Мухи нападнаха Гущеров, Мария бяга (ИСТИНА Е!)

3736
09 Февруари 2013, 16:00


Мухи нападнаха Гущерови за ужас на фолк певицата Мария. Семейният хотел на депутатското семейство в село Енина е нападнато от хиляди мушички, научи HotArena.net. Заради ужасната напаст, певицата категорично отказва да ходи там.

 

Цялото село пламнало още миналата събота, когато милиони насекоми атакували района. Местните се оплакват, че рояците сякаш се изливат от небето и били страшно много.


Страшната напаст атакувала всичко — дървета, улици, покриви, непокрити предмети. Не можели да се махнат по никакъв начин, жалват се местните.


„Метеш ги, а те не се измитат, стоят като сажди, не могат да летят само подскачат. Вечер се събират по тъмно, на купчини, а в светлата част на деня се пръскат“, жалват се жители на селото.

 

Семейният комплекс на депутатското семейство също не бил пощаден за ужас на певицата. Която отказвала категорично да стъпи в него, докато насекомите се роят там


Зоолозите са категорични, че такава напаст досега не са виждали, а агрономи твърдят, че става въпрос за листни въшки. За успокоение на жителите до дни, ужасната напаст ще изчезне.


„До 10 дни насекомите ще изчезнат сами“, успокоява жителите на Енина, д-р Марио Лангуров, ентомолог в Националния природонаучен музей в София. Той разпознал насекомите и казал, че струпванията им на едно място се случват често, пишат от „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гущеровия хуй
преди 5 години
-1
Там, където има мърша, там има и мухи. За какъв семеен хотел се пише, след като Мара е само държанка на гущерчето?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени