Многострадалната Радина(Харесва избухливите и мрази мъжете-червеи)

1521
02 Юни 2013, 13:00


Актрисата Радина Кърджилова сама призна, че има страст към лошите мъже. И го доказва с досегашните си любовни връзки, научи HotArena.net.


Първата й голяма любов е от ученическите години със синът на Иван Иванов. Двойката издържа заедно години преди да се раздели.


„Със Стефан се познаваме от деца. В един момент приятелството ни премина в луда любовна връзка. Горяхме един за друг. И двамата сме избухливи натури. Животът ни преминаваше в постоянни скандали и сдобрявания”, спомня си Радина.


След раздялата си с буйния Стефан, се хваща с мъж, който дълго преди това е живял в Канада, има стабилен бизнес и владее няколко езика. Мъжът е почти перфектният избор за всяка жена, но Радина го зарязва доста бързо. 


Следващата спирка отново е унищожителна за нея. В лицето на Деян тя намира точно това, което винаги е търсела. Той е красив, секси, несериозен и избухлив.

В началото двамата с Деян са неразделни, обичат се, галят се, а после идват и скандалите и сблъсъците.


Близките й са доста притеснени за личната й безопасност и правят всичко възможно да я разделят от Донков. Братът на Радина подава жалба срещу него в полицията след поредната изцепка на Деян. Баща й Христо Кърджилов също е готов да вземе нещата в свои ръце.


Радина обаче не ще и да чуе чуждите съвети и обеща след края на „Къртицата" да направи всичко по силите й, за да спаси връзката си с мъжа, който я налага най-качествено, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени