Мона от „Революция Z” възмутена от Рим

https://hotarena.net/az-jenata/mona-ot-revoliuciia-z-vazmutena-ot-rim HotArena.net
Мона от „Революция Z” възмутена от Рим

Една от звездите от популярния сериал „Революция Z” Мона Гочева се възмути от престоя си в Рим. Чаровницата реши да отдъхне за няколко дни в италианската столица, но е категорична, че това е било огромна грешка, дочу HotArena.


„Първото ми впечатление изобщо не е позитивно. Имаше доста непочистени улици, криминално изглеждащи типове… Напомни ми за Брюксел”, споделя Мона, пише „България днес”.


Тя е на почивка със съпруга си, но определено и двамата са потресени от видяното там. Снахата на продуцента Димитър Гочев сподели, че единственото, което е харесала в Рим е храната.


Мона наблегнала на традиционната за Италия храна — пицата, която и тя самата много обича. Освен това решила да се придвижва със скутер, тъй като задръстванията в града изобщо не й били приятни.

3 Коментара

И тя и съпруга и НАРКОМАНИ

преди 5 години

А тя уж бивша проститутка вече сигурно не се ебе за пари,нали е омъжена за амфетаминовия клошар Радослав ...Мона си е проебана наркоманска разпоретина

Коментирай

Dea

преди 5 години

Ама моля ви се , това девойче няма как да даде оценка за град като този.Това е град с история , а тя само за храната говори.Рим е за интелигентни хора с поглед за красивото ...град за възхищение.

Коментирай

Ани

преди 5 години

Точно така

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.