Момиче, защо си го причиняваш?! Вижте СТРАШНИ снимки на любовницата на Митко Динев, тази която заплашваше Емануела и сега е на корицата на Плейбой!

https://hotarena.net/laifstail/momiche-zashto-si-go-prichiniavash-vijte-strashni-snimki-na-liubovnicata-na-mitko-dinev-tazi-koiato-zaplashvashe-emanuela-i-sega-e-na-koricata-na-pleiboi HotArena.net
Момиче, защо си го причиняваш?! Вижте СТРАШНИ снимки на любовницата на Митко Динев, тази която заплашваше Емануела и сега е на корицата на Плейбой!
Мартина Петрова е името на страшилището, което хвърли в среднощен ужас зрителите на предаването „Часът на Милен Цветков“.

Тя стана популярна преди няколко месеца, когато след няколко питиета се оказа в леглото на милионерското синче Митко Динев. Тогава лъсна и скандал, че тя е мачкала чаршафите му по времето, когато той е живял с Емануела. Оказва се, че ниско бюджетната танцьорка се е познавала лично с певицата, а наглостта й стигна до там, че заплашваше  звездата от страницата си в социалната мрежа. Но това е в миналото.

Към днешна дата въпросната Мартина се е заела с нов вид дейност – да плаши зрителите от екрана и феновете на мъжката библия „Плейбой“. На корицата на списанието Мистър фотошоп е играл здраво и е скрил всичко онова, което телевизионните камери не могат.

Мартина се появи в студиото подута сякаш някой е помпал лицето й. Визията й силно напомня на анимационната героиня Мис Пиги. Надути джуки, ужасна прическа, кошмарен грим като за бар дама. Дори Милен Цветков не скри учудването си и изумен я попита защо изглежда така странно и няма нищо общо със снимките които е виждал. Гостенката му обясни, че това се дължи на грима?! Може би с него ще се снима във филм на ужасите, иначе няма как да си обясним тази визия.

Странно е, че издателите на Плейбой са избрали подобно лице за декемврийския брой. Вие какво мислите?

15 Коментара

Надя Николова

преди 7 години

Майко мила :-) За момент помислих,че това е кадър от документален филм за чудовището от Лох Нес.

Коментирай

ЕМИЛИО

преди 7 години

КЪФ Е ТОА ДЗВЕР?! Я ДА СИ ПЛЮВНА В ПАЗВАТА! ПУ! ПУ! ПУ!

Коментирай

klozeta

преди 7 години

ХотЛайнена ,името на момичето е Мартина Петрова !!!!! Малоумни клозето - лизачи !

Коментирай

Ели

преди 7 години

Пореднит клонинг на Клозета !!!

Коментирай

FashionGuru

преди 7 години

Ауууу, графичния дизайнер доста се е мъчил докато очовечи това същество.

Коментирай

the Queen

преди 7 години

Мисля, че колкото и да я плуете в случая, хората виждат, че момичето има красиви черти. Въпросът обаче тук е друг. Защо фризьорите и гримьорите, които твърдят, че са "страшни професионалисти" , са се подиграли така с момичето, все пак не е тайна, че точно тези, които я правят много са си повярвали, защото все пак певици като Емиту ходят при тях и им повдигат самочуствието. А може би именно, защото "професионалистите" са приятели с фолкаджийката и й се мазанят, само за да ги излъчат в някоя телевизия, са допуснали такова нещо. Това можем да го наречем "отмъщението на стилистите".

Коментирай

НИКИ

преди 7 години

100 ГРЕШКИ ,ЧЕ И ПОВЕЧЕ,НЕГРАМОТЕН ЦИГАНИН.....

Коментирай

The Queen

преди 7 години

"Циганин"... страхотно възпитание имате, но нали важното е да си вярвате

Коментирай

Яна

преди 7 години

А тя няма ли очи да се види на какво прилича? Щом се е показала в този си вид явно се харесва, което е още по-страшно.

Коментирай

cc

преди 7 години

Статията го казва всичко. Но се чудя защо в коментарите лицемерничите така, че уж не я харесвате, пък после горе в гласуване за статията, сте гласували, че не харесвате материала , че сте против написаното и сте дали с палеца надолу? Последно какво е?

Коментирай

cc

преди 7 години

Какво значение има какво й е името на този грозил с лош вкус? Сега и известна ли трябва да я правим? Такива трябва само да се осъждат публично и да стават за присмех, без да им се споменават имената и да се набиват последните в главите на хората, за да стават и известни с простотията и грозотата си.

Коментирай

Олеле!!!

преди 7 години

И аз си мислих, че Лозанова е най-противната и заблудена! Грешала съм! Това тук.... дори не съм сигурна дали под цялата тази фасада не се крие мъж, наистина! Потресена съм, че някой би могъл да изглежда по този начин и да смята, че е красив?!? В това същество аз виждам една лоена топка, покрита с купища коса, тонове фондьотен и мигли, които наподобяват чадър... Какво се случва с тия жени и тая болна суета? Не виждам какво оюе може да сложи по себе си, че да е по-плашеща. Това същество е издънка на природата!

Коментирай

шш

преди 7 години

Хайде пак лицемерите! Горе дават минус на статията, която казва същото, а тук този коментар го харесват.

Коментирай

До кухата лейка а.к.а Мартина

преди 7 години

Хайде пак тъпото се обажда! Ти не разбра ли, че минусите под статията са дадени, не защото хората не харесват написаното, а заради факта , че изобщо има статия за това недоразумение на пластичната хирургия? Какви лицемери те гонят???? Изобщо имаш ли 18 навършени години??? Да не би да си естествена блондинка, че така бавно загряваш???

Коментирай

МАЛЕ

преди 7 години

ДОБРЕ, ЧЕ СТЕ ПИСАЛИ В ЗАГЛАВИЕТО С ГОЛЕМИ БУКВИ "СТРАШНИ", ЧЕ СЕ ПОДГОТВИХ. Наистина са СТРАШНИ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.