Мъжът на Ирина я плаши с биячи

2789
22 Март 2012, 09:00


Ирина Тенчева, бившата Сарачинова, се носи на вълните на любовта заедно с Иван Христов, но щастието й не е съвсем пълно. 

 
"Най-добрата майка" чака с нетърпение официалния си развод и се готви да стане булка за втори път, но бившият й съпруг Георги още не се е примирил с публичното унижение.
 
 
Рогоносецът бил толкова бесен на палавата си половинка, че замислял коварно отмъщение, включващо физически побой над блондинката.
 
 
Заради продуцента Иван, тя изостави и него, и двете им невръстни хлапета Спас и Вирджиния.
 
 
"Жоро беше бесен на Ирина. Заканваше се, че ще й прати бригада от биячи, говореше какво ли не. Веднъж дори се изпусна, че е способен да я убие с голи ръце. Сега е по-спокоен, примирил се е с положението. Казва, че за него Ирина не съществува и когато говори за нея, я нарича "мъртвец", издават от обкръжението на зарязания бизнесмен.
 
 
Георги се е заканил да не остави на бившата си жена нищо и да се бори за всеки лев от семейното имущество си, както и за попечителството на децата, пише "Всеки ден".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
glory.bg Да ви имам журналистите
преди 6 години
0
Толкова ли не можахте да проверите,че по настояване на съпруга на Ирина разводът беше много бърз и се случи отдавна. Ирина е изритана от мъжа си, въпреки молбите й да остане с него и да носи неговото име, а е с Иван заради пари и защото мъжът й продължава да не откликва на молбите й да се върне при него. Какви биячи ще й праща, като той е супер благодарен, че се освободи от този кахърен и студен товар. Никакви журналисти не сте! Ами разтърсете се малко бе, проверете, какво пишете само слухове, които Ирина пуска, аман от некадърници
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стивън
преди 6 години
0
Тази ми много противна и гадна. Тя е абсолютна мърша.Пълна порнография е...боклук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dani
преди 6 години
0
Абсолютни глупости, никога не би се принизил мъжът и до нейното ниво. Нито веднъж не се показа, изказа или нагруби който и да е от двамата в пуибличното пространство за разлика от Иванко Калпазанко.Това са журналистически измислици.А и няма защо...коя е Ирина?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
geri
преди 6 години
0
На тая пачавра трябва да и вземат децата,защото тя не е майка, курва.И как може да води"Най-добрата майка"-с какви очи,супер нагла е тази змия.ИВАН ИМА МАГИЯ.ОТКЪСНЕТЕ ГО ОТ ТАЗИ ЗМИЯ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени