Много се запусна и заприлича на тетка! Алисия отпра двойна гуша! (Фото доказателство)

https://hotarena.net/laifstail/mnogo-se-zapusna-i-zaprilicha-na-tetka-alisiia-otpra-dvoina-gusha HotArena.net
Много се запусна и заприлича на тетка! Алисия отпра двойна гуша! (Фото доказателство)
Напоследък Алисия тотално се е занемарила, видя HotArena.


Фолк певицата винаги е имала претенции да бъде изискана дама, но не винаги покрива високите изисквания, които сама си поставя. В последно време сякаш любовта към храната надделява над желанието на Алисия да изглежда безупречно. Така уравнението не й излиза правилно и се налага да прибягва до нетрадиционни мерки.


Изпълнителката на \"Мой\" се е ошишкала, както никога досега. Дори с просто око и в тъмната дискотека феновете й могат да забележат, че е пуснала двойна гуша като на лелка, двойно по-възрастна от нея. Самата тя също забелязва тази \"подробност\" и се чуди как да я прикрие.


Най-често на помощ й идват програмите за коригиране на снимки. Но, на живо мисията е в пъти по-сложна. Затова Алисия прибягва до нетрадиционни за гардероба й бижута, наподобяващи нашийници. Тяхната основна задача е не да я приобщят към модерните дами, а да скрият последствията от изпуснатия контрол върху теглото и визията си. Лошо, Алисия, лошо!

18 Коментара

1

преди 6 години

Двойната гуша се образува не толкова от качване на килограми, колкото от напредване на годините и отпускане на кожата.

Коментирай

111111111

преди 6 години

Тя колкото и да се поддържа все тая. Природата не е била благосклонна към нея. Като се сетя как изгледаше преди Валери, с изхвръкналите зъби и пълно обло лице с крив нос, пак е що-годе прилична.

Коментирай

е не

преди 6 години

няма такъв нос, няма такава мумия..

Коментирай

Елена

преди 6 години

Реално погледнато е на години, в които повечето жени се разхубавяват, от момичешко придобиват женско излъчване. Но тя изглежда отвратително. Нека бъде за пример на пиклите, които едва навършили 18 хукват по пластични хирурзи, как на 35 ще се превърнат във Франкенщайн. Кой знае колко хиляди се е изръсила, за да я окепазят така. А не искам да си представям как ще изглежда след 10-15 години.

Коментирай

преди 6 години

Няма двойна гуша. Престанете да я гледате под лупа.. Не я защитавам. Просто статиите ви са лъжливи и скучни. Наблегнете на нещо по-достоверно .

Коментирай

Хаха :*

преди 6 години

Ей насрахте се вече хахах няма какво да измислите толкова .....двойна гуша айде бе хахахах я си наведете тъпите тикви надолу да видим врата ви не се ли сбръчква или вашия стои гладък,защото сте извънземни красавици хахахах

Коментирай

az

преди 6 години

predi godini gledah na jivo samata whitney housoin, koiato na varha na slavata si (sredata na 90-te, sled filma i albumat 'Bodyguard") tejeshe mejdu 45-50 kila na rast 175. Kogato peeshe na jivo, pravish fizonomii. I tia imashe dvoina gushka i nadut korem- no taka sa profesionalistite- kogato peesh, peesh i ne ti puska kak izglejdash. Niama vrazka s tova kolko si debel ili slab, a s tehnikata na izpalnenie.

Коментирай

стара курва

преди 6 години

Стига с тоя уродлив напикан парцал. Всеки и го бута на тая проститетка едно време Георги Стоев разказа в Горещо що за изтривалка е Ихтиманската колбасарка. Затова сама си глеса детето и му сменя пастроците нон стоп. Кенеф в който всички са срали няма кой да си го вземе в къщи да си го гушка!

Коментирай

СУПЕР Е

преди 6 години

Като си сложи някой аксесоар на шията и веднага тетките в Хотарена ,материал за свободно плюене. Поне една милионна от това, което тя притежава физически ако притежавахте, щяхте да заприличате на нормални жени. а на вас злобата и омразата е изписана на лицата ви.Знаем ви. И това лично отношение ,като на ударен от природата злобен педал към нея ви разяжда. Красива,поддържана,с перфектно тяло , талантлива и успяла жена.Тия от ХотАарена отрепки се убиха да пишат глупости за нея и да я изкарват грозна и каква ли е.НЕ, НЕ Е НИТО ГРОЗНА,НИТО РАЗПУСНАТА,НИТО ТЕТКА.ТЕТКИТЕ СТЕ ВИЕ В ТОЗИ САЙТ.И ТО, НЕГРАМОТНИ!!!

Коментирай

Ей алоооо

преди 6 години

Стига сте срали статии против Алисия.гуша имала незнам ква била...Вашия клозетниколина триперливата нали е много убаеа и щастлива.Айде щастливите хоранезлобеят ,а си изживяват щастието.Или и то е изкуствено както миналия път с Божинката.Айде престани да се втешв гащите на Алисиа николето глей си твоя разпран гъз!А вие гъзоблизци хотлаинари се скрийте някъде!

Коментирай

ха хаа

преди 6 години

А,ти стар грозен, дебел и нещастен педал.Смотана селска провиниална пачавра.

Коментирай

??????????

преди 6 години

Защо неземната красавица Алисия,винаги е с тази прическа?

Коментирай

упс 1000001 коментара

преди 6 години

Ако сложиш ръка на сърцето си и кажеш ,че тази тази жена изглежда отвратително грях ти на душата и децата! Отвратителното си ти и то е видимо в коментарите ти тук,които ръсиш със задника си увиснал.Злоба и тъпотия безкрай си!

Коментирай

бабо "Еленке"

преди 6 години

Ако отвориш клиповете на Алисия от преди 10 години,ще видиш,че е абсолютно същата нежна, естествено красива и и сладка жена.Нали не си въобразяваш,че като драскаш тук в несвяст някой те ебава за слива или взема под внимание твоето мнение? Хората из цяла България ,където тя е безспир са я виждали и виждат как изглежда . Това поне няма как да се скрие. Явно по една или друга причина,а лично аз мисля,че дори без причина ,просто защото някоя друга не я харесва и има защо и ти я мразиш ,което ,ако се замислиш си е болестно състояние.Хак да ти е това щастие! ха ха

Коментирай

прелест

преди 6 години

Невероятно красива и талантлива жена! И с нищо не е повече от интервенциите на другите нейни колежки,да не говорим за някои плеймейтки, които вече са обезобразени на 30 години ,а приличат на лелки на 50. Само могат да й завиждат на красотата и красивото,пропорционално и стройното тяло.

Коментирай

ЛИЗЛА

преди 6 години

ЛИЖЕ ПУТКАТА НА ЛИДИЯ И ПЕТИТЕ Ѝ СЪЩО. СТАРА ПРОСТИТУТКА КОЯТО СЕ ЕБЕ ЗА ТЕЛЕФОН С КАПАК С ЖОРО ПЕХЛИНАНОВ. ЗЪБАТ КОН С ГОЛЕМИ ЗЪБИ КАТО ОРБИТ ДРАЖЕ, НИСКА, ТЪПА , ХОДИ ПО ВРАЧКИ СВИРА СЕ ПРИ МАМИНИ СИНОНЕ И ФУТБОЛИСТИ. УМРЕЛА Е ОТ ВСЯКЪДЕ

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 6 години

Един болен фен е написал всичките възхваляващи коментари за сухара Ася, като обижда хората, които имат очи за истината. Няма капка чар и харизма тази невзрачна женица. Добре, че беше Валери, та хората да разберат, че има певица със смешното има "Алисия". Зъбатката още щеше да си ходи с провлачената селска грива от ретро снимките и.

Коментирай

До ??????????

преди 6 години

Свиди и да отдели някой лев и предпочита сама да удари един гребен преди да тръгне към кръчмата, където ще "пее". А може и да спестява за някоя пластична операция, няма вече спонсор, трябва сама да отделя.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.