Може да ви уволнят, ако сте твърде секси

1083
24 Декември 2012, 17:14


Висшият съд в американския щат Айова отсъди, че работодателите могат да уволняват свои подчинени, ако са прекалено привлекателни, разбра HotArena.net.

 

Правният прецедент бе вкаран в действие след един любопитен случай, при който магистратите трябвало да отсъдят коректно ли е уволнена асистентката на зъболекар, чиято жена я смятала за заплаха, да бъде отстранена.

 

Стоматологът Джеймс Найт дал показания, според които в няколко случая е казал на Мелиса Нелсън, че дрехите ѝ са прекалено впити и разкриващи "смущаващи подробности" от тялото ѝ.

 

Впоследствие двамата започнали да си разменят съобщения, които отначало били служебни, но накрая се стигнало до объсждането на въпроси като колко често Мелиса е имала оргазми.

 

Когато съпругата на Найт разбрала за "чата" тя настояла палавата асистентка да бъде уволнена, защото е "огромна опасност за брака".

 

Мелиса решила да даде Найт под съд за неправомерно уволнение, като впоследствие и двете страни признали, че тя и той никога не са флиртували фактически.

 

На състоялото се впоследствие дело, съдебните заседатели – всички мъже, заявили, че в този случай основният въпрос е дали даден служител може да бъде уволнен, само защото е възприеман от работодателя като обект на желание, въпреки че не е извършил фактически флирт.

 

В крайна сметка, съдът отсъдил, че шефът има право да уволнява служители, ако са прекалено атрактивни, въпреки че не са предизвикали изневяра, пишат от inews.bg


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени