Моника врътна мръсна интрига: Спах с гаджето на Светлана, дори й изпратих селфи от леглото!

https://hotarena.net/laifstail/monika-vratna-mrasna-intriga-spah-s-gadjeto-na-svetlana-dori-i-izpratih-selfi-ot-legloto HotArena.net
Моника врътна мръсна интрига: Спах с гаджето на Светлана, дори й изпратих селфи от леглото!

Нова мръсна интрига се завъртя около Мона Валериева, узна HotArena.


Този път силиконовото чудо намеси в игрите си и Светлана Василева.

 

Валериева пуснала слуха, че е спала с гаджето на плеймейтката, като дори изпратила селфи от леглото с неверника.

 

Моника изчакала гаджето на Светлана да заспи, щракнала го и пуснала фотото на Василева, пише „Телеграф“.

 

Всъщност, единственото вярно в тази клюка е името на Мона.

 

Цялата история е скалъпена от моделката със съмнителна кариера, за да влезе отново в медиите с гръм и трясък.

 

Тя и Светлана ще участват в новия сезон на ВИП Брадър, където между двете се очакват страшни екшъни.

 

Очаква се дотогава Валериева да прави всякакви опити за медийни сензации с нейното име.


Припомняме, че между Светлана Василева и Мона тлее неприязън още отдавна. Преди месец пък Василева захапа Валериева заради безумните пластики, които си е правила.

 

„Самата тя забравя този свой цветущ период! Колко операции са минали от тогава. Чак ми става жал, какво ли си е мислила, когато е виждала това лице в огледалото“, гласи коментар на страницата на Светлана.

 

10 Коментара

azz

преди 8 години

Тя пък Светла щото хич няма пластики и щото хич не е била плашипутарница навремето! Гаджето на Светла не заспива в леглото й ! Вика си я, плаща си й, пие една безалкохолна бира, чуква я и си бега после при жената!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Тази безумна история с елементи на латино сериал само в на Митко сайта е има никъде другаде глупости на килограм хаххаах

Коментирай

365

преди 8 години

Моника изглежда в пъти по-добре от тая Светлана, която горката и преди и след пластики е ужас! Да не говорим колко е тъпа! Моника поне има по прилично поведение, та дори и да го играе.

Коментирай

Moni

преди 8 години

Моника поне е интелигентна. А виждали ли сте тази Светлана преди пластичните операции хаааааааааааааааааааааааа, хаха само за снимки на Хелуин, плаши ама много.

Коментирай

13

преди 8 години

Като влезнат в Big Brother ще се види селянията на Светлана и класата на Моника (ако я има разбира се) , но за тази Светлана отдалеч се вижда колко е селска и елементарна

Коментирай

о

преди 8 години

И двете изглеждат ужасно и напълно обезобразени. Това, което е трябвало да бъдат усти, са някакви израстъци разкривени и мутирали сега, които те боли да ги гледаш. А и да не говорим, че и двете са анорексички. А по въпроса какво щяло да стане в ББ - абсолютно нищо. Никоя няма да посмее да си отвори устата и да каже нищо конкретно, защото в София и особено в техния бранш, всеки знае кирливите ризи на другия, така че никоя няма да иска да дърпа дявола за опашката и да я изтъпанчат в национален ефир като такава, каквато е. И двете ще са много мили, ще го играят големи актриси и ще позират денонощно пред огледала и камери... Цупене на джуки, оплакване, че са без фризьор, оплакване, че вече не тежат 38 кг и 342 грама, но са качили 47,21 грама и колко "много са надебеляли в тая къща" и това ще е от тях. Друго няма какво да покажат. А вие като вземете да спорите от две грозотии коя изглеждала по-добре и от две такива като тях коя повече "класа" била имала, ме убивате. Това, че едната няма, съвсем не значи автоматично, че другата има. Както това, че едната е грозна, това съвсем не значи, че не могат и двете да са и че другата е красива. И всъщност изобщо не виждам тия двете глупави, ограничени, с нищо незанимаващи се и лишени от съдържание момичета какво имат да правят в нац. ефир.

Коментирай

о

преди 8 години

не значи автоматично, че другата има. Както това, че едната е грозна, това съвсем не значи, че не могат и двете да са и че другата е красива. И всъщност изобщо не виждам тия двете глупави, ограничени, с нищо незанимаващи се и лишени от съдържание момичета какво имат да правят в нац. ефир.

Коментирай

Лъжкиня

преди 8 години

Всъщност историята е абсолютна истина, само героите са объркани. Цяла София знае как Свелето гонеше женен мъж години наред и как изпрати снимка от леглото на жена му. Защо като идола й Николинка ( в която е влюбена и имитира, ако не знаете) обвинява други в своите грхове.

Коментирай

daaaa...

преди 8 години

gonzo.

Коментирай

idfugoie

преди 8 години

sha ma izvinite, ma mona e kato travestitopodobno, deto prestutuva na magistralata... mn. e zle milata. ujasni plastiki i prilicha na muj...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.