Мрежата завря! Игор Марковски прави каталог със слабо облечени българки (Снимки)

1742
09 Август 2017, 12:00


Жени се жалват от актьора, издател на музика и колекционер на картини Игор Марковски, че пуска снимки на голи българки във фейсбук и се хвали с това, а на всичкото отгоре им правел каталог, дочу HotArena.

Самият той написа във фейсбук, че жени го упреквали за снимките на слабо облечени българки. "От време на време правя албуми, които пускам тук (някои от тях и в Инстаграм) и отдолу пиша Made in BG (произведено в България). "Производството" в тези албуми са красивите девойки. Българки. Някои от тях съм снимал случайно, други нарочно, трети съм ги "откраднал" от стените им тук, четвърти съм "срещнал" из Мрежата (разбирай интернет). Не намирам нищо лошо в това, че показвам по някакъв начин тези девойки. Вероятно защото считам, че българките са много красиви. Оказа се, че някои дами не разбирали така тези албуми. Те считали, че това са каталози! Само дето нямало цени! Къде сбърках, че не разбрах!?“, размишлява Maрковски. Проверка във фейсбука на актьора сочи, че той наистина има албуми със снимки на българки, някои и съблечени.

В социалните мрежи вчера имаше доста коментари за написаното от Марковски. Повечето го защитаваха и окуражаваха да пуска още български прелести.

Преди време Марковски влезе в скандалните вести, след като авторката на „Гълъбо“ го обвини, че не са се разбрали за авторските права на изпълнената от Миро песен, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени