Моника Валериева задигнала скъпите вещи на пловдивски баровец след нощ с него? (Всичко за скандала)

https://hotarena.net/laifstail/monika-valerieva-zadignala-skapite-veshti-na-plovdivski-barovec-sled-nosht-s-nego HotArena.net
Моника Валериева задигнала скъпите вещи на пловдивски баровец след нощ с него? (Всичко за скандала)

Грозен слух, който допълнително изгражда славата на моделката Моника Валериева като златотърсачка, плъзна в светските среди, узна HotArena!

 

Последната клюка гласи, че дългокраката брюнетка е задигнала скъпоценни вещи от дома на пловдивски баровец, след като са прекарали бурна нощ заедно.

 

На сутринта Моника се качила на автобус от града под тепетата, който бил в посока София.

 

След като се събудил, богаташът видял, че интимната му играчка я няма.

 

Също така установил, че любимият му часовник, малко пари и други дребни вещи със сантиментална за него стойност също са изчезнали, пише News Hall, цитира „България Днес“.

 

Баровецът веднага се сетил, че именно Валериева е обирджийката, тъй като в последните 24 часа тя била единственият чужд човек, който е имал достъп до апартамента му в Пловдив.

6 Коментара

Мими

преди 8 години

Цецо Гергов и Кристиян последно е подмятаха какво ни занимавате с проститутки има много пълно е кво толкова една от многото е Мона за кво е пишете пача като другите от древната професия

Коментирай

moni

преди 8 години

Аз бях ограбения и мръсницата куха открадна и един свещник златен . Обаче е скъсах цяла нощ от чукане .

Коментирай

da be da

преди 8 години

Q razkaji kvo pravihte

Коментирай

moni

преди 8 години

пръснах е цяла нощ от ебане ама голяма мръсница са оказа обича да е наричат с мръсни думи

Коментирай

Емо

преди 8 години

А защо не пишете как се насра в Галакси?!?

Коментирай

Мършата Моника

преди 8 години

Колко е заблудена мисли се за известна милата как може да се кефиш , че те пишат по сайтове като си проститутка и с това я пишат , че си е такава сигурно обяснява на мъжете , че нарочно пишат за нея такива неща и те й вярват ИЗЛАГАЦИЯ ПРОСТИТУТКА ПО САЙТОВЕ ТО ПЪК МОЖЕ И ТАКА ЦЕНАТА ДА Й СЕ ВДИГА БЕЗОБРАЗИЕ САМО В БЪЛГАРИЯ БОКЛУЦИТЕ ГИ ВЕЛИЧАЕТЕ МИЛА МОНИКА ТЕЖКО И ГОРКО КОЙТО СЕ ИЗЛЪЖЕ ДА ТЕ ВЗЕМЕ А ЗА ДЕЦА ДА НЕ ГОВОРИМ ЩЕ ПРИЛИЧАТ НА ТЕБ ОТ ПРЕДИ БОЖЕ ОПАЗИ МЪЖЕТЕ ОТ ПРОСТИТУТКИ СЪС " СЛАВА"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.