Моника Белучи отново разтърси Италия! Мина всички граници на приличието със шокираща снимка в Инстаграм!

https://hotarena.net/intimno/monika-beluchi-otnovo-raztarsi-italiia-mina-vsichki-granici-na-prilichieto-sas-shokirashta-snimka-v-instagram HotArena.net
Моника Белучи отново разтърси Италия! Мина всички граници на приличието със шокираща снимка в Инстаграм!

Моника Белучи за пореден път успя да разлае кучетата в Италия! Богинята на европейското кино постна скандална снимка на личния си профил в Инстаграм и буквално предизвика ураган от коментари, видя HotArena.

Макар и да приближава 53-ия си рожден ден и да има две деца, Белучи все още може да влезе в мокрите сънища на по-голямата част от мъжката половина на човечеството. И го доказа с пикантния фотос, който стопи социалните мрежи.
На въпросната снимка актрисата небрежно е запретнала шикозно кожено палто, облегната на терасата на богаташко имение. Слънчевите лъчи издайнически осветяват долната част на гърба й, която е напълно разголена.

Сексапилната брюнетка обаче не се е задоволила с това и безсрамно е разтворила ципа на тясната си пола. Моника естествено е решила за напълно излишно да си сложи прашки, а резултатът е шокиращ - неизвестният автор на снимката е запечатал не само широкия задник на италианския секс символ, но и цъфналата на показ цепка и загатнатия интимен пръстен отзад.

Парещото фото предизвика стотици коментари, мнозинството от които бяха откровено вулгарни. Редица италиански майки обаче заклеймиха Белучи и написаха, че са разочаровани, че майка на две деца се появява надупена пред милиони фенове. Таблоидите на Ботуша пък се надпреварват да спекулират кой е щракнал звездата по този начин.

Горещата снимка вижте ТУК.

3 Коментара

Сани В.

преди 7 години

Моника Белучи,може да си позволи и тази волност!Дай Боже на всеки, да изглежда така на нейната възраст и да има този успех в живота! Прекрасна жена и артистка........... А снимката е повече от прекрасна!И това ,че е разтърсила цяла Италия......ахахха,здраво преувеличавате!!

Коментирай

klozeta

преди 7 години

тя и нашта клозета си мечтае да разтърси ... Италия ,ама мечтите са безплатни и слава богу де !

Коментирай

мани-мани

преди 7 години

Белучито е увехнала бая, винаги е била синоним на ултра нисък интелект, което жалкия й опит да предизвика внимание с най-обикновения си гъз го доказва. Жената е с огромни стъпала, просък задник и вечно нацепена.Някой виждал ли я е усмихната?А да, не и ни артистка, още по-малка актриса мила Санче-манче-в мозъка кат барабанче:))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.