Моника се пусна почти дибидюс от спалнята! Не трябваше обаче да показва тази гледка, вижте в каква КОЧИНА живее (Фото)

5445
15 Април 2017, 11:29


Определено Моника Валериева плаче за внимание и за пореден път се разсъблече, зе да напомни за себе си, видя HotArena.

След слуховете, че е родила тайно и , че няма мъж до себе си, Моника използва до болка познатия си номер и се пусна по боди, което никак не прикрива силиконовите й прелести.

Явно сега е на любовна вълна, съдейки по посланието под снимката: „Обича ли ти се за първи път, като за последно“. Не става ясно към кого е адресиран този многозначителен текст.

До тук нищо необичайно ако не беше фонът, на който Валериева позира така сладострастно. В спалнята й цари истински хаос. Леглото и е като сергия на битака. Чанта, хавлия, разхвърляни възглавници и спални завивки. Като капак върху целия безпорядък се разхожда котката на Моника, която вероятно сее обилно количество косми върху тази картинка.

Сигурно и най-загорелите фенове на моделката няма да пожелаят да са в спалнята й, въпреки еротичните послания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
,,,,
Преди 1 година
-2
Когато Моника се съблече, е за да напомни за себе си, когато Николета го направи, е защото е целуната от Бога и невероятна, леле, леле.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
Преди 1 година
-5
Баси хаоса. Аз винаги си оправям леглото сутрин. Чантата не я мятам върху завивките. Въпрос на възпитание. И всяка жена не е Моника.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баце роман
Преди 1 година
-19
Спалнята на всяка жена или стаята на всяка жена цари безпорядък винаги - хвърлени дрехи , хавлии , кърпи , гримове и още куп работи . Та не се вижда нищо ненормално освен че момичето може би след душ е оставило кърапата на леглото си и е решило да се щракне.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-16
И какво и е на спалнята......спалня като спалня!Безпорядък било,защото вашите спални винаги са подредени като аптека,вие спите без да мръднете. Чудите се какви глупости и за кого да си изсмучете от пръстите! Родила била Моника.......по-голяма глупост не бях чел!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени