Мъжът на Галена се пропи (Галин Вафлата не ставал от масата с дни)

5653
07 Август 2014, 16:00


Вафленият бос Галин Атанасов, баща на сина на фолк фурията Галена, е залитнал по чашката до такава степен, че състоянието му може да се счита за притеснително, научи HotArena.net.

 

Това издаде го жена му, която сама разясни в детайли страстта на бизнесмена към високоградусовите напитки, напомня в. „Уикенд“.

 

Увлечението на Галениния мъж към алкохола не било от вчера. Още в началото на запознанството им производителят на шоколадови вафли просушавал задължително по две уискита всяка седмица.

 

Към запоите си Атанасов бил подстрекаван от своята компания, в която мъжете до един били страстни поклонници на опиянаващите спиртни напитки. Най-големият дерт на Галена бил този, че пияниците засядали около масите без значение дали утрешният ден е работен или почивен.

 

„Това никога не ми е било приятно – да пие до заранта и да отиде неадекватен, с кървясал поглед, на работа”, оплю собствения си мъж чалга дивата.

 

Галена обаче успяла да превъзпита Атанасов, което за пореден път доказва, че бизнесменът е мъж под чехъл. След поредица от скандали, а според запознати и след заплаха да го напусне и да му вземе сина им Стефчо, Гальо Вафлата коригирал пиянството си.

 

Не, не се отказал завинаги от наздравиците. Просто преместил запоите от през седмицата за уикенда. „Галин не е проблемен пияница. Има весело пиянство, не се заяжда и не скача на бой. Сега вече се напива само петък или събота. Това му устройва”, доизложи бащата на сина си Галка.

 

Неприятни клюки с дъх на алкохол кръстосват чалга средите и за самата нея. По време на участия Галена редовно може да бъде забелязана да поглъща един след друг първо няколко шота, а след тях и по-твърд алкохол. Редовни посетители на нощните клупове се кълнат, че преди известно време опиянена от няколко уиските пияната Галена собственоръчно проверила съдържанието на пакетите на неколцина от мъжете под сцената.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени