Мразят Гери-Никол в училище, намират я за надута и надменна

https://hotarena.net/laifstail/mraziat-geri-nikol-v-uchilishte-namirat-ia-za-naduta-i-nadmenna HotArena.net
Мразят Гери-Никол в училище, намират я за надута и надменна
Съучениците и преподавателите на Гери-Никол я мразят и я намират за надута, дочу HotArena.

Децата в класа не искат да общуват с младата певица. Те я определят като безнадежден случай, която ще получи средно образование единствено заради връзките на баща си, който е един от маститите адвокати във Варна. Че младата поп звезда е „черната овца“ на класа я издаде една от най-добрите й приятелки Дарина Йотова, която е сред фаворитките на финала в „Х фактор“.

Самата Дарина вече се разграничава от старата си приятелка и изобщо не иска сравнения с певицата с две имена. „Докато Гери беше в „Х фактор“ усещах злобата на целия й клас, защото хората са завистливи и не се радват на успехите на другите. Към Гери наистина имаше напрежение, но към мен не усещам такова от страна на преподавателите. При нея е малко по-различно, защото се водеше черната овца на класа. Тя, Мишел, която също  беше в  „Х фактор“, и останалата част от компанията им. Нищо не правеха, просто се открояваха от другите“, признава Дарина.

Ексцентричната певица смята, че няма подобни проблеми. Цялото училище на Дарина я подкрепя и стои зад нея. При Гери-Никол нещата са по-различни. В момента тя е на върха на славата и всяка нощ има участия в различни дискотеки в страната.

За да се отдаде изцяло на музикалната си кариера Гери е преминала на индивидуално обучение. Дори с преподавателите си тя се държи надменно. Още преди да стане известна тийнейджърката вдигала луди скандали всеки път щом получи ниска оценка и искала среща с директора, пише „България Днес“. Гери-Никол е частна ученичка и не можем да дадем никаква информация за нея, защото не я познаваме добре“, това заяви директорът на гимназията.  

13 Коментара

Niko

преди 8 години

Поредният прост 17 год курволяк . Басииииииии и измета в тая страна .............Браво на родителите , каква гордост са отгледали

Коментирай

OMIR

преди 8 години

Бащата на Гери Никол не е никакъв адвокат, а е известна варненска ретро мутра на която викат Цайса и това всички във Варна го знаят.

Коментирай

BG

преди 8 години

prosto grozno tratlesto i bez nikakav 4ar momi4ence kurve

Коментирай

da ma ne

преди 8 години

Нагло , пошло и със самочувствие непълнолетно парцалче. Изпяло една песен и се помислило за звИзда. Боже, опази от такива курволяци! И това до някоя друга годинка ще започне да гони чуждите известни богати звезди да слава и пари , като Николета Лозанова- Роналдо, Плейн и другите. МНого кадърни момичета с гласове не можаха да пробият в България , които спечелиха подобни и същите конкурси , това курве си мисли ,че певица с междукрачие се става. Е, не и за дълго! Да не си остане с едната песен само заради Криско.

Коментирай

няма добра слава

преди 8 години

И стига сте го превъзнасяли , живее в нашия квартал във Варна и баща и не е никакъв адвокат, а дядо и беше бивш ченчаджия и сутеньор. То няма на кой да се метне. Аверчетата и много не се задържат при нея, защото е надуто и с голямо самочувствие , нахакано е обаче и му знае балалайката. Абе с една дума новоизлюпена мУтреса.

Коментирай

о

преди 8 години

Не знаех, че да си със самочувствие и уверен в себе си, било нещо лошо. Човек трябва да има мнение, да умее да го отстоява и да има характер. В живота обаче такива хора изпъкват и не са харесвани от масите. Колкото повече демонстрираш на тълпите, че не се нуждаеш от одобрението им, за да се чувстваш добре със себе си и че се самоопределяш по свои критерии, а не по това те как те виждат или възприемат, толкова повече въпросните тълпи полудяват от бяс и завист. Това дори да не си известна или пък красива. А когато вече си направила и нещо с живота си, гониш си мечтите, красива си и нещата ти се получават лесно, направо място не могат да си намерят, така че всичко ми се струва съвсем закономерно. И все пак й пожелавам да не спира да бъде все така уверена и независима от хорските дрънканици ,бръщолевеници и завист. Единственият начин да не ги предизвикваш е да не бъдеш нищо. Когато те смятат за безобиден и за "един от своите" и като тях, никой не те закача. Но видят ли, че дърпаш напред и че си повече, умират от бяс. Ето това става и с въпросната девойка. Това, че в училище не я харесвали масите, само още повече ми я издига в очите. Различните винаги се открояват, както го е казала и тази нейна приятелка. Сигурна съм, че ако тя реши, на когото и да подаде утре ръка за приятелство от тези, които днес я плюят, всички ще забравят какво са говорили и ще й ближат задника. Обаче сега това, което ги дразни е, че се издига, че е красива, че е зряла за годините си и не й пука за тяхното одобрение, а в същото време не могат да са й приятели, защото тя не прави никаква крачка към тях, нито й пука.

Коментирай

о

преди 8 години

че си повече, умират от бяс. Ето това става и с въпросната девойка. Това, че в училище не я харесвали масите, само още повече ми я издига в очите. Различните винаги се открояват, както го е казала и тази нейна приятелка. Сигурна съм, че ако тя реши, на когото и да подаде утре ръка за приятелство от тези, които днес я плюят, всички ще забравят какво са говорили и ще й ближат задника. Обаче сега това, което ги дразни е, че се издига, че е красива, че е зряла за годините си и не й пука за тяхното одобрение, а в същото време не могат да са й приятели, защото тя не прави никаква крачка към тях, нито й пука.

Коментирай

о

преди 8 години

И като казвам "зряла за годините си" имам предвид отракана, хитра и че е видяла някои неща вече от живота, което е различно от интелигентна. Не знам дали е такава, но съдейки по отговорите й в малкото интервюта, които съм гледала и чела, отговаря доста умно.

Коментирай

н

преди 8 години

Вземи погледни себе си, преди да плюеш, че даже и това не знаеш, ама на другите седнал кусури да намира. Или май те е яд, че и ти искаш да си курвар, ама не ти връзват. Бягай по-добре да съдиш приятелите си курвари, на които все пак им пускат и които не се правят на такива лицемерни пуритани като теб. Със сигурност в обкръжението си имаш далеч повече мъже-путковци, разнасящи срамни болести, отколкото жени-курви. Не мисля, че е твоя работа сексуалният й живот и че трябва да е твоя грижа, така че гледай си своя, вместо да завиждаш насам-натам.

Коментирай

н

преди 8 години

Вземи погледни себе си, преди да плюеш, че даже и да пишеш не знаеш! Научи кое съществително от кой род е, че членуваш като циганин.

Коментирай

fifi

преди 8 години

Прекалено много знае за годините си / в лошия смисъл/ , отваря уста вместо да си учи уроците. Това, че се е показала по телевизора не означава, че има талант и е приятна за гледане.

Коментирай

неееее

преди 8 години

О , да! Умират масите от злоба...на какво от горе? Когато някой иска да налага пошлото( което вие наричате различно) като единствен качествен критерии, народа се дразни.Станала известна! Станала известна ли? С една изпята песен... В България, нали знаете кои са известни? А, колкото до успехите и, почакай не бързай със заключенията! И не нито глас , нито толкова умна за колкото се представя! Но, ще се радвам , ако излезе нещо стойностно и се задържи десетилетия. Такива и далеч по-талантливи и красиви момичета от такива музикални формати са отдавна в забвение, при все, че направиха и те някакъв пробив в началото. А, тук не става въпрос за омраза, а хората се отвратиха и нагледаха на бледи копия на певици, нагли и надути бездарници, помислили се за велики. Освен показвайки пошлост, ниски качества и самонадеяност, друго не виждам! Успех и пожелаваме, въпреки,че аз лично не съм оптимист!

Коментирай

до о

преди 7 години

Кой ще завижда на това разхайтено все още неосъзнато девойче?Ти,нещо не си наред...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.