Може ли Крисия да загуби гласа си? (Негативна енергия се излива върху детето)

4442
08 Февруари 2015, 16:15


Стотици, дори хиляди нашенци са атакувани от черна завист след успеха на триото Крисия, Ибрахим и Хасан, което завърши на второ място на музикалния конкурс, научи HotArena!

 

„Държавата ни е твърде малка, за да понесе успеха на малцината, успели да се откроят от останалите. Децата бяха подложени на страхотен стрес. Какви ли не слухове се родиха по техен адрес. Най-лесното беше да ги обявят за връзкари, но как едно 10-годишно момиченце може да бъде обвинено в подобно нещо?

 

След това започнаха и с другите номера. Създадоха й 4 фалшиви профила във фейсбук и започнаха да пишат какви ли не фантасмагории от нейно име. Хасан и Ибрахим имат още по-големи проблеми в родното им Каолиново", твърди роднина на Крисия, цитира „Уикенд“.

 

Най-близките й хора правят всичко възможно да я предпазят от негативната енергия, която я дебне иззад всеки ъгъл. Най-лесното решение на проблема е детето поне за известно време да изпадне в анонимност. Тя продължава усърдно да ходи по участия, но в същото време родителите й рязко намаляват медийните й изяви.

 

„Всекидневно ни звънят от различни телевизионни предавания, за да искат интервюта с дъщеря ни. Принудихме се да започнем да отказваме, тъй като този интерес въобще не влияе добре на Криси. Няма как навсякъде да огрее, а и въпросите започнаха да се повтарят. По-добре да съхрани гласа и емоциите си за изпълненията й на живо", категоричен е баща й Марин Петров.

 

Той съвсем основателно не дава и косъм да падне от главата на неговото златно пиле, което му осигурява приличен месечен доход. Татко Марин дълго се опитва да играе ролята на бизнесмен, но всичките му идеи се провалят с гръм и трясък.

 

Неусетно Марин Петров натрупва огромни дългове и сериозно се затруднява да обслужва двата си банкови кредита в размер на 2,5 млн. милиона лева. Добре че съдбата прати Криси в „Шоуто на Слави", където Дългия пръв се усеща, че това дете е нешлифован диамант. Последваха и успехите в "Евровизия" и сега момиченцето изкарва страхотни пари за родителите си.

 

„Много неща се говорят за нас и постоянно ни забъркват в какви ли не интриги. Трудно се запазва семейното щастие при това постоянно напрежение. Имаме нужда от спокойствие и затова не спряхме да отговаряме на непознати номера", твърди мама Ангелина.

 

За нея се твърди, че навремето съчетава балетните си изяви с такива на пилон, за да си докара някой лев допълнително. В Разград коментират, че хубавицата тотално се е отрекла от този период в живота си и сега се надява да влезе в ролята на майката, която живее нашироко благодарение на финансовите успехи на своето чедо.

 

В живота бол такива примери. Сетете се само за майката на Димитър Бербатов - Маргарита или за родителите на Григор Димитров. Всички те сега харчат милионите на своите чеда и не знаят какво да нямаш в края на месеца. Важна подробност е, че преди това привилегированите сега татковци и майки са хвърлили огромен труд и нерви, за да изтикат отрочетата си до върха. С тази нелека задача сега са се захванали родителите на Крисия.

 

Специалисти ги предупреждават, че са изправени пред голяма опасност. Твърде голямото напрежение може да окаже влияние върху психиката и върху физиката на талантливата певица и тя да изгуби част от уникалните си гласови способности. Точно същото нещо се случва на популярния италиански певец Робертино Лорети.

 

През 60-те години на миналия век той е обявен за детето-чудо на световната музикална сцена. Талантът му наистина е огромен, но истерията около него е още по-впечатляваща. В резултата на прекомерната умора и пренапрежение Робертино започва лека-полека да губи част от качествата на гласа си и известността му рязко намалява.

 

Не само Крисия, но и партньорите й на „Евровизия" - Хасан и Ибрахим, не са защитени от подобен мрачен сценарий. Близнаците също имат лошия шанс да усетят болезненото жило на славата. Почти пословични станаха опитите на техни съграждани в Шумен да им направят живота черен само защото са ги давали по телевизията.

 

Най-безумният пример за гъстата завист, полепнала по близнаците са здраво залостените врати към кабинета по музика в училището им „Сава Доброплодни". Намерил се учител да удари катинара към стаята само и само Хасан и Ибрахим да не могат да тренират преди пътуването им до Малта, където миналата година се проведе детската „Евровизия".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DIANA
преди 3 години
-1
dano da ne se slu4i
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени