Моника: Божинов не може да говори

https://hotarena.net/az-jenata/monika-bojinov-ne-moje-da-govori HotArena.net
Моника: Божинов не може да говори
Моника Валериева проговори за Валери Божинов. Плеймейтката заяви, че двамата са имали близки контакти, но общуването с него се оказало незадоволително за нея, дочу HotArena.

Ден след като напусна „ВИП Брадър“ провокативната дива, бе принудена да признае имала ли е връзка с Ники Михайлов и Валери Божинов. За гаджето на Алисия тя упорито отрича, а за Божинов призна, че двамата са се срещали, но само до там, пише „България днес“.


„С Валери Божинов не съм била интимна. Той потърси контакт с мен, бил е разделен с жена му, дотогава не съм имала нищо против Николета.

Валери е хубав като мъж, но комуникацията ни не ми допадна. Нямахме, какво да си кажем“, категорична е по въпроса Моника

10 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

И пак преекспониране на думи........Ами да,нормално е,когато с даден човек,нямате какво да си кажете,комуниказията да се окаже,почти невъзможна!Това не значи обаче,че събеседникът ти е ограничен човек,или както пишете .неможе да говори.......същото може да важи и за теб.......!! ......но комуникацията ни не ми допадна. Нямахме, какво да си кажем“,Прочетохте ли изказването на Моника!!Интелигентно момиче,с добър изказ,а в какво я обвиняват.не ме интересува,знам само това,което виждам!

Коментирай

селски пръчки

преди 8 години

оффф пак за тази Моника айде стига вече

Коментирай

1324

преди 8 години

Първо на първо тя никога не е споменала името на николета, как така й слагате думи в устата не знам. Нито на николета,нито на андрея е казала името.

Коментирай

kat

преди 8 години

Po tupi sastestva ot tazi i Svetlana ne biah srestala prez zivota si!!!

Коментирай

бай Хой

преди 8 години

Не че съм фен на една или друга "дива", ама... Прочела е някоя книжка, за това не споря, заучила е фразички, усвоила е изказ, но... толкова. Празна е, празна отвътре. Ако беше много умна, за каквато се мисли и иска да се представи, най-малкото не би си причинила това на фейса, не би имала вземане-даване с всеки курвар в тая държава и т.н. и т.н. Тва, което се е получило, е рядко куха лейка с претенции да е интелигентна. Може би не е била тъпа по рождение, но лайфстайлът й си е казал думата в последствие.

Коментирай

ax

преди 8 години

Аз , като чета и гледам И ТИ не блестиш с интелект и ум, че да и правиш квалификации. Много по-зле си!

Коментирай

по темата

преди 8 години

И аз не съм фенка на никоя, но ако бъдем искрени не можем да не признаем, че това момиче с грим е, и по- свежа, и по-млада, и по-секси изглеждаща, с безспорно по-добри физически данни и една идея по-интелигентна, по-умна по-културна, по-образована, определено с по-голямо чувство за мярка в публичното пространство, та дори и като морални ценности от съпругата на Божинов. Земно и нормално момиче за нашето време. Много момичета са като нея в днешно време само, че не са в публичното пространство да ги коментират и познават.А, от времето в къщата мисля, че се представи нормално добре. Безспорно има по-умни, по-красиви и по, по по момичета. Тук коментираме двете имена в темата.

Коментирай

кати

преди 8 години

Важно е,че е имала желание и интерес да попрочете нещо,не се клати,не фъфли и е с добри физически данни.Какво си е причинила на фейса си е неино решение,с колко мъже е била не е проблрм на никого........тези две неща,не правят една жена по-малко или повече интелигентна.Прочети,какво е интелигентност,като дефиниция,бай Хой.Ето,улеснявам те. Съществително нарицателно име, женски род, Потенциалната (вродена) способност на даден съзнателен индивид да прави изводи (умозаключения) върху дадена информация. Степента на интелигентност не зависи от количеството информация (знания и опит) натрупана от индивида. Нещо да прочете за импланти,пластика и курвари.........НЕ ПРИЕМАЙ КОМЕНТАРА МИ ЗА ЗАЯЖДАНЕ,МОЛЯ......НЕ Е........

Коментирай

мая

преди 8 години

То пък ти имаш един дар слово.....Милата, колкото грозна, точно толкова и проста. Как виждаш липсата на умствен багаж в другите, а в себе си не?

Коментирай

???

преди 8 години

Така и не разбрах, кой тук е грозния и кой простия? ха ха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.