Монетката се обърна! Венета Райкова отсече: Не искам да работя! (Тишо я издържа)

1637
26 Март 2015, 16:00


Венета Райкова ще отсъства поне още няколко месеца от телевизионния ефир. Блондинката води преговори с няколко продуценти, но до договорка за връщане на екран все още няма, разбра HotArena!

 

„Истината е, че нямам подписан договор. Ако подпиша такъв и всичко е договорено, веднага сама ще си го оповестя, ще си го напиша във фейсбук и така нататък“, разкри ветеранката от Нова. От 2 месеца Райкова дори не си била включвала телевизора и нямала представа какво се върти в момента по каналите, цитира „Всеки ден“.

 

„Отдала съм се на пълна почивка. Не чета вестници, сайтове и други подобни. Нищо не ме интересува. Повече от 18 години съм работила непрекъснато, с по един-два почивни дни. Време ми е да си почина малко, да се откъсна от всичко“, уточни блондинката.

 

Тя призна пред „Всеки ден“, че в момента има една-единствена грижа – с какъв цвят да боядиса косата си и каква нова прическа да си врътне.

 

Венета не се притеснява и че ще остане без пари. Тя е спестила достатъчно от активната си телевизионна кариера, а освен това в момента за семейния бюджет се грижи мъжът й Тишо, който е подхванал нов печеливш бизнес.

 

Райкова имала предложение от голямо издателство да напише книга за срещите си със светски знаменитости в „Горещо“, а освен това чака финала на делото си за клевета срещу Евгени Минчев. Тя иска от лорда 50 000 лева и се надява, че съдът ще уважи иска й в целостта му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени