Моника Валериева се появи по гърди в най-скъпия софийски ресторант! Правят й справка през данъчни и Гранична полиция (Още разкрития + фото)

https://hotarena.net/laifstail/monika-valerieva-se-poiavi-po-gardi-v-nai-skapiia-sofiiski-restorant-praviat-i-spravka-prez-danachni-i-granichna-policiia HotArena.net
Моника Валериева се появи по гърди в най-скъпия софийски ресторант! Правят й справка през данъчни и Гранична полиция (Още разкрития + фото)
Манекенката Моника Валериева се появи по цици в най-реномирания и скъп столичен ресторант „Панорама”. Неуместното облекло на моделката стана обществено достояние, след като силиконовата хубавица сама реши да се изфука и публикува снимка в социалните мрежи. Редовните посетители на „Панорама” веднага разпознаха тоалетната на 5-звездния ресторант, послужила за селфи на разгологъзената Моника, видя HotArena.

„Как е възможно охраната да я е допуснала да припари в такъв вид? Прилича на изскочила от Амстердамска витрина”, не крият възмущението си от вида на Моника Валериева целомъдрени посетители на тузарския ресторант.

Те свидетелстват, че напоследък палавата манекенка често обядва и вечеря в „Панорама”-та, като любопитното е, че почти винаги е в различна мъжка компания. Люси Иларионов може и да се окаже прав, когато разправяше във „ВИП Брадър”, че тази си вади парите по недостоен начин”, одумват Моника Валериева възмутените от външния й вид.

Ресторант „Панорама” е най-скъпия в София, като обяд за двама човека без алкохол излиза около 500 лева. Остава загадка как дамата може да си позволи да си плаща подобни луксове.

Междувременно „Уикенд” научи, че по делото за клевета, което Валериева води срещу Люси Иларионов, режисьорът смята да поиска бележка от НАП за официално декларираните доходи на манекенката и за видимото несъответствие между стандарта й на живот и приходите. Ще бъдат изискани и справки от Гранична полиция колко пъти е напускала България в периода 2010-2015 г. и в чия компания и за чия сметка е пътувала в странство.

17 Коментара

Истината

преди 7 години

Егати и боклука нямам думи нямам аман от такива парцалеси в/у който всичко е чуждо и финансово и силиконово и всичко че и грозно на всичкото от горе самочувствието пред кофата за боклук!!!

Коментирай

Чудя се

преди 7 години

Тая няма срам, няма задръжки.Кой я излъга, че е красива и става за нещо.Неграмотно, пластмасово същество.Люси Иларионов беше прав за нея -тя по никакъв начин и не доказва, че не упражнява тази древна професия.Само се чудя кой мъж, пък бил той и дебел арабин, мрази себе си толкова, че да дава на това същество да го лигави и даже да й плаща за това...Дори Николета има повече класа от този парцал.

Коментирай

Тоца

преди 7 години

Пълна отврат.Гнусно и пошло същество.

Коментирай

-

преди 7 години

Гнусна курва

Коментирай

Не е длъжна да дава обяснения на никого. Пък и нещата са повече от ясни.

преди 7 години

Какво се чудят как си била позволявала да си плаща обяд и вечеря в такъв ресторант, след като я виждат в мъжка компания? Кой уважаващ себе си мъж няма да плати сметката на дамата, с която е излязъл и коя уважаваща себе си жена би излязла с мъж, който не плаща сметката на една дама? Въпреки че като й гледам какви гърди си е платила да й направят, ми е под въпрос колко е себеуващаваща се, но както и да е.

Коментирай

баце роман

преди 7 години

ХЕХЕХЕХЕХ ,че тоя малоумник какво ще иска , след като всички дрехи са реплика за по 30 лв ?!Екскурзии е ясно кой ги плаща вече затова мое се хване .

Коментирай

-

преди 7 години

Абе че и тя и онова гнусно джудже приятелката й Ева са курви на повикване е всеизвестен факт. Мен само ми е чудно кой нормален мъж ще си ги поръча- трябва да си е намразил оная работа. Шизофреничката Моника е тъпа като гъз и не може едно изречение да каже. Явно други таланти има. Ама за човек, пиещ по едно кило антидепресанти на ден и комбиниращ с алкохол и кока си е нормално да е неадекватен. Помнете ми думата , до 1 година кака ви Моника ще откачи.Ще превърти при всички случай и тогава клиентите й ще трябва да ходят на 4-ти километър при нея.

Коментирай

-

преди 7 години

Работи си като проститутка тая шизофреничка и това е ясно и за малките деца.

Коментирай

му

преди 7 години

баси бивола

Коментирай

Ян

преди 7 години

Такива грозни боклуци трябва да отиват за донори

Коментирай

Мунчо

преди 7 години

КАКВО ИМА В ТОАЛЕТНАТА... МИРИЗЛИВО Л...НО, НО СЪС САМОЧУВСТВИЕ, ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ОТТЕКЛО

Коментирай

ей това вече е много гнусно

преди 7 години

тази как може така да се покаже навън мирише на гонорея ужас ....Какви грозни и криви гърди ужас...Проститутка бясна

Коментирай

такава е

преди 7 години

тя от малка се занимава със нечисти неща могато живеше във дупницца тогава се влачеше със един от тамушните мутри имаше си уж сериозен приятел който много държешв на нея плащаше всичко но на нея и беше алко и правешр сех със ония да не му казвам името срещо 20-40$тя уж гие отказвала но сигурно със тепение на времето се е научила на всекви гадости п после чух че официялно тя уе станала любовница пматил и туни и мн др неща из дп са нил заедно и т.н

Коментирай

Анна

преди 7 години

Всеки, който е ходил в Панорама-та знае какъв бардак и свърталище на проститутки е!

Коментирай

-

преди 7 години

Ася Капчикова е петдесетолевка напикана, Моника Валериева поне не се изтъква по някакъв начин, ами помакинчето - него защо не го разнищитие, на което му се плаща да прави с*екс по предаванията - за сведение - в "Папараци"...

Коментирай

Лъчезар

преди 7 години

Коя е Моника Валериева?????

Коментирай

пффффф

преди 7 години

Е как коя, поредна еднодневка, дето с е*ане си изкарва прехраната

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.