Моделът Маги Димитрова с летящ старт през 2016-а

2577
04 Февруари 2016, 09:58


След месеци на затишие моделът Маги Димитрова даде гласност на професионалните си планове. 

 
Като начало тя сподели, че официално по нейно желание е прекратила договора с досегашната си агенция и решението й е за напред да работи само и единствено за себе си, като за целта Димитрова, вече е подбрала своя собствен личен екип (стилисти, коафьори, PR, фотограф и тн.). 

 
В момента брюнетката работи по проектирането и дизайна на нейния личен и официален сайт. След което и предстои първата фотосесия за тази година, освен това тя ще бъде съорганизатор на доста инициативи и благотворителни дейности. 

 
Маги отрече всички статии публикувани по неин адрес до момента да са верни, като допълни, че занапред всяка медия която оклевети или злоупотреби с невярна информация нейното име, ще бъде дадеда под съдебна отговорност. 

 
В края на лятото красавицата ще се заеме с лицензирането и организирането на неин собствен конкурс за красота, като условие е поставила, че иска участничките да са между 18 и 25-годишни и без пластики по себе си. 
 
За личния си живот единственото което Маги споделя е, че има мъж до себе си, но отказа да коментира кой е и с какво се занимава. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Марин
преди 2 години
0
Хахахах ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Danielka
преди 2 години
-3
Mnogo e hubava i zemna.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ъ
преди 2 години
-1
Има мъж до себе си ами, даже не мъж, ами много мъже. А на вас граматиката ви е под всякаква критика: "красавицата ще се заеме с лицензирането и организирането на неин собствен конкурс за красота". За кого ще организира конкурс за красота? Не искахте ли да кажете "свой", защото май друга жена намесена в статията нямаше? Уж сайт въртите, пък елементарни правила на говор не владеете. И кой го интересува името на тази с какво е свързано? Много я знае някой.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени