Мокра и по бански Николета разкри как гледа на света (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/mokra-i-po-banski-nikoleta-razkri-kak-gleda-na-sveta HotArena.net
Мокра и по бански Николета разкри как гледа на света (Фото)
Николета Лозанова отново разбуни духовете с нов пост в социалните мрежи, видя HotArena

Красавицата публикува кадър от който става ясно, че е поканена за рекламно лице на оптиките Opticlasa, а на кадъра е с очила на марката Chloe.

Под снимката Лозанова написа:


„Не ви е нужна екзотика наоколо, за да се чувствате в рая, важен е личният ви мироглед и през какви очила гледате света. Моите са винаги от @оpticlasa, а този път изборът ми е Chloe.

21 Коментара

ОФца с Офца

преди 8 години

Гади ми се като видя циганската мутра на този черен трол, който живее в измислен свят.

Коментирай

Ей, "простакесо"! Как не се задави от толкова злоба!??

преди 8 години

На мен пък ми се гади от теб, мис "тъпа оФца"! Малоумната лизачка на Асуна, която виси нон стоп по жълтите сайтове затаила дъх в очакване на поредната статия за Николета! Такава си карикатура, жалка душице :))))))) Не издържа да не се изтропаш и тук, а, муле дръгливо???

Коментирай

:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

преди 8 години

Кой какво прави и струва, ама новините за Никлузета 10 години едни и същи - къде си показала гумените вимета или увисналия задник. Живее толкова скучен, еднообразен и безцелен живот, бедничката и е толкова нещастна, че чак жал ми става.

Коментирай

До Ей, "простакесо"!

преди 8 години

С това "не просташко" и "културно", "възпитано" и "грамотно" изказване си ЯРЪК пример какви "високообразовани" екземпляри от животинското царство са феновета на ГниЛоЛетка! Поклон култУРА ...

Коментирай

блаа

преди 8 години

Тази снимка можеше и да изглежда добре, ако не си беше показала грозно направените, несъразмерни гърди. Как може всичко, до което се докосне, да изглежда толкова евтино. Чудя им се на тези рекламодатели, колко модела очила възнамеряват да продадат с това рекламно лице.

Коментирай

Хо хо

преди 8 години

Май и преди съм казвала колко те съжалявам теб точно с просташкия и селски речник! Ти и твоята идолка трябва да се хвърлите от някой мост, защото не ставате за нищо! Жалка, неграмотна и проста, същата като цинголета-принцесата от циганската махла. Речник и мозък 1:1

Коментирай

Ахмед джанъм

преди 8 години

Цигането е свиклало да го мачкат и обиждат, а то, горкоро, да си мисли, че е принцеса. Не знам хората с камъни по улиците ли трябва да започнат да го целят, за да се усети колко е пошло и жалко?

Коментирай

kurva

преди 8 години

Otdolu v instagram edno momiche q nahrani stabilno che i e izkustveno liceto i toq bokluk kusokraka krivozubova-na koqto vseki muj izneverqva i otvurna zlobno i estestveno iztri komentara na momicheto Vanq! Vinagi ostavqsh samo polojitelnite komentari za sebe si koito sama si pishesh ot fake-profili murshooooo spinozna. Edno dete nemoja da otgledash kato horata vseki muj ti bie shuta kopilqnkoooo

Коментирай

kety core

преди 8 години

Vijte v grafa lubopitno kadeto e statiqta ot reviuto v kempinski na razvedenata i kopelenceto i za kakvi komentari stava na vapros! Hahahags

Коментирай

Gossip girl

преди 8 години

Копеленце? Дете направено с любов, след сключен брак и т.н.? Не си наясно с някои термини, не ги ползвай, злобо

Коментирай

do Gossip Girl

преди 8 години

Ako DETETO beshe napraveno s lubov i "BRAKAT" OZNACHAVASHE NESHTO, NQMASHE NIKOLINKA DA E SAMOTNA MAIKA I VALERI DA Q ZAREJE. BRAKUVA GI VALERI I NIKOLINKA I NIKOL

Коментирай

Гюлсен

преди 8 години

Лозанова, как ще ти е девствено лицето при положение че кой ли не, не е свършвал върху него и си лапала пишки за норматив а копеле? Баща ти стария гълъбар не те ли научи че не се прави свирка на всяка патка.

Коментирай

Gossip girl

преди 8 години

Но все пак Никол е дете и подобни епитети и обиди, които чета по неин адрес са меко казано грозни.

Коментирай

do Gossip Girl

преди 8 години

Da ne e tvoe deteto che taka se vpregna a malko kote? Kak da kaja neshto hubavo za edin nespoluchliv embrion i oshte po-nespoluchliv brak? Ticha po dir zadnika na Mihailov a Bojinkata diri mladi sveji dulgokraki pichki all night

Коментирай

Кими

преди 8 години

Николета е номер 1..факт!!!!дерзайте!!!

Коментирай

9

преди 8 години

Като лични качества не я виждам да изпъква с нищо особено, камо ли пък да блести, но явно за хората наистина е номер 1 съдейки по интереса им към нея, завистта им и маниакалното им обсебване. Явно наистина виждат нещо в нея, щом са си посветили живота на това да я наблюдават и коментират, макар на мен да ми убягва какво точно е това, което виждат.

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Мирогледът на тази смрад минава под пъпа на всеки с малко повече кинти.Между другото препоръчано е да си смени този който и обработва снимките,или поне да го взема със себе си на обществени мероприятия.

Коментирай

ДО: Ей, "простакесо"

преди 8 години

Ооо, лудата защитничка на проститутката Николета пак вършее и сипе огън и жупел. Първо обърни внимание на своя речник, злобна истерясала простачке! А неграмотната изкуствена и комплексирана курва пак си е неграмотна изкуствена и комплексирана курва независимо какви очила или парцалки ще сложи :Р

Коментирай

stela

преди 8 години

И пак-устата отворена,позата е*е ми се и то много.Тази жена знае само по един и същ начин да застава.Какъв модел си бе "мила".Даже и колички за деца като трябваше да рекламираш пак беше с порно излъчването.Срам си за професията модел.Aз като те гледам,винаги мисля,че презервативи или интимен гел рекламираш.Ужасно си бездарна.

Коментирай

stela

преди 8 години

Те фалират,та за това.На разпродажба ще ги пускат.С тая на плакат и чикиЖийте яко ще грабят..:)

Коментирай

ani

преди 8 години

Вие не сте добре,когато казвате за този травестит красива.Как не ви е срам да поставяте това същество до НИНА Добрева,Никол Станкулова,като сте толкова отворени,снимайте ги трите заедно без грим и ще видите къде и е мястото на тази.Търсили сме и дефектите,напротив Арогантно и Дебелоко мутантче,никой не ти търси кусурите,просто на фона на на това самочувствие което демонстрираш,трябва да имаш някакъв талант и покритие,а ти си жалък мутант,която непрекъснато се заяждаш с хората,и те просто предизвикван от твоето нагло поведение,ти показват къде ти е мястото.Най фрапиращото от всичко е ,че такава като тебе която не е нищо повече от една средностатистическо българско момиче има самочувствието за една от най красивите,ти си жалък мутант,ти си сатана,всеки нормален човек,би си вземал поука от мнението на хората,би се засегнал.Ти си едно Грозно НИЩО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.