Моника Валериева се мъчи да разведе женен застраховател (Вижте как го изнудва + КАКВО точно прави в Дубай - Скандални разкрития)

https://hotarena.net/pod-pricel/monika-valerieva-se-machi-da-razvede-jenen-zastrahovatel HotArena.net
Моника Валериева се мъчи да разведе женен застраховател (Вижте как го изнудва + КАКВО точно прави в Дубай - Скандални разкрития)

Моника Валериева нагло изндува женен застраховател, разбра HotArena.


Моделката се опитва да разведе застраховател от Бургас, с когото е изкарала краткотрайна креватна афера, писа Галерия. Мона успяла да се намърда в леглото на малко над 30-годишен застраховател от морския град, известен с прякора Доката. Първото му име е Андон и е шеф на клона в Бургас на известна застрахователна компания.


Доката и Валериева имали кратка креватна авантюра в края на миналата година, като за Андон тя била само за забавление. Мона обаче хлътнала здраво. Но за неин ужас застрахователят си има жена и деца и никакви намерения да се развежда.


Влюбената моделка започнала да му звъни по късните часове, когато той е със семейството си. Позволила си дори да го заплашва и шантажира, че аферата се стигне до съпругата му.


Доката бързо си плюл на петите и я блокирал навсякъде - в телефона си, във Фейсбук и Инстаграм, издават запознати.


\"Галерия\" научи и каква е истината за честите воаяжи на Мона в Дубай. Според слухове в светските среди, тя е наела там вила заедно с Велина Узунова. Очевидците разказват, че мястото е много популярно сред бизнесмените в Дубай.


За същото наскоро намекна и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, с която са в студена война. По думите на Мегз Валериева пътува толкова често в чужбина не за почивка, а \"на поръчка\".


Подобни разкрития направи и режисьорът Люси Иларионов във ВИП Брадър 2015, в който участва с Моника. Тя го съди, но загуби делото.

19 Коментара

Ели

преди 5 години

Не знам има ли още човек , който вярва е невероятната история за богатия любовник , че даже и годеник ?!? Защо е все по хотели ???? Къща ли няма въпросният "годеник" ???

Коментирай

5rr

преди 5 години

Стига вече с тая проститутка, дето вече до араби е опряла за някой лев, ако тоя дори съществува де.Една жена с ум бяга от араби , които отвличат децата им после, а тоя боклук меркантилен сам се вре.И какво се снима с тия измислени цветя, някой да си помисли че и ги подаряват, а то само клиенти.Тая вече вони на блато и разврат.Хванала се с оная другата грозница с дебелите слонски крака Велина не знам си коя и се правят на класни, а само обикалят Дубай да хванат някой мазен арабин за някой лев.

Коментирай

я дайте сайт където се рекламира на обява да видим

преди 5 години

как си намира клиенти като няма обяви никъде много ми е интересно и не я защитавам просто любопитство както и велина и тя как си намират 2те мъжете

Коментирай

zzzzz

преди 5 години

Много си зле.Естествено, че няма да си просне снимката с цената в някой сайт, нали все пак отрича че е проститутка.Има много други завоалирани начини.Първо тоя инстаграм, освен че рекламират цигарки, чайчета и други глупости за които им плащат, рекламират и себе си.Защо мислиш за тия снимки с гъзове и цици нон стоп- ами за реклама.Освен това в тия среди си се знае кой какво е и кой какво търси.Има си хора дето си ги представят един на друг.Или уж някакви светски събития дето мазните чичаци си харесват моделки примерно.А и да не мислиш, че тия мъже дето ги поръчват много искат да се знае за това, като голяма част от тях са семейни.

Коментирай

zzzzz Благодаря ти за пояснението разкажи още моля

преди 5 години

разкажи ако може още каквото знаеш интересно ми е просто как стават нещата там , и в чужбина кой ги представя и т.н. много ми е интересно просто

Коментирай

Мона

преди 5 години

Мона и Велина правят тройки 

Коментирай

Моника Валериева и Велина Узунова са проститутки в Дубай!

преди 5 години

Вижте сега работата тука е от ясна по ясна и по-лошото е че такива момичета си мислят че имат приятелки а точно приятелките им ги пържат!Велина Узунова ако знае колко пъти Вероника Ланчева я е злепоставяла и обяснявала каква проститутка е ама гледам снимки заедно прегръщат се бест фриендс ей Тфа е!Че Велина че Моника са на повикване и 1000 статии да напишете то това го знаем цяла София нищо ново под слънцето.Тях мъж освен за временни любовници или за една вечер няма кой да ги вземе а по лошото е че остаряват и двете...Та за приятелките казвам защото според мен Вероника и върти долни интриги от завист че никога не успя да стане толкова популярна хвана си млад но не добре финансово мъж и сега чака бебе а истината е че финансовото и състояние ще е далеч по зле дори от на сестра и Моника Ланчева която хвана един чичак с шкембенце и стана бизнес дама на китайски бутик!Така че Велина да си редуцира малко кръгът от близки че не знае от къде и идва

Коментирай

Моника Валериева и Велина Узунова са проститутки в Дубай!

преди 5 години

А пък Моника Ланчева винаги е била по-подвластната и наивна сестра от двете но когато Моника Валериева си качи снимка че панталоните и не са от китайския бутик на Ланчева сестрите полудяха от яд и обясняваха навсякъде какви курви са с Велина и кажете ми сега как това са приятелки???Чак пък Ланчева си качваше снимки не се сравнявай с мен не си на нивото ми ти си проститутка(послания към Моника Валериева) А тя какво ниво има само не разбрах цялата у китайски реплики които се опитва и на нас да пробута а забравиха кога и двете със сестра и бяха на повикване и си бяха известни с това че са проститутки близначки правят тройки и не взимат повече от 1000 лв общо.Долни курвенски интриги но за мен в основата е Вероника Ланчева тъй като тя най-много плюе Велина!

Коментирай

777

преди 5 години

а добър ден

Коментирай

Sifilis Monika

преди 5 години

HAYDE STIGA S TOJA HODESHT SIFILIS!!

Коментирай

Тодор П

преди 5 години

Проститутки са си и двете, ясно е това! Аз друго обаче бях чул - че на Мона и понамирисвала путката. Тя се поддържала, кожата й ухаела прекрасно, но от самата путка страшна воня излизала - явно има някакъв гинекологичен проблем... Източникът ми е повече от достоверен!

Коментирай

tanya

преди 5 години

hahahhahahahahaha

Коментирай

Стойчо 76

преди 5 години

На тази смешна курва няма кой да и се върже.След някоя и друга година като пръдне и ще се насира,арабите яко я шибат отзад.Но всичко е точно нали сме със златен Ролекс.Селска курва.

Коментирай

Marta

преди 5 години

Тоя застраховател явно много не е наясно с какъв боклук се е захванал ...

Коментирай

Belina uzunova sandanskata perla

преди 5 години

Ei taq edra ciganka velina na jivo vijdali li ste q glezenaaaa I prasecut I sa Kato na MMA tejkaa kategoriqqq

Коментирай

Има

преди 5 години

Има къща, но там са жена му и сина му, на близо 50 годишният ѝ “годеник”. Кого лъже, освен себе си?!

Коментирай

да

преди 5 години

Моника Валериева е една лъжкиня, казвам го по повод многото лъжи, които съм засичала, че изговаря, изписва или показва по снимките си. Скоро излъга, че не си купувала нищо от естествена кожа, а последните й чанти са точно от такава кожа. Природозащитничка го раздава иначе. Лъгала е също за екскурзии, на които не била, веднъж в Дубай излъга, че е, както и на Малдивите, където крака й не е стъпвал. Вероятно много от популярните личности лъжат, но тя дори не се старае да го направи старателно, явно подценява много хората, които я следват, но така само излага себе си.

Коментирай

да

преди 5 години

Аз доколкото знам Велина ходеше с бившия на Ели Гигова, а и мисля , че не е от бедно семейство, но наистина дружбата й с курви е странна, което веднага те кара да се замислиш дали е наивна или и тя е като тях. А за сестрите наистина човек не може да разбере кое е истинско в облеклата им и има ли такова, то чак е нагло вече , какви богати хора има в държавата, а не са всеки ден с нова чанта гучи :D поне като ще се лъже по-умерено да е хората не са балъци. От цялата работа направо нз ако наистина всички тези момичета дори веднъж са лягали за пари, много жалко би било. Как изобщо не ги е срам после да вирят носа.

Коментирай

anonimen

преди 5 години

Estestveno che velina i monika valerieva sa prostitutki i to vseznaini, vijdam che namestvate treti i chetvurti lica. monika lancheva razvede ani ot bivshata grupa antibiotika i mu rodi dete a valerievata e zlobna zashtoto tq se e probvala tam no neudoeshno. to qsno che vsichki sa kurvalqci no davaiyw pone tochna informaciq che taka horata se zalugvat

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.