Моника Валериева стана бизнесдама, похвали се и с чернокожо гадже

https://hotarena.net/laifstail/monika-valerieva-stana-biznesdama-pohvali-se-i-s-chernokojo-gadje HotArena.net
Моника Валериева стана бизнесдама, похвали се и с чернокожо гадже
Моника Валериева, която нашумя преди години като любовница на Валери Божинов е забила американски рапър, видя HotArena.

За новия си трофей сподели самата брюнетка в Инстаграм. На въпросния фотос Моника е в близък план, а шоколадовият й приятел е в далечината. Над снимката моделката написа:

„Аз съм твърде ненормална/безумна, за да обясня, а ти си прекалено нормален, за да разбереш“. Отдолу заваляха коментари за миската и новия й любим, но тя побърза да ги изтрие.

В последните месеци, освен с ново гадже Моника може да се похвали и с ново амплоа – това на бизнесдама. Тя създаде собствена марка изкуствени мигли, които се радват на голям интерес, както от колежките й плеймейтки, така и от подрастващи девойки, искащи да приличат на Валериева.

Не е ясно дали бизнесът й е спонсориран от новия й любим или тя сама е инвестирала в него, пише „Телеграф“.

8 Коментара

Христо Бисеров

преди 6 години

КАКВА БИЗНЕСДАМА БЕ!!!!!??? КОЙ Я ПЛАТИ Е С НЕГО!!! ПЛАТЕНА ПРОСТИТУТКА!!!! С ОБРАЗОВАНИЕ ДО 2РИ КЛАС..БИЗНЕСДАМА.. ХАХАХАХА

Коментирай

Ева

преди 6 години

ЗА 100 лева ЛЯГА С КОЙТО И ПАДНЕ.

Коментирай

111111111

преди 6 години

В днешно време и второкласниците имат повече знания от подобни женички. Като се има предвид, че чужди езици вече се учат от детската градина. Хората се развиват, а тези клонинги се интересуват само от парцали, мигли и подобни простотии. Интересно ми е как ще се изхранват след някоя година като младите шаврантии ги сменят. Както се вижда вече никой не ги взима за съпруги, така че да се надяват, че ще хванат някой, който ще ги издържа цял живот е смешно.

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Е че момичето е хванала в кадър некъв негър не го прави гадже бе малоумници . Просто пича е хванал телфона и разглежда нещо на него . И къдего видяхте тоя рапър ми е чудно .Вски черене ли е рапър .Това че носи шапка и е черен - рапър . Колкото до миглите грам няма търсене на миглите , защото всеки знае че са китайски , които струват евтитно . Това че си е лепнала името на даден продукт не го прави мега качествено . Просто е инвестирала пари от хонорара дето беше в брадъра и това е . Не стига че ни лъга тук с нейната болест , ами сега и бизнес дама

Коментирай

Мария

преди 6 години

ОТ ТЕЗИ ПЛАСТМАСОВИ МИГЛИ СЕ ХВАЩА КОНЮКТИВИТ.

Коментирай

Kurwoljak Monika

преди 6 години

Ey sega shte i prasnat gaza i putkata na taja dupnishka uruspija. Ha ha shte si sabira slivitzite oi ulitzite i putkata i shte se zaprilicha na bagerna kofa.. Ebasi kurwoljaka v tazi tziganska Dupnitza. Dupki na wsjakade

Коментирай

bbb

преди 6 години

samo da popitam sled kato biznes dama kakvo pravi v onq myrlqv hotel koito se oplakvashe ot otnoshneito na personala tova li e da si biznes dama da otsqdash v hoteli kydeto personala e sybran ot kon i vyje

Коментирай

лили

преди 6 години

айде стига глупости бе..... бизнесдама . Взима миглите от Китай по 2 долара, пакетират й ги тука и ги продава по 40-50 лв. Парцаланите като нея ги купуват, само за да се направят на важни. Хванала в кадър някой, за да може пак да се пише за нея и да прави сензации, за да си вдигне цената , защото вече няма клиенти. Само ми е интересно на вас колко ви плаща, за да ни занимавате постоянно с нея ????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.