Моника Валериева се разгони на Бали! Вижте поредната й вулгарна изцепка (Снимки само за възрастни)

https://hotarena.net/intimno/monika-valerieva-se-razgoni-na-bali-vijte-porednata-i-vulgarna-izcepka HotArena.net
Моника Валериева се разгони на Бали! Вижте поредната й вулгарна изцепка (Снимки само за възрастни)
В желанието си да бъде забелязана плеймейтката Моника Валериева не атакува социалните мрежи с разголените си снимки, видя HotArena.

Със сигурност това радва загорелите й фенове, но зложелателите й се размножават като хлебарки. Около скандалната секс бомба се носи мълва, че скоро ще се жени, а тя не спира да се държи освободено и да демонстрира завидни апетитни форми. Никой не отрича, че гледката е приятна, но дали отива на една обвързана и сериозна жена?

Моника е отседнала в луксозния хотел „Mandapa A Rritz-Carlton Reserve“ заедно с най-добрата си приятелка отскоро Доника Николова, която стана популярна след спечелването на един милион от националната лотария.

Няма никакво съмнение, че Моника е на издръжката на своята приятелка, при условие, че в момента няма сериозен спонсор.

Никой не разбира защо плеймейтката не спира да качва свои голи фотоси, при положение че всички знаят, че е заета. Наскоро Моника обяви годежа си в социалната мрежа Инстаграм ,където пост-на снимка на красив годежен пръстен.

Това обаче пак е спорен въпрос, имайки предвид, че Моника обича да послъгва в социалните мрежи и да представя нещата такива, каквото са само в нейните фантазии. Все още никой не е виждал т.нар. годеник. А дали той наистина съществува?  Сега Валериева иска да акцентира на дупето си.

Секси барабанчето й и много други секси снимки вижте ТУК.

13 Коментара

todor

преди 7 години

eeeee Krasi Manchora sama li e izprati tam

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

И какво вулгарно виждате в тези снимки,или са вулгарни защото е Моника Валериева!Ако бяха снимки на Николетка,щяха да са хвалени ипрехвалени! Моника определено има хубаво тяло,и за разлика от Лозанова ,има с какви физически данни да се похвали!Говоря за тялото,нали!!!

Коментирай

G

преди 7 години

Много мразя двойния стандарт. Когато Николета си показва задника е най-красивата ,най секси ,топ модел ,когато друг го прави е вулгарно. Ако се приемата за сериозна медия не би трябвало да има такова нещо. Или всички които пишат тук са шизофреници ( не ви наричам журналисти защото е безумие да се наречете такива) или в този сайт се изявява Николета която сама пише всички статии за нея, приятелките и врагините и.

Коментирай

в.к.

преди 7 години

ближе гъзан и нешо друго на тая Доника за почивки и парцалки.

Коментирай

Леле леле!

преди 7 години

Каквото и тяло да има, това ниско и елементарно ниво, което притежава тя е факт. Не може по този вулгарен начин да показваш тялото си. Снимките на това чудовище са отчаян опит да си хване мъж, иначе не виждам причина така да се излага една уважаваща себе си жена. Странно е, че когато дава интервюта се мъчи да внуши някакъв образ, а като и погледнеш порнографския профил ще кажеш, че страда от раздвоение на личността. Явно момчето... опс пардон, момичето е сметнало, че по друг начин не може да привлече внимание и е опряла до изтърканите техники - чисто голи снимки, надупени гъзове.... това поведение е отчайващо.... и шизофренично.

Коментирай

Monika-sick and ugly call girl

преди 7 години

Толкова е елементарна тая, че ме напушва на смях. Уж не й пука за жълтури, а на всяка снимка си снима татуровката, за да покаже, че е тя. Жал ми е за нея. И какво очаквате вие от едно елементарно момиче, което може да се похвали със симпатично тяло? Естествено, че само с него ще се мъчи да изпъкне. Преструва се, преструва се на невинно и скромно момиче и курвалъка си излезна. Като се замислиш аджеба с какво друго може да се похвали?

Коментирай

уй

преди 7 години

па ли тва малоумното животно бе

Коментирай

hah

преди 7 години

ne obidai jivotnite te imat pove4e akal

Коментирай

Ros

преди 7 години

Koi e jivotno be q ne obijdaite horata vie kvo ste

Коментирай

клозет

преди 7 години

Някой поне не си фотошопират циганските тела, ами си имат истинко ТЯЛО :Д

Коментирай

истина

преди 7 години

аз пък чакам да разбера мончето лъже ли , че е на малдивите или не лъже и тоя път :D тръпна в очакване , то ще си проличи

Коментирай

истина

преди 7 години

моника е отседнала само за една вечер в риц да ви е ясно , инач ее била в d&g villa която не е нито скъпа нито кой знае какво . вилата е на нуса дуа а риц в който е отсядала е в убуд , по принцип хората които посещават бали отсядат и в убуд за 1 2 вечери

Коментирай

истина

преди 7 години

а относно малдивите подозирам че наистина не е била хораааааа едва ли с приятелката й са дали 7000 лв за 8 полета :D за 2 дена повече ВЯРВАТЕ ЛИ АЗ НЕ. видя че кака й галена уж беше на малдивите и не качи снимки от които да личи че е там и реши че и нейните ще минат за малдивски, тъпачки

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.