Моника пак се изложи! Гепи снимка на Мария Троцко със скъпа козметика

https://hotarena.net/az-jenata/monika-pak-se-izloji-gepi-snimka-na-mariia-trocko-sas-skapa-kozmetika HotArena.net
Моника пак се изложи! Гепи снимка на Мария Троцко със скъпа козметика
Плеймейтката Моника Валериева се изложи за пореден път. Брюнетката се похвали, че си е правила фотосесия със скъпарска козметика, която обаче се оказа, че съвсем не е нейна, видя HotArena.



На стената си в социалната мрежа Моника пусна крадени снимки, които категорично не са нейни. Фенове веднага разпознаха в един от кадрите, снимка на руската моделка Мария Троцко, пише „България днес”.



Моника обаче не се е посвенила да се изфука, че все едно тя си е направила снимки на изключително скъпа марка козметика. И не се и замисли да ги отмъкне и да ги представи за свои собствени.



Козметиката е на стойност няколко хиляди лева, а предвид факта, че в последно време Мона Валериева почти не е търсена като модел, надали може да си позволи подобни луксове



При това със статута на звезда, която залязва вече.

14 Коментара

Вай вай

преди 7 години

То всички се изложили и Моника и Бориса и Емануела само Клозета тъпия дето няма и средно образование,само той е за пример според вас.Нещастници жълтури бедни.Продали сте си гъзовете за 100 лева.Да пишете всеки ден глупости и да хвалите простачката гнусна циганка.Забравихте днес да плюете и Алисиа ма как можахте бе.Голям пропуск.

Коментирай

Wtf

преди 7 години

Тя само казва, че е любимият й аромат. Никъде не пише, че е нейно притежание! Пак свободни съчинения по картинка....

Коментирай

Fake girly-те на бг

преди 7 години

Правят се на луди все едно не са чувила за приложението REPOST ... явно, за да може, който успее да се залъже, който ги разконспирира отговора после е лесен.... аз просто харесвам снимката, аз просто харесвам парфюма, аз просто съм фенка на vogue, на killan, dubai, обичам облаци , пъпеши и какво ли още не..... хахахахааха.... ЗА ЖАЛОСТ МАЦКИТЕ НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИЧКИ,ЗА ДА ВОДЯТ ТОЗИ ТАКА МЕЧТАН ЖИВОТ И ДА НАБАВЯТ ДОСТАТЪЧНО СНИМКИ, ЗА ДА СА АКТУАЛНИ ВСЕКИ ДЕН. ДМС КИФЛА

Коментирай

mimi

преди 7 години

Nqkoi moje li da mi kaje kak da kopiram snimki ot instagram , seriozno pitam

Коментирай

jenn

преди 7 години

изтегли си InstaSave

Коментирай

mimi

преди 7 години

Blagodarq ti jenn

Коментирай

Ив

преди 7 години

Колко глупости пишете. Парфюма струва около 200€,а не няколко хиляди. И снимката е правена в апартамента на момичето. Вижда се прекрасната и котка.

Коментирай

Мона че си лъже често си лъже

преди 7 години

Хайде хайде, след всичките си лъже за да изкара хотарена лъжци пак е откраднала снимка но тоя път предварително е подготвила реално доказателство

Коментирай

Идея за нов прякор

преди 7 години

Мона Лиже

Коментирай

f

преди 7 години

Първо, всеки профил в инстаграм има и websta вариант, така че напиши името на профила и после websta и когато отвориш профила през websta, там ти позволява да ги сваляш. ИЛИ другия начин, с бутоните Cntrl и PrntScr (Print Screen), който е горе, в десния ъгъл, натискаш ги едновременно, после отваряш един Paint fail и натискаш Cntrl и V пак едновременно или просто ПОСТАВИ. Наместваш снимката и изрязваш допълнителното отстрани и това е. :)

Коментирай

Ели

преди 7 години

Хотарена, отново се излагате. Няма друг такъв сайт, вие сте рекордьори по прости статии. Първо парфюма не е няколко хилядарки. Имам същия и е на стойност 450 лв. може да се намери и по-изгодно, питам вие Гугъл нямате ли, или сте толкова плиткоумни, че и това не се наемате да проверите? И второ дори снимката да не е на Моника, тя има снимка, на която държи парфюма, което ви прави смешни! Освен това и тя е не по-малко проста от вас, като постоянно ви следи и ви опровергава. За всяка ваша статия има по една снимка доказателство, ужас. Не знам колко и е интересен живота на тая, но със сигурност отделя доооста време и на вас! Клоун. Клоуни.

Коментирай

Ани

преди 7 години

Не killan, а kilian :)

Коментирай

mimi

преди 7 години

Kakvo tolkova pishete za taq monika ,tq e edno nishto nito e krasiva dobre che beshe bojinov za da q napravi izvestna za da moje da q poznavam chichkovcite i da i plashtam za da q e.... za parfiumcheta .kak ne gi e sram na tiq prostitutki da si pokazvat boklucite kupeni ot ebane

Коментирай

Fake girly-те на бг

преди 7 години

KILIAN пише просто i ми е станало I... какво значение има изобщо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.