Моника Валериева заплашвала Пайнера и Ани Хоанг: Не се занимавайте с мен, за да не изчезнете или да бъдете счупени!

https://hotarena.net/laifstail/monika-valerieva-zaplashvala-painera-i-ani-hoang-ne-se-zanimavaite-s-men-za-da-ne-izcheznete-ili-da-badete-schupeni HotArena.net
Моника Валериева заплашвала Пайнера и Ани Хоанг: Не се занимавайте с мен, за да не изчезнете или да бъдете счупени!
Скандалът с новата песен на Ани Хоанг набира нова сила. Припознала се в лирическата героиня на парчето „Кво ме гледаш”, моделката Моника Валериева отправя зловещи закани към певицата и гаджето й Люси Иларионов. Позволява си дори да заплашва със съд и шефа на „Пайнер”, научи HotArena.

Инж. Митко Димитров лично уведомил Ани, че Валериева му е звъняла по телефона и е заявила, че ще търси намесата на Темида. На певицата и приятеля й пък се обаждали страховити мъжища и предупреждавали:

„Не се занимавайте с Моника, за да не изчезнете или да не бъдете счупени!”.

Припомняме, че моделката има голяма вражда с Люси още от времето на съвместното им участие във „ВИП Брадър”. В Къщата режисьорът обяви, че красавицата практикува древна професия, което на нея хич не й се понрави.

Именно заради стария им конфликт с Люси, Валериева вероятно подозира, че рап песента „К`во ме гледаш” е записана, за да я уязви и доорезили. Моделката би следвало да е бясна най-вече заради нецензурния куплет: „Не се прави на кучка, ща изям, ма. Да запомниш, че съм виетнамка. Професията ти е древна, водя хроника. Искам да ти кажа, че си курва като Моника.” 

И Иларионов, и Ани Хоанг категорично отричат лирическата героиня на сакандалното парче да има конкретен прототип. Твърдят, че много кучета се казват Шаро, както и безброй дами са кръстени Моника, пише \"Уикенд\".

„Аз не бих посветила цяла песен на въпросната жена, защото не желая да я рекламирам. Песента не е за нея, но тъжното е, че тя наистина се припозна. Разбрах за това, след като мои приятели започнаха да ми звънят. Не бях чела публикациите й. Интервюта давала, отговори връщала… Ти ако се казваш Моника, но не се чувстваш като героинята в парчето, не би трябвало да се засегнеш. Моники по света много, например Моника Люински. Не съм искала да обидя никоя жена, носеща това име – използвах го за рима”, коментира певицата от виетнамски произход.


 

29 Коментара

АЗ

преди 7 години

МОНИКА Е КУРВА БОЛНА ОТ ШИЗОФРЕНИЯ КОМПАНЬОНКА КОЯТО СЕГА Я ХРАНТУТИ ТОТО МИЛИОНЕРКАТА ДОНИКА А В ЗАМЯНА МОНИКА Я ВОДИ С НЕЯ ЗА ДА ДОБИЕ ПОПУЛЯРНОСТ. МОНИКА И СОБСТВЕНА КОЛА НЯМА ДАЖЕ. АНИХОАНГ МНОГО ДОБРЕ Я ОПИСВА!!! МОНИКА СЕГА СЕ ЕБЕ И С ЕДИН РУСКИ ЧИЧКА КОЙТО Я ВИКА КАТО ПЪТУВА В ЧУЖБИНА ЗА КОМПАНИЯ ПРЕД БИЗНЕС ПАРТНЬОРИТЕ МУ! ГРИВНИЧКА КАРТИЕ ПАРФЮВ ДРЕШКИ И КЕШ ПАПИЧКИ И ДАНА.

Коментирай

Ina

преди 7 години

Naprimer da beshe kazalast Veronika ako beshe za rima tupa p*tko, otkakto izrqzaha slaninite na dembela Liysi za purwi put mu widq izrastacheto I poludq .. ti kude l*pkash sparujeka na mobi dik , ako Toq mindil ne te trqskashe za da imash bezplatni klipowe nikoi nqmashe da ti snima tupite pesni ,koito nikoi ne gleda taka ili inache si bezinteresna.. Az slusham chalga , no taka I edin hit da nqmash ...qzuk kude se eb*sh za nishto ..:))

Коментирай

Do : Az

преди 7 години

Ti kydesign see ebesh za kofa chereshi tishina

Коментирай

К

преди 7 години

Е то истината боли какво се правиш на обидена бе патко заспала нали си платена и всички го знаят

Коментирай

Ina

преди 7 години

Wie jiweete da si platite neta s minimalnite si zaplati , ne zawijdaite koi kude 's koi hodi asocialadjii

Коментирай

iva

преди 7 години

Трябва да се отбележи, че името Моника като лирически герой присъства и в други песни, които са изпяти преди години. Това момиче ми изглежда много нечистоплътно и евтино. Люси и Ани са много готини.

Коментирай

Lopes

преди 7 години

Наистина, заради името нищо не може да направи. Не може да докаже по никакъв начин, че се отнася за нея... Но е интересно как се засяга пачаврата

Коментирай

O

преди 7 години

Спрете да пишете за подобни грозни и никому ненужни отрепки

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

А защо като лирическата героиня не е Моника,не написахте например името Николета или Светлана..........или някоя друга лирическа...........гнусни И долни сте.На Хуанг как и да е,ама на Иларионов не му отива! Каква лирическа героиня е Моника си е неин проблем,не я защитавам ама и това мина границите............

Коментирай

Рая

преди 7 години

Не харесвам Моника, но всеки сам решава как да живее живота и как да изкарва прехраната си. Оня дебел селяндур още във Вип Брадър се нахвърли върху нея като хиена. Започвам да си мисля,че е свалял Моника, но тя го е отрязала. Да си гледа некадърната зъбата "певачка". Егаси злобния чичак, егаси чудото.

Коментирай

z

преди 7 години

Хайде стига ни занимавахте с тая кучка- сама оставя впечатление на проститутка, после реве че не била.Някаква грозна селянка от Дупница, изведнъж стана много богата и обиколи целия свят, как става тая работа? Егаси и селската простачка , някой трябваше да и каже най-накрая в очите каква е.

Коментирай

Яна

преди 7 години

И какво я интересува Ана Хуанг каква е Моника, ми е много интересно? Клиентите ли й взима? Не е нито първата, нито последната проститутка (ако е такава). Има ги откакто свят светува. Защо точно Моника, която съди Люси е лирическа героиня, а не Николета, Светлана, Златка и т.н.? Бездарната Анка дано поне придобие 5 минутки слава халал да са й.

Коментирай

Diana

преди 7 години

otiva mu vsi4ko i ne mi za6titavajte kuroljaci i prostitutki pripoznali se v pesenta vsi4ki pejat za 1.lubiv 2.izneveri 3.kurvenski izcepki i sex 4 smart i tova e jivota . i az ne znam tazi mrasna prostitutka monika kakvo 6te napravi na tova hubavo mom4e i momi4e deto sa po zdravo semejstvo ot vsi4ki bg osobi deto mi de pi6ete yuk

Коментирай

Diana

преди 7 години

da taka e gotini sa ii murvi zaijdajte im

Коментирай

Моника плаши с вежди.

преди 7 години

Няма как песента да е писана за Моника и няма основани е да се разпознава в лирическата героиня, както все пишете, защото текстът казва буквално: "Искам да кажа, че си курва като Моника", т.е. ти си един човек, а Моника е друг и аз ви сравнявам двете. Не казвам "ти си курва Моника", а "ти си КАТО Моника", т.е. става дума за двама души! И Моника просто е спомената мимоходом, а текстът е обръщение към друга жена.

Коментирай

Моника плаши с вежди.

преди 7 години

"Трябваше" предполага, че някой го е направил. А те очевидно не го казват или поне не в очите. Нали виждаш, че отричат да са имали предвид нея и да се е отнасяло за нея?

Коментирай

X

преди 7 години

Според мен песента си е за Моника.Много ясно, че ще отричат и ще изопачават нещата.То всеки в тази ситуация може да извърти- ама не беше за теб, но всъщност си е точно за нея.Едно че се съди с Люси, второ че още в Биг брадър я нарече такава , просто и в песента на Хоанг да се споменава Моника са твърде много съвпаденията.Но така или иначе не може да се докаже, че песента е за нея, ако иска да ги съди , въпреки че си е точно за нея.Но като цяло всички замесени в случая се занимават с глупости и за мен всичката тази история е една простотия.

Коментирай

Моника плаши с вежди.

преди 7 години

Лирическата героиня не е Моника , а "КАТО МОНИКА". И стига с тази Николета. Все тя трябва да се споменава като нарицателно име в куп различни списъци.. И дори и да се изброят други имена, все с нейното се започва, сякаш тя е най-важната в държавата. Айде стига вече! Като се споменават този тип жени, имената винаги варират - само едно се повтаря винаги, все нейното. А ако трябва да се каже само едно пак нейното ще е пак. Много й навирихте носа.

Коментирай

Зоя

преди 7 години

Гнуста пачавра.Такова и е нивото.

Коментирай

Селяни

преди 7 години

Моника може да е всякаква.Но тези двамата са много долни.Ани Хоанг ужасно малко цигане.Драпаше със зъби и нокти да му лапа на Люси,който 300 кила на човек не приличаше...е това е долна курва.Защо не си гледат първо себе си и тогава да възпяват другите

Коментирай

Ани Морала

преди 7 години

Моника, че е курва - курва! Ама и това Ани и то много невинно ще излезе, за това най-мазния чалгар взе - чиста любов! И въпреки всичко не може нищо да направи само дето се хаби

Коментирай

Gossip Girl

преди 7 години

Не само изглежда, мои близки я бяха поръчвали, 3-ма се изредиха после казаха, че смрадтта от нея била ужасна, все едно порили развалена риба....

Коментирай

Валерия

преди 7 години

Вземи млъкни по-добре, че си страшен глупак! Познавам Люси лично и е страшно готин човек-коректен, точен и искрен! Само малоумници определят някой, защото имал проблем и бил 300кила. Колко си прост само. Какво може да очакваш от фенчета на парцала Моника. Значи тя може да е всякаква, простен й е курвалъка и хич не драпа да е известна /егати вицад/, а Ани Хоанг не може да е амбициозно цигане? И от кога второто е по-обидно от първото? Деградирали селяндури, кои сте вие да определяте хората? Усилията и амбицията на Ани Хоанг са похвални! По-добре, отколкото да се чекнеш по цял ден гола и единствените ти изяви да са в Инстаграм. Моника е пропадняк голям.

Коментирай

Lili

преди 7 години

Ti puk mnogo znaesh koi kogo vyzpqva, tupak :D

Коментирай

Така става....

преди 7 години

Лельо Монче, застаряваш, а? Работата намаля и се чудиш как да вдигнеш рейтинга? И голите снимки в Инстаграм не помагат, и Люси не може да осъдиш и да прилапаш парички от него и се разбесня. Някои хора са жертви на директни нападки и не им обръщат внимание, ти тука се откриваш във всяка песен, в която се възпяват курви и си търсиш внимание, както винаги правиш. Стига си занимавала хората с жалката ти "личност" и твоето време (ако си имала такова) мина.

Коментирай

чичо запознат

преди 7 години

абе спрете да ни занимавате с тая психопатка бе ! Писна ми . На ден пие по една шепа хапчета, антидепресанти и друса яко. Лекарката й си разказва из цяла София че е с психични отклонения и пие хапчета и друса едновременно и че много скоро тотално ще превърти. Като беше в Брадъра през ден линейки са идвали заради нея,защото е изпадала в някакви супер странни състояния , даже изплашила другите участници. Докато се хилила като идиот,после почвала да реве,след това крещяла и накрая уж припадала и уж умирала. Проститутка си е и това е повече от ясно, прави си пи ар покрай тая песен с надеждата да си вдигне хонорара. Ама се говори ,че на делото Люси ще поиска да си покаже данъчните декларации и доходите и тогава ще стане интересно. Дебелото прасе Доника или каквото беше там селско парче с дебелите кълки и глезени и с мЬекото произношение и селски диалект сега хрантути Моника , защото вече никой не си я поръчва, а Доника се надява да влезне във ВИП-а покрай нея. Има един дърт чичка руснак, понякога я вика на бизнес срещите си и я пускаше на партньорите му , но имало проблем с миризмата на Моника . В България вече никой не си я поръчва, защото стана ясно как обира клиентите си . На един пич от Пловдив освен пари от портмонето и часовника му беше задигнала

Коментирай

чичо запознат

преди 7 години

я поръчваше на бизнес срещите си и я пускаше на партньорите си , но и оттам не я искали вече, защото направила някакви изцепки надрусана в хотела и много миришела.

Коментирай

Lichno

преди 7 години

Lichno az sum si q poruchval taq kurva. Za 100 lv DA Mi duha . Kazvam vi za nishto ne stava . I parite ne so zaslujava .

Коментирай

до чичето

преди 7 години

Това,дето е писало под псевдоним чичко запознат,със сигурност е някой познат на Анка Хоанка,хихих...ии нищо чудно да е самата тя!Моника не знам каква е и не ме вълнува,ноо грозната и долнопробна песен определено е за тази дама и ако не могат да се разберат тези тримцата по между си.....Ние,Нормалните хора нямаме никаква вина затова!И,съответно не сме длъжни да слушаме простоватите им "парчета"!Т.е,с една дума не искаме да ни заливат с простотията и агресията си!Благодарим:))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.