Морските прищевки на Мара и родата й излизат на Гущеров по 1200 лв. на ден (Хриси от срам не си съблича тениската на плажа)

https://hotarena.net/laifstail/morskite-prishtevki-na-mara-i-rodata-i-izlizat-na-gushterov-po-1200-lv-na-den HotArena.net
Морските прищевки на Мара и родата й излизат на Гущеров по 1200 лв. на ден (Хриси от срам не си съблича тениската на плажа)

Не му е лесно на Християн Гущеров да изпълнява функцията на подвижен банкомат, от който без никаква пощада дърпа не само съпругата му Мария, но и майка и, и сестра й, узна HotArena!

 

Милионерският наследник и фолк певицата не са на романтична почивка на Слънчака, тъй като компания им прави родата на миньончето.

 

Майката, сестрата и детето на брюнетката вкупом скачат върху главата на Хриси, а за да им върви по гайдата, бизнесменът се разделя с по минимум 1200 лв. на ден, пише „Телеграф“.

 

И докато мацките му събират активно тен на плажа по изрязани бански, на Гущеров му се налага да стои облечен. Пухкавичкият богаташ не смее да си махне тениската, вероятно от срам заради излишните килца, изтъква „Всеки ден“.

 

Фолк миньончето така и не успя да предизвика воля у него и да го мотивира да се преобрази и да влезе във форма.

 

9 Коментара

v

преди 8 години

точно пък 1200 му излиза на ден. като почнете да си съчинявате едни глупости край нямате.

Коментирай

Nqmam obqsnenie

преди 8 години

Moje i da ne sa 1200 lv i 00 stotinki, no sus sigurnost ne e i 1,20 lv. Zashtoto, kakto znaem marcheto nqma pari i nqma kak tq sama da plashta prestoq na maicheto, shterkata, sestrata i gadjeto i. Vse pak kato se zamislim nito maika i na Mara ima pari da si plati sama pochivkata v hotela, nito malkata shte ima pari ot bashta i, koito da plashta za hotela, nito sestra i shte plashta sama sled kato taka ili inache raboti pri debeliq Gushterov. I kakvo izliza nakraq:? Marcheto s cqlata tumba semeini hrantutnici barabar s gadjeto na sestra i qdat, piqt i dpqt v hotela na gurba na tupiq Hristian. Ama nikoi ne mu e vinoven, kakto sa kazali horata, kakvoto sam si napravish nikoi ne moje da ti go napravi. Da go pitam, za kakuv h*i se ojeni za Maria? Nito e mlada, nito e nejna, s dete i slava na leka jena, chalga izpulnitelka, bez dobra profesia, s oshte 3 gladni gurla pomuknala sled sebe si. Moje i da e liubov, no opredeleno Hristian ima nqkakuv psihicheski problem, zashtoto vse pak vsichki znaem koi sa bivshite mu "kaki" v spisuka s gadjeta. Vse pak koe mlado momche na 16-17 godini vzima za gadje Alisia, koqto e s 6-7 godini po-golqma ot nego, sled tova i Malina hich ne e purva mladost. Toi opredeleno ima Edipov kompleks, no nqmam predstava ot kakvo e bil otkliuchen, che da se proqvqva taka v jivota na tova inache mlado momche.

Коментирай

Produlenieto na komentara mi :)

преди 8 години

zashtoto vse pak vsichki znaem koi sa bivshite mu "kaki" v spisuka s gadjeta. Vse pak koe mlado momche na 16-17 godini vzima za gadje Alisia, koqto e s 6-7 godini po-golqma ot nego, sled tova i Malina hich ne e purva mladost. Toi opredeleno ima Edipov kompleks, no nqmam predstava ot kakvo e bil otkliuchen, che da se proqvqva taka v jivota na tova inache mlado momche.

Коментирай

justice!!

преди 8 години

Според мен просто е комплексиран и винаги е бил. Парите не са всичко на този свят - като приличаш на бъчва. Като имаш толкова пари - отивай на фитнес, яж качествена полезна за здравето храна, хвани си специалист диетолог, имай активен живот. Но по- лесно е да снижиш критерийте и да си хванеш посредствена жена, отколкото да се постараеш малко и да мислиш! Той е на колко - 26,27 години? Има още най-малко 3 пъти да се влюби и разлюби и като стане на около 35-36-37 години вече наистина да се задоми, а не да играе театър!

Коментирай

.

преди 8 години

Ало, Хот Арена нали щяхте да публикувате статияна за Андреа, като ви я изпратят отново????? Вчера са ви я изпратили ОТНОВО с всички доказателства и снимки на тази нагла крадла Тодорка, но вие ПАК не я публикувате.. Това не е ми пристрастие???????? ЩЕ Я ПРАТЯТ НА ДРУГ САЙТ И ВИЕ ПАК НЯМА ДА ИМАТЕ ПЪРВИ НОВИНА С ДОКАЗАТЕЛСТВА И СНИМКИ,Т.Е РЕАЛНА НОВИНА, А НИ ВАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Мъжът на снимката е гаджето на сестра ѝ. Пак заповядайте. ;))

Коментирай

о

преди 8 години

Много махленски коментар. Този нямал пари за майката, таткото, лелята, чинката, стринката... Онзи нямал пари (и пак) за майката, таткото, лелята, чинката, стринката... Пак изреждаме наново... Хранели се.. Ами ще се хранят. Така прави един Мъж. Вас какво ви тормози толкова в цялата работа? И да се говори "на гърба на" е доста тъпо. Да не мислиш, че той стои и реално работи и се труди превил гръб по цял ден? Те на него парите вече си му идват лесно, а и за какво друго служат, освен за да правиш себе си и близките си щастливи и да не им липсва нищо? Със сигурност не са, за да стоят в банката. Браво, че е осъзнал, че да обичаш, означава да обичаш и приемаш цялото семейство. И след като може и има, защо да не дава? Не е като да трябва той самият да се лишава от нещо, за да даде на тях.

Коментирай

о

преди 8 години

Съгласна, но не мисля, че той е избирал толкова тях, колкото те него... Сещаш се защо. Лесна плячка им е на тези хитри лисици.

Коментирай

Pepka

преди 8 години

Ами махленски и селски са коментарите! Каквито новините за псевдо вип персони, такива и комнтарите.Селски герои, махленски коментари

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.