Моника от „Папатаци“: Николета ме нарича „трол“ и „мърша“

https://hotarena.net/laifstail/monika-ot-papataci-nikoleta-me-naricha-trol-i-marsha HotArena.net
Моника от „Папатаци“: Николета ме нарича „трол“ и „мърша“
Моника от „Папатаци“ е най-обижданият в ефир човек от Николета Лозанова, видя HotArena.

Дребничката водеща на рубриката за клипове в интернет в „Папараци“ всяка неделя трябва да търпи всевъзможни епитети по свой адрес, но разбира се, и тя не остава длъжна. Размяната на хапливи подмятания е забавна за зрителите и те с нетърпение очакват женския сблъсък на екрана.

„Николета ме нарича трол и мърша, което не знам дали трябва да се казва, споделя Моника пред Love Style. Разбира се, това е с много чувство за хумор. Извън ефир с Николета общуваме прекрасно. Тя притежава автоирония, което за мен е изключително ценно. С нея се работи лесно, защото има страхотна самодисциплина“.

Моника Митева е актриса. Тя е на 35 години, зодия Овен. Майка й е икономист, а баща й работник на бензиностанция. Макар и да не са професионални актьори и двамата са артистични. Докато чакала да я приемат във НАТФИЗ Моника започнала работа като барман в кафе на частен театър. После правила същото и в една бензиностанция.

Моника попадната в телевизията като организатор и 4 години работила с Ути Бъчваров. След това отишла при Иван и Андрей, които я направили асистент-режисьор в „Папараци“. Идеята Моника да се появява на екран била на продуцентите.

В личния си живот Моника е щастлива. От десет години живее с любимия си мъж – испанец, компютърен специалист. Той е по-малък с 6 години от Моника. Двамата се запознали в интернет, докато актрисата бил;а в Япония. После се срещнали в Испания. Не мислят за брак, а за дете все още се ослушват. Макар ежедневието на Моника да е заето в телевизията, тя не се е отказала от театралната сцена. Так или иначе, тя не си е затворила вратите и един ден те спокойно могат да се отворят за нея и пак да се развихри на сцената, както само тя си може.

18 Коментара

...

преди 6 години

Kuchka

Коментирай

GG

преди 6 години

Прочете ли статията или само се изака по нея?

Коментирай

да

преди 6 години

Обаче много добре им се получава диалога :D Забавни са

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 6 години

Обаче пластмасовия оранжев фасон на Николета кърти мивки :D :D :D

Коментирай

bahti degradaciqta

преди 6 години

taq golqma zabla e stanala be, ne zabelqzvate li, kvo e tva 4ene kato kon e stanala i e po-grozna ot vsqkoga

Коментирай

ja mange

преди 6 години

4erno grozno maninko cigane

Коментирай

?/

преди 6 години

hotarena shto ne moga da pi6a pod statiqta za MARA, iskam i az da izkaja narodna lubov

Коментирай

22222

преди 6 години

Вече толкова няма какво да пишете за тази циганка николета че се чудите какво да си изсмучете от пръстите.Ами така е - няма го Валери с който да парадираме колко сме обичани, няма ги интригите с Алисия.Перукан не иска да се снима с тази за да се пише колко са влюбени и сега някакви смешни безсмислени статиики.А между другото Роналдо чака близнаци от приятелката си, но сигурно лъжат и тя си е сложила изкуствен корем, понеже нали той е с николета .И затова вече няма как да пишете, защото всички с който уж беше николета си имат сериозни гаджета.

Коментирай

Mär

преди 6 години

Това е защото няма чувство за мярка, качество за което тя не подозира, че съществува. Отнася се за всичко - както няма насищане на гърди като дини, така и устата й е подута че допълнително обрисувана за по-голяма, веждите - хайдушки ( те тежат оптически и доста загрозяват) , косата и тя фалшиво гъста и дълга, пък от мигли едва гледа. Тоз травеститски вид обслужва вкуса на някаква група мъже и няма нищо общо с красота, чар финес. Най- смешното е като започне да се самовъзхвалява и да бръщолеви за стил, усет, ниво и каквото там се сети. Боже мили!

Коментирай

да

преди 6 години

и аз :D

Коментирай

Ц ц ц

преди 6 години

Николето мангалке никога няма да станеш световно известна нито ще успееш да се добереш до к**а на Роналдо за да го налапаш жалък боклук добре че мечтите са ти безплатни голямо въображение имаш колкото и да обиждаш Моника бившият ти мъж ти изневери с нея всички знаем че болиии нали уж си най-"хубавата" защо стана така боли боли знаем вземай си лекарствата и се успокой завиждаш на всички една приятелка не ти остана само гейове около теб жалкарка!!!

Коментирай

zabelqzah

преди 6 години

shte zadmine prof. Vu4kov po zabki i 4ene

Коментирай

Хмм

преди 6 години

Аз и на шега не бих търпяла да ме наричат трол или мърша, но хора много и различни....

Коментирай

Оня

преди 6 години

То под такава статия, освен да се изакаш, няма какво друго да направиш.

Коментирай

Gossip Girl

преди 6 години

Всъщност е Перукан са качили клипчета от снощи, изглежда добре си изкарват.

Коментирай

Zadnik

преди 6 години

Haha taq s ten portokal usta li Ima ili zadnik,bahti groznite i gnusni djuki.

Коментирай

devil

преди 6 години

тя защото проститутката е по добре хаха

Коментирай

1234

преди 6 години

Аз си мислех ,че нарочно са търсели късокрака и дебела партньорка на екран за Николета за да изглежда тя красива и дългокрака,и даже се очудих ,че все пак са намерили такава.Според мен е обидно да играеш ролята на шута.защо не сложите Венета Харизанова до Николета хаххахахха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.