Моника Валериева се заканва: Николета, ще те унищожа!

https://hotarena.net/skandali/monika-valerieva-se-zakanva-nikoleta-shte-te-unishtoja HotArena.net
Моника Валериева се заканва: Николета, ще те унищожа!

Скандалната моделка Моника Валериева, още не влязла във „ВИП Брадър“ и сипе закани по Николета Лозанова. Пред продуцентите моделката заявила, че ще срине водещата на „Папараци“, научи HotArena.


За да си осигури място във формата Моника обещала на продуцентите мегасеир и скандали. Тя се заканва да направи скандални разкрития за Николета Лозанова и буквално да я „унищожи“.


Валериева се заричала, че ще изнесе данни за сексуални похождения на Николета срещу заплащане. Слуховете открай време циркулират из шоу средите, а според дупничанката врагинята й правела компания на известни мъже срещу хонорари от 3 — 4 000 лева.

Един от хората, които й уреждали богата клиентела, бил рапърът Ванко 1.


Истината е, че Моника и Николета не се траят от години. Валериева успя да съблазни съпруга на тв водещата, с което я спечели като противник, пише „Всеки ден“.


Преди няколко месеца пък Лозанова и Андреа със свои дружки нападнаха публично моделката. И двете твърдяха, че брюнетката се търгува за по „200–300 лева“ и е „ужасно долнопробна“.


Моделката не преглътна обидата и сега е твърдо решена да си отмъсти.


Междувременно нейни приятели с тревога коментират, че състоянието й никак не е цветущо. Моника влиза в Къщата с куп лекарства, тъй като страда от паник атаки, които се проявяват поне веднъж в месеца.

16 Коментара

Майничката 1

преди 8 години

как да не го съблазни валерито,той ангела му е избягал отдавна ! пък и вижте ква мазна муцуна има... на мен лично ми е отвратителна,но ако си женкар това е4 точната бройка ,която да минеш и да се хвалиш... а относно сриването на лозанова- то тя си е срината по природа!!!

Коментирай

Мария

преди 8 години

ТОВА МОНИКА Е МОМЧЕ-МАНГАЛЧЕ.

Коментирай

хм

преди 8 години

Снощи Моника каза, че медиите я наричали "Малена", хммм, убягва ми кой е нарича така???

Коментирай

умна жена

преди 8 години

Снощи ми направи впечатление когато представиха Валериева употребиха и думата ИНТЕЛИГЕНТНА и да интелигентно момиче е, а няма нищо по опасно от една красива и Интелигентна жена ;)))). Колкото до мадам "Незаменимата" тя отдавана се е сринала, никога не е била на върха и никога няма да бъде, защото е неграмотна и некадърна. Беше наистина нещо когато беше до нея Валери Божинов имаше мъж който я обича и уважава, сега само ще си я подхвърлят като топка, ама тя е свикнала. И това тук малко ми прилича на презастраховане от страна на Лозанова, не знам защо тази госпожа си мисли че всички само за нея приказват, само за нея мислят хахахаха, ако знаеш колко си жалка в очите на хората миличка ще се скриеш на село и повече няма да искаш да напомняш за себе си, подигравките зад гърба ти са само една малка част.

Коментирай

Катя

преди 8 години

О, няма нужда, та тя вече си е унищожена, първо от хорската народна любов, после от собствената си проста кратуна.

Коментирай

хм

преди 8 години

Тя не умее да пише, кое му е интелигентното на това?

Коментирай

до "умна жена

преди 8 години

Права си! Не съм съгласна само с едно, че Никулинка е била "нещо" когато беше с Валери. Тя винаги е била едно "голямо нищо", просто Валери и Алисия покрай раздялата си я "популяризираха". Всичките й приказки за това колко е обичана, и какво щастливо семейство има се оказаха пълни глупости, и след края на техния "брак", стана ясно какво е преживял и как е живял Валери с нея /не че някой повярва на лъжите й/. Така че единственото което спечели това тъпо цигане, е известност. Апропо.....той и Митьо Пищова е известен, ама с какво......

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Хммм,интересно,но снощи,Моника ми направи хубаво впечатление!Не я познавам,не вярвам и дума,на това,което се пише за нея!Ще си направя сама изводи,с течение на формата.......няма как да убегнат поне основните черти от характера,не само на Моника!И не съм съгласна с Мария,защо ли и прилича на мангалче,и то момче......защото е с така модерният шоколадов тен,или визира момчешки черти,които Моника определено няма! Пример за така наречените от Мария-мангали,имаме когато погледнем някъде другаде.......но май там,наистина си имаме .....мангал със самочуствие на принцеса!!!

Коментирай

а ти си резано педалче

преди 8 години

Да не визираш себе си? И то резано мангалче..

Коментирай

разберете един път завинаги

преди 8 години

Моника е и по-хубава , и по-умна, и по-красива от Николета Лозанова. Оставете , какво пише жълтата преса за нея. Може да е курва, но е една идея над Николета във всяко отношение. И когато става въпрос за модел- Моника е модел. Модел с данни и практикуваш това, а не порно- фото модел , каквато е Караджовската свирка самопровъзгласила се за такова - безгръбначна, безмозъчкна , неграмотна, необразована,. и самоунищожително злобна и завистлива твар. Няма подходящи епитети за това недорасло същество, наричащо се жена. да оставим илюзиите в които живее и хвърчи... там шизофренията и невръстенията си е казала думата. Прoчетете за професионалното изказването на Жени Калканджиева в ефир за Николета Лозанова и спирам до тук....

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

Моника си има излъчване на млада жена . Николета е състарена и дори направена изглежда много по-стара от годините си. Видимо е и от снимките. Моника е жена- висока , с перфектно тяло, излъчване и има стойка, за разлика от това подбие на жена с къси крака и криви при това, докарва го от Фотошопа, иначе изглежда страшно в действителност- лелка на 45. Повехнала, посърнала, синьо-морава, сбръчкана и много състарена. Злобата и тоновете кит денонощно това и донесоха. Добре,че все още Фотошопа и макияжа играят роля. Добре,че имат все още интерес от нея някои хора да я лансират. В един момент ще се сгромоляса и спука нейния балон, и всички ще се уверят в истината.

Коментирай

ха сега!

преди 8 години

ТОКУ ЩО НАУЧИХ, КАКВО Е КАЗАЛ АРИСТОТЕЛ: ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА МЕГАЛОМАНИЯ БЕЗ В ОСНОВАТА И ДА СТОЙ ЗАБОЛЯВАНЕ, СИРЕЧ -ШИЗОФРЕНИЯ!!! Какво ще кажеш по въпроса- Николета Лозанова?

Коментирай

?

преди 8 години

Nikoleta ne gleda VipBrother , a Fermata. Zashto li?

Коментирай

защо ли?

преди 8 години

Защото, там е бившата любовница на "съпруга и" И по-млада, и по-красива и по-интелигентна. За разлика от неграмотната, необразована, тъпа и злобна Николета, водеща с 5 изречения в "звездното" ШОУ " Проститутките" пардон " Папараци. Сричаща и фъфлеща 5 изречения в предаването....но водеща се "водеща" ха ха ха

Коментирай

наистина

преди 8 години

Ако Моника имаше спонсорите и финансовите подкрепи от мастити политици и бизнесмени , каквито са тъпкачите на Николета и я облекат, и сложи макияжа, ще изглежда 100 пъти по-добре от Николета. Абсолютно съм сигурен! Има и стойката ,и излъчването, и височината , и всичко.

Коментирай

lora

преди 8 години

i dvete sa edin dol drenki, ako pitate men...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.