Мускулите на Азис—менте (Обработва снимки с фотошоп)

2210
27 Юли 2015, 15:25


Мускулите на Азис се оказаха пълно менте. Кралят на фолка се фука с фигура на културист, но далеч не е толкова набит, за колкото се мисли, научи HotArena.

Напращелите и здрави мускули, с които от известно време чалга кралят парадира в интернет, всъщност са дело на фото обработващи програми, които както заличават бръчките на жените, така и надуват мускулите.

Мисията да вкара тялото си във форма се и да се сдобие с тяло на Аполон е невъзможна за Азис. Въпреки че успя да свали цели 30 килограма, непрестанните тренировки в залата не му помагат да заякне, колкото иска.

Чалга кралят все пак е доволен, че успя да се втали, макар да мислел, че е невъзможно. Не вярвал обаче, че толкова трудно ще му бъде да натрупа мускулна маса.

Василка има възможността да си позволи собствена фитнес зала, личен инструктор, скъп режим на хранене и още по-скъпи хранителни добавки, но въпреки това ефектът не бил налице.

По тази причина, от известно време насам Азис прибягва до изпитаното средство — фотошоп. И уголемява бицепсите, оформя стегнати корем и гърди.

Истината обаче е далеч по-друга — изключвайки отслабването, тялото на певеца не е придобило никаква положителна метаморфоза към заякването въпреки усилените тренировки.

Азис направо е отчаян, тъй като не знае как да въздейства върху организма си, за да натрупа повече мускулна маса, твърдят от „Всеки ден“. Той дори си направил изследвания, само, за да установи, че е в отлична форма и всичко е в норма.

Според фитнес инструктора му обаче, основната причина в изключително слабия напредък е липсата на спорт в юношеските му години.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени