Моника се лекува с шоколад

https://hotarena.net/az-jenata/monika-se-lekuva-s-shokolad HotArena.net
Моника се лекува с шоколад

След като бе жестоко унизена в последната песен на Ани Хоанг, Моника Валериева мина на спешна терапия. Моделката се лекува с шоколад и от мъка е изяла буркан, видя HotArena.

Както стана ясно, Ани Хоанг възпя врагинята на мъжа си в нова песен под надслов „Ку*ва като Моника”. И въпреки че отрича песента да е посветена на Валериева, моделката се засегна жестоко, пише „България днес”.


От мъка тя изяде цял буркан с шоколад.

Близки до Валериева признават, че тя не е разстроена, а направо вбесена. И след като новата песен на Ани Хоанг видя бял свят, се готви за жестока разплата.

Моника готви тежко отмъщение за гаврата, която певицата си устрои с нея. И не би било изненадващо, ако двете си устроят среща и в съда.

5 Коментара

баце роман

преди 7 години

хЕХЕХЕХЕХЕ какъв съд кви пет лева ,че една моника ли има бе олигофрени малоумни в тая Бг

Коментирай

Едва ли

преди 7 години

Едва ли затова е омахала Нутелата. Дори тя ще се сети, че новата песен на Ани Хоанг би я слушал само Люси.

Коментирай

Е кои са другите?

преди 7 години

Колко "популярни" Моники има? Аз само за една се сещам. Ти за кои други се сещаш? Изброй ги.

Коментирай

То, че има само една популярна Моника, има, но въпросът е друг!

преди 7 години

Баце Роман е прав, че няма една Моника в държавата. Тоест, г-жа Валериева не може да осъди Ани Хоанг, понеже не може да докаже, че " Моника" от песента отговаря на "Моника Валериева" в живота. Така хитро е направена песента - хем само първото име е споменато, хем всеки знае за кого става на въпрос, хем не може да се докаже...

Коментирай

до""то,че има само една и т.н

преди 7 години

Ами,тя Моника не мисля да е оповестявала,че ще съди виетнамката...Тя заведе дело към Люси,не към жена му,нещо си в грешка; )

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.