Моника и Гъмов играят театър (Моделката чисти имидж, като уж се влюбва в беден актьор)

https://hotarena.net/laifstail/monika-i-gamov-igraiat-teatar HotArena.net
Моника и Гъмов играят театър (Моделката чисти имидж, като уж се влюбва в беден актьор)

Моника Валериева и Станимир Гъмов не са се влюбили, а разиграват постановка, научи HotArena.

 

Манекенката нарочно се прави на увлечена по 41-годишния актьор, за да е център на внимание в Къщата и да излъчват само нея. По този начин тя се надява, че ще си оправи имиджа на златотърсачка, която се интересува единствено от богаташи, пише „Всеки ден“.

 

В петъчния епизод на „ВИП Брадър“ брюнетката призна пред Ернестина Шинова, че си пада по Гъмов и дори започва да го обича. Независимо че е обвързана в живота извън шоуто. Шинова й влезе в положението и дори изигра ролята на сватовница и разкри пред Станимир, че Моника гасне по него.

 

Той определено се шокира от новината, но не даде знак, че нищо няма да се получи. По-скоро бе притеснен, че се случва в ефир и всички хора ще разберат. Гъмов призна, че камерите затруднявали ситуацията. Ергенът бе с видимо погалено самочувствие, макар че в разговорите досега громеше този тип девойки, че живеят в различен свят.

 

Ернестина пък бе директна пред Валериева и сметна, че между двамата няма да се получи абсолютно нищо. Моника се направи на посърнала и се разрева. Пред малкия екран всички зрители изразиха мнението, че дупничанката няма как да си падне по беден актьор.

 

Любовни трепети? Вие сериозно ли? Кучката на Галеви си пада по Гъмов. Тя наистина ли мисли, че някой зрител ще се върже на тая постановка? Ще загубите от тоя евтин театър, колкото и да подсилвате сцените с романтична музика“, написа в социалната мрежа фен на шоуто.

 

Всеизвестно е, че Моника е видна златотърсачка и няма как да заобича някого, който не може да й осигури нужния стандарт на живот. С евтината постановка обаче тя се надява да заличи масово ширещото се мнение за нея, твърдят хора, които отлично я познават.

5 Коментара

1

преди 8 години

Тзи път май ще се окажете прави - след нападките на Гъмов към Светлана, Моника е наясно, че той не харесва такъв тип момичета и едва ли, ако наистина има спонсор отвън, ще рискува да го изпусне заради Гъмов, който със заплатата си не може да и осигури дори козметичните процедури за месеца.

Коментирай

225

преди 8 години

Моника отвън си има приятел.Показа снимка и каза колко много го обича.Всичко е един цирк и шоу!Този път найстина сте прави!

Коментирай

lilqna

преди 8 години

Гъмов не ми изглежда толкова тъп и го доказа, за да се хване с Моника Валериева малка секс играчка на богати чичковци

Коментирай

Симона

преди 8 години

Моника НЕ присъстваше на разговора между Гъмов и Светлана.

Коментирай

...

преди 8 години

Онзи Фавиол ли е гаджето и?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.