета. Виждала съм и русата Златка преди години, също да пазарува от аптеката на Красно село анибиотик за гъбички и тя маскирана, но аптекарката я разпозна. Тея говеда спина на крак го карат, не можеш да ги оплашиш с нищо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.