Моника си изпусна нервите: Прости журналисти, съдя Люси Иларионов до дупка! (Подробности за скандала)

3470
12 Януари 2016, 16:00


Моника Валериева си изпусна нервите и буквално избухна в социалната мрежа.Поводът за гнева й стана статия в пресата, според която моделката само „лае“, че ще съди Люси Иларионов, а не взима мерки.

 

За да докаже обратното, Валериева публикува копие от тъжбата си, насочена към Наказателната колегия на Софийския районен съд.

 

„Български прости журналисти, три достоверни източника и тогава се публикува статия! Аз го зная, вие - не! Чета днешните статии, че само си приказвам. Не, аз мълча! Но действам! И точно заради мълчанието ми си мислите, че ще оставя нещата така... Пишете още – парите, които изкарвате от мен, да не дойдат пак при мен след още някое дело! Пишете за древната ми професия“, изригна Мона.

 


В тъжбата е описано подробно как в предаването ВИП Брадър „подсъдимият Людмил Иларионов Борисов“ е подложил Валериева на „обидна и клеветническа кампания, накърнила честта й достойнството й“.

 

Припомняме, че докато бе във ВИП Брадър, продуцентът на няколко пъти намекна, че Моника упражнява „най-древната професия“, благодарение на която успява да си позволи луксозни почивки и висок стандарт.

 

На обвиненията му Валериева не отговори, докато беше в Къщата, но след като излезе, се закани да го съди.

Редакционен коментар

Моделката Моника Валериева съветва „компетентно“ от колко източници журналистите трябва да си събират информацията. И даже посочва бройката - 3. HotArena приятелски намигва на Моника, че не от 3, а от много повече източници сме получили информация какво общо има или няма тя с древната професия. И драга Моника, какво правим в тази ситуация сега? :)

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tъпанари
преди 2 години
0
Нека ви осъди Моника крайно време беше.Какви 3 източника???Източника на информация ви е единствено простата тъпа мангалка Николета дето вие превъзнасяте и с това зами си го забивате.Крайно време беше някой да ви осъди за измислените статии дето пишете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-4
Егати грозния урод! Що за отвратителна снимка и да не би да са й откраднали телефона, че й се е появила такава гнусна и отвратителна снимка в публичното пространство? Тя не че на другите много лъже, ама тая съвсем стряска.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tanq
преди 2 години
-4
Тя и вас ви направи смешна "ИНТЕРНЕТ МИШКИ",с поста си във фейсбук за мъжът с който я изтипосахте че уж е била в Дубай. Защо не напишете нещо по този въпрос, а пишете за други , което пък изобщо не ви влиза в работата.Та да, може и сама без мъж хахахахахахахахахаха за разлика от други , и нейната почивка просто засенчи някои други евтини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
преди 2 години
-6
Egati skunksa !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-6
Ами,какво да кажа.............ВСИЧКИ ЧУХМЕ ЛЮСИ И ГО ВИДЯХМЕ! А дали е избухнала Моника.......вие как мислите,има ли право! Какво прави тя в личният си живот не е проблем на никого!Нарича се-ЛИЧЕН! Древна ли е професията на Моника или не......кого засяга това,на кого пречи,кого обижда .......Лъжеморалът често граничи със злоба и завист,а с лъжеморалисти е пълно,тях всеки ги знае! Всеки носи глава на раменете си,и нека според достойнството и ценностната си система,прецени какъв да бъде,и да не съди и накърнява различно мислещите и постъпващи от него!Мое мнение.........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-4
Боже колко прости хора има! Не е "ЛИЧЕН", като се буташ в национален ефир и обикаляш по програми да говориш за. .... за какво всъщност, след като нищо не правиш? Да си известна с това какво вкарваш във влагалището си? Погледнете я само какъв е урод мумифициран. Пълно извънземно. Чудно само като се виждаш, че си се окепазил толкова и като се виждаш че си излязъл толкова толкова зле на снимка, с какъв пилешки акъл я правиш и публична и я пускаш в нета, да ставаш само обект на подигравки. Жалка история. Не можеш да живееш публичен живот и да парадираш с някакъв стандарт, но да се правиш на ощипана госпожичка и да говориш колко "личен" ти е живота, когато сама се набутваш в публичното пространство. И е нормално при липса на професионален такъв, хората да си мислят, че може би все пак има нещо около личния, което заслужава интерес и с което биха могли да си обяснят присъствието й в публичното пространство.
d;l
преди 2 години
0
АААА никой който е влязъл в Брадъра не може да претендира че си пази Личния живот! И на никого не може да се забрани да коментира професията на когото и да е било щом Този се навира безспирно в медийното пространство. Има много проститутки ,но те си работят мирно и тихо без претенции и навиране в медиите,тях никой не ги коментира и обижда


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени