Мръсните сексуални тайни на политиците

7340
26 Май 2011, 13:53


Редакторска плесница

 

 

Оргии, групов секс, суинг, садо-мазо, лесбо и гей скандали – това са само част от тайните, които бродят в кулоарите на бг политиката. Аферата „Моника Люински” ще ви се стори като детска игра пред мръсните игри на някои наши управници, депутати и пр. Заради компроматните войни в политиката много от тайните на властта излязоха наяве в таблоидите. А колко още остават скрити, дори и за жълтите медии?!

 

 

Суингърите в политиката

 

 

Страхотен скандал нашумя преди повече от година около известен политик националист. Той предлагал съпругата си на влиятелни бизнесмени, писаха жълти медии. Според членове на собствената му партия обичал суинг изпълненията в секса и често примамвал други двойки, с които да „обменят опит” в леглото му.

 

 

Садо-мазо

 

 

Легенди се носят за родните политици и предпочитанията им към грубия секс. Наскоро полицията дори разкри нощен бар срещу парламента, в който предлагат секс услуги на властта. Публикувани бяха и снимки на специални „стаи за мъчения”, където проститутките помагали на депутати да „освободят напрежението”. Според източници на HotArena.net именно политиците са били в пасивната роля, а мъченията са извършвани от платените момичета.

 

 

„Мъжете с власт не обичат да доминират в секса, там те изпълняват винаги пасивна роля. Обичат да им причиняват болка и да властват над тях. По този начин те търсят баланса между личния си живот и кариерата на мъж с власт”, разсъждава психологът Антон Заралиев пред HotArena.net.

 

 

Тайните оргии

 

 

Същото важи и за оргиите – сексуалните игри помагат на политиците да освободят напрежението. В жълтите медии дори президентът Първанов бе замесен в грозен секс скандал. Според в. "Галерия" Гоце често ползвал ловните бази за оргии с проститутки.

 

 

Разследващи журналисти пък наскоро разкриха как политиците ползват най-често почивните бази, за да си устройват групов секс. В една от базите на Военно министерство дори бяха открити записи от скрити камери в стаите – с тях изнудвали властта в армията.

 

 

Много може да се говори за секс тайните на политиците, списъците с имената им са скандално дълги. Те са в ръцете на олигарсите, които само чакат удобния момент да ги разкрият.

 

 

Милослава Грозева




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени