Моделката Екатерина от Визаж: Бях потресена от Преслава, която се държа като евтина лека жена!

https://hotarena.net/laifstail/modelkata-ekaterina-ot-vizaj-biah-potresena-ot-preslava-koiato-se-darja-kato-evtina-leka-jena HotArena.net
Моделката Екатерина от Визаж: Бях потресена от Преслава, която се държа като евтина лека жена!

20-годишната Екатерина Дойнова, по-известна като Катрин Барбифейс, е станала свидетел на мелето, което Жоро Бирмата спретна заради любимата си Преслава, след наградите на ТВ „Планета“, узна HotArena!

 

Моделката от „Визаж“ попадна в челната тройка в конкурса „Мис Плеймейт“ през 2014-а. В момента се издържа с мода, но не крие, че гаджето й й осигурява стандарт, който тя самата не може да си подсигури.

 

Участието й е донесло само позитиви – именно след конкурса е залюбила сегашния си приятел.

 

Най-високата оферта срещу секс, която са й предлагали, е 1000 лева за 10 минути, но на Екатерина й е прозвучало несериозно и я отклонила, пише „Шоу“.

 

Дойнова е присъствала в дискотеката преди седмица, където бе афтърпартито на звездите от „Пайнер“.

 

„Бях потресена от поведението на Преслава, която целуваше Фики Стораро и се държа като евтина, лека жена! За мен Бирмата постъпи като истински мъж! Една достойна жена, още повече – известна, не би постъпила по такъв начин като Преслава.

 

Не знам дали се е опитвала да предизвика ревност, сензация или нещо друго... Стана голяма лудница в дискотеката, доста хора напуснаха клуба.

 

 

12 Коментара

Болни ли сте?!

преди 9 години

И щом мислиш, че див, прост, пиян селяндур, който ходи да се бие като шофьор на междуградски автобус, e ИСТИНСКИ МЪЖ, значи ми е ясно КОЛКО ТИ Е АКЪЛЪТ. Аман от простакеси, даващи некомпетентното си, неграмотно мнение! АМАН ОТ ИЗПАДНАЛИ КУРВИ! Путките ви няма да ви служат цял живот, боклуци!

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Това, че лапаш пишките на застаряващи чичаци, които те черпят с БЕУО вино по дискотеките из студентски град, и някой пишман фотограф ти е направил жалко подобие на снимки, тип каталог за проститутки, НЕ ТЕ ПРАВИ "МОДЕЛКА".

Коментирай

1

преди 9 години

аман от преслава за ква се взе след като отслабна незнам за госпожице супер красивата супер известната а пък тоя мухлъоо бирмата и той се има за голямата работа ама вечно няма да има на тати паричките и те ще заминат а фики си е фики ,нооо дано да не се прехласне по славата кат тая шивачка каквата беше присливата ви кака

Коментирай

Гери

преди 9 години

Моделка от публичният дом "Визаж", плейметка, на която предлагали 1000 лева за секс, а тя не приела - сигурно са й се сторили малко - ето това е лека жена, която няма право да обижда и обсъжда другите!

Коментирай

бай Хой

преди 9 години

"Барбифейс"?! Сириъсли? Пхахахахаха... Ше намокря памперсо, честно!!!

Коментирай

ТУТИ - БарбиПути

преди 9 години

"Най-високата оферта срещу секс, която са й предлагали, е 1000 лева за 10 минути, но на Екатерина й е прозвучало несериозно и я отклонила, пише „Шоу“." - хаха - Е, то това изречение ме срази!!! Ама и псевдо журналисти!

Коментирай

Смехххххххххххххххххххххххххххххххххххх

преди 9 години

Таа па евтина проститутка кво се мазни на бирмата тука с некви смешни коментари била тя на майка си в путката тая духачка малка правеше на НДК свирки за бира и цигари отказала била 1000 лева бейте бе пишете глупости ебал съм ви в медийте смешни заухави таа е толко смотана че нема на къде с тая другата малка курва буба лапат като излоглавени по моловете абе бате я се съчетайте бързо всичките БЪРЗООО

Коментирай

toq pa

преди 9 години

shto ima takiva maloumnici kato teb be? Qsno e che haresvash preslava no kato ne znaesh za kvo stava vapros ne se obajdai, Preslava naistina izglejdashe kato leka jena, osven vsichko beshe i vidimo piqna, ili nai veroqtno drogirana, tq ima toq navik!

Коментирай

Надежда К.

преди 9 години

Увода на статията по всякакъв начин ме отказа от края й!!! Присмял се хърбел на щърбел!!!

Коментирай

rady_pl

преди 9 години

maleee vijte q kolko e grozna taq i obiknovena, bez cici ploska kato daska i s izqdeni nokti bez lak,,, abe ovco grozna xaxaxxa zemi ot nekoi na zaem 50 lv pone na kanikur da otide6 a v liceto i kato blasnata ot kamion, kvi 1000 lv ti za 1000 ako sa ti predlojili 6te mu izqde6 lainata !!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Хахах

преди 8 години

Ами да тя е разбрала ,че я гаврят и няма да и платят за това отклонила офертата ,ако сериозно и бяха дали 1000лв дали щеше да откаже!

Коментирай

Hahah

преди 8 години

Милата ,чак и тя не повярвала ,че някой ще и плати такива пари,добре поне ,че има реална представа за себе си,иначе щяхме да четем сега ,че е била изнасилена

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.