Много щедро?! Алисия заведе съучениците от класа на Валерко в мола! (Черпи ги с кино и обяд, но защо?)

https://hotarena.net/laifstail/mnogo-shtedro-alisiia-zavede-sauchenicite-ot-klasa-na-valerko-v-mola HotArena.net
Много щедро?! Алисия заведе съучениците от класа на Валерко в мола! (Черпи ги с кино и обяд, но защо?)

Навръх 15 септември фолк звездата Алисия замъкна почти целия клас на своя наследник Валери Божинов-младши на черпня в мола, узна HotArena.

 

Във вторник по обед папарашкият екип на „Уикенд” фокусира червеникавия джип на певицата, паркиран на метри зад Народното събрание. В близко заведение, оказа се, бяха окупирали огромно сепаре шумна група малчугани и техните майки, сред които бяха и Алисия и синът й.

 

Малко по-рано през деня дечурлигата очевидно бяха открили новата учебна година, тъй като до едно бяха пременени в униформи – черни панталони и ризи с вратовръзки. Докато второкласниците си разказваха истории от лятото, майките им водеха сериозен разговор какви учебници ще са нужни за обучението на отрочетата им.

 

След това звездата реши да подари на хлапетата вълнуващ следобед. Алисия натовари детската тумба в джипа си, подарен наскоро от Ники Михайлов, а половин час по-късно наби спирачки в подземния паркинг на мола над Околовръстното шосе на София.

 

Госпожица Алисия грижовно ги качи на последния етаж на търговския гигант, където им накупи билети от по 6 лв. за прожекцията на анимацията за коалата Блинки Бил. А преди да се скрият зад вратите на кино залата, всички се изредиха пред будката с пуканки, където майката почерпи Валерко и другарчетата му с пуканки и натурални сокове.

 

HotArena вече писа, че на 12 септември малкият Божинов имаше рожден ден - навърши 8 годинки. На същата дата той получи детско парти с много забава, суперска торта и куп изненади. Впечатление на наблюдателните направи мястото, избрано за купона - онзи детски кът в столичен мол, в който Николета и Божинов спретнаха приказен празник за последния рожден ден на своята наследница Никол.


За щедрата Алисия един купон явно не стига. Затова тя реши да почерпи отново дори три дни след датата - баш на първия учебен ден. Това е най-логичната причина Алисия да черпи толкова деца, при това 3 дни след празника.

 

Искала е малчуганско парти тип \"три дни яли, пили и се веселили\". Не ни се вярва да го е направила с друга цел. Например - парад = да се хареса на приятелчетата на рожбата си и пр.


Все пак съучениците на Валерко също се образоват заедно с него в богаташкото школo и също като него са все VIP наследници. Едва ли родителите им не могат да си позволят да ги заведат на хапване и кино в мола, че да се е наложило певицата да им дава милостиня.  

19 Коментара

Кой неграмотник е сътворил този велик шедьовър? Пак ли ти М. Грозева?

преди 8 години

"""Навръх 15 септември фолк звездата Алисия замъкна почти целия клас на своя наследник Валери Божинов-младши на черпня в мола, узна HotArena.""" "ЗАМЪКНА" """След това вездата реши да подари на хлапетата вълнуващ следобед. Алисия натовари детската тумба в джипа си, подарен наскоро от Ники Михайлов, а половин час по-късно наби спирачки в подземния паркинг на мола над Околовръстното шосе на София."" "ВЕЗДАТА" истинските журналисти и грамотните хора си редактират текста преди да го публикуват. "НАБИ СПИРАЧКИ" "ТУМБА" Този уличен речник на гаврош може да го притежава само един "истински ерудиран журналист" ДЖИПА подарен наскоро от НИКИ МИХАЙЛОВ. Джипа си е купен от нея , а не от Михайлов. Няма такава простотия! Кой отговаря за този сайт? Има ли кой да сезира висшестоящите в електронните медии относно цялата тази неграмотност, пошлост, непрофесионален абсурд в нета? Това е пълен абсурд!

Коментирай

Ванеса

преди 8 години

Просто невевоятно как, чрез ''уличния си речник'' автора на тази статия отново негодува относно Алисия. Тази жена каквото и да направи, все не ви се харесва. Завела децата на кино, е и? Отделила е време за сина си, нещо което много малко родни '' звезди'' правят.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa,кaкто сaмa си стигнaлa до изводa, Aлисия е искaлa дa почерпи със зaкъснение зa рожденния ден нa детето си.Много ясно,че съучениците нa Вaлерко нямa нуждa някои дa ги черпи,но тук все пaк стaвa думa,че имa повод,рожден ден.По тaзи логикa товa с милостинятa е излишно и много грозно.Обaче,нa мен ми е много интересно,ти aко имaш дете би ли моглa дa почерпиш съучениците му с кино,пукaнки и сок?Милостинятa,която ти дaвa Николетa,зa дa плюеш по Aлисия ще ти стигне ли?

Коментирай

КЛОЗЕТА

преди 8 години

аууууууууу ,колко сте ограничена ,Г-жо Грозева!

Коментирай

безспорно добра майка

преди 8 години

Ауууууу каква злоба лъжа от ако може да не се нарече статия..забележете реченик...."бяха окупирали"..."е преди да се скрият зад вратите на кино залата", "онзи детски кът", "например-парад"..чак ме е срам да го чета и коментирам, пълен абсурд, пълна неграмотност, беден и каруцарски речник, абе вие на училище ходилили сте бе????????? Та по същество писачите на умни статийки в този махленски сайт, та по въпроса завиждате ли на Алисия ми да, има достатъчно финансови възможности за да глези сина си, не чака на подения като Николета Лозанова за да почерпи по този и онзи повод ха, разбираме ви защо злобеете, и друго Алисия е майка мечта, която не само се снима със сина си, за да се покаже вижте ме и аз съм добра майка, а полага и нужните грижи за него ;)))))).

Коментирай

lili

преди 8 години

прост народ слаба държава ,а какво да кажем за автора на статията?

Коментирай

Смешни сте , ЖУРНАЛИСТИТЕ на хот арена

преди 8 години

голямо негодувание срещу певицата. Поредна доза завист от крава , стояща зад клавиатурата , пишеща "сензацията на деня" хахахаххахохохохо. Плача при мисълта колко кофти трябва да е цяло лято да си навряна в ъгъла на някоя мизерна стаица и да пишеш статии ,накрая да ти хварлят 500лв на месец и ти да се радваш като циганче на вафла:DD То цял ден да седиш и да пардиш на столя не е лесно :Dнаправо си я представям грозна , дебела с изсипана задница , в лице като газена от кон и сън не я хваща от завист! Това са така наречените текстописци в хот арена. Социопати ,изгърбени от тежкото ,неудовлетворено ежедневие ! Защо ги нареждте те са си наредени по природа ...:((( saaaaad life #truestory !!

Коментирай

Da da

преди 8 години

v povecheto sluchei stari momi , koito hui ne vijdat

Коментирай

Катя

преди 8 години

Хахахахаха какво пише, ама моля ви.....ама как няма да е очевидно бе Грозева та нали именно на 15 септември се открива учебната година хахахахахаха...очевидно било че открили ученбата година хахахах, Лозанова ти си ръсиш мозък в този сайт, макар че и така написана статията е доста трудна за мозък като твоя, птиче де хахахахахаха. И вярно ли, ама наистина ли Алисия точно за това ги е почерпила, вие в главата ли сте и, яд ви еееееее, яд ви е че не може да се докопате до инфото за Алисия която най мнооого ви вълнува и тя е с кой мъж е хахахахахха. Яд ви е че не ви отразява, че не знае дали изобщо съществувате хаааааааааааааааа. Малки сте, прости сте, неуки сте, никой сте за нея ! Аууууу колко жалко, ама нищо продължавайте да ръсите мозък достойни сте за виц сайт за нищо друго .

Коментирай

6to e to

преди 8 години

Az sam mijavo 4ove4e,kasokrako s gaz razpran ,za edno 4ante me porqt ,lele male ,kef golqm.

Коментирай

Глупости

преди 8 години

И как според Вас е качила половината клас в джипа си? Хахаха ... Обновете екипа си от редактори!

Коментирай

изии

преди 8 години

Господа редактори,бихте ли санкционирали моля за тази уронваща авторитета статия. Толкова е грозно,че чак гадно!

Коментирай

о, не не мога вече обожавам да чета коментарите под тъпите и малоумни статии

преди 8 години

Ахахахха, ахахахахха, ахахахха, ахахаххаха е как няма да ги качи всички в джипа си, те скоро и на луната ще я изпратят хахаххахахахххх ахахахаххха.

Коментирай

изказване неподготвени, както винаги

преди 8 години

Не мога да гадая, като вас "велики журналисти", какъв е бил повода да почерпи Алисия, но мога да кажа, че много, ама много пъти е помагала безрезервно на много нуждаещи се деца, семейства. Подкрепата и на каузи с благотворителната цел и подобни не влизат в това число. Така, че това не е нещо ново за Алисия и не необходим специален повод , за да го направи. Ако вие ,поне една милиминка от това , което тя е направила сте направили можете да драскате врели -некипели тук. Тя е много земен човек с широко сърце, много чувствителна и ранима душа, защото е добър човек.

Коментирай

ха ха хаааааааааааааааа това ме разсмя жестоко

преди 8 години

отг. Курволета Лапнипишкова

Коментирай

oranjevo nebeto, oranjevo djudjeto

преди 8 години

ne mijavo, a oranjevo- poveche podhojda

Коментирай

супер! ха хаааааааааааа

преди 8 години

Това произведение, трябва да се разпространи из нета ... ха ха аха... смях голям

Коментирай

Рея

преди 8 години

Имам чувството, че статията е писана от неграмотна селяндурка от село Караджово. По нищожно изказване от страна на писар не съм чела. Уволнение на това комплексирано същество!!!!!!

Коментирай

Охльо

преди 8 години

Евала брат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.