Моделката Ива Няголова: Всяка плеймейтка трябва да има психиатър!

1631
20 Февруари 2018, 10:19Моделът Ива Няголова твърди, че всички кандидат–плеймейтки трябва да минават тест за интелигентност и психотест. Красавицата е убедена, че трябва да има уникален етичен кодекс на плеймейтките, който да ги предпазва от излагациите, научи HotArena.

„Напълно подкрепям тези предложения. Наслушахме се и се нагледахме на пошли и просташки прояви от определени плеймейтки, които злепоставяне само себе си, но и всички останали жени като цяло.


Затова нека има психотест, защото момичетата трябва да са читави и отделно всяка да си има личен психиатър, който да им следи състоянието”, призова Няголова.


Наред с това, тя предлага и личен педагог за всяка плеймейтка. За да знаят азбуката, химна и столиците поне на европейските държави.

Нека ги научат какво и как да говорят и да не се държат непристойно. Също така задължително участничките да умеят да събират, изваждат, умножават и делят до.

Както и да познават народните будители, основните български автори и техните произведения. Нека момичетата имат морал и не петнят името на жената”, призовава Няголова.


Самата Няголова е носител на титлата Playmate Replay. И след като грабна първото място заяви, че е редно моделките да имат по-качествено поведение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гошо -хубавеца.
преди 5 месеца
0
Тая като гледам какви простотии говори ,може би първа трябва да посети психолог или направо в лудница.А това да си показваш месищата за некакви джобни пари етично ли е?Простотията българска,като немат акъл или друго какво да покажат се събличат голи)))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 9 месеца
0
Това за плеймейтките е вярно. Същото се отнася за моделки, чалгарки и всякакви други курви!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени